TravelingRetninger

Hotel "Volga" (Nizhny Novgorod-regionen): anmeldelser, priser, billeder

Relativt nylig er det blevet moderne at hvile på det område i Rusland. I sine enorme landområder spredt en masse fantastiske og endda aparte regioner med den reneste luft, smukke naturlige ressourcer, snoede floder og krystalklare søer. Den store fordel ved ferien i vort land er en acceptabel prispolitik, manglen på akklimatisering, den indfødte sprog og kultur.

I stigende grad byboere har tendens til at slappe af i en country house hotel, bortset fra travlheden i hjemmet og nyde den omgivende stilhed. Der er sådan et usædvanligt sted, som kaldes pensionatet "Volga" (Nizhny Novgorod-regionen). De kommer her med hele deres familier med en flok børn og tilbringe en weekend af sjov, harmoni og positiv. I nærheden er der er udstyret strand (s. Volga) med parkering til vandtransport, område til picnic og forskellige arrangementer. Varm atmosfære, venligt personale og tilstedeværelsen af komfort oprettet en gunstig tidsfordriv. Miss og længes efter at være optaget.

muligheder for overnatning

I denne komplekse kan kvalitativt organisere helligdage til weekenden. Du vil få maksimal tilfredshed fra det naturskønne, upåklagelig service og opmærksomhed til dig af den omsorgsfuldt personale. For turister har et bredt udvalg af overnatningsmuligheder: 148 værelser i bygningen og komfortable værelser i to-etagers hytter. Uanset den valgte kategori i alle værelser er udstyret med eget badeværelse med toilet. Omkostninger er fra 2300 til at 12000 på s. per person per nat.

Den billigste værelse klasse "standard" har et areal på 18 m². Badeværelset har nye moderne møbler, satellit-tv. Dyrere - dobbelt "pakke" med en loggia og en kølende kammer - vil koste dig 4500 s. For par vil nærme to- værelse "pakke": loggia, stue, soveværelse.

For dem, der ikke er vant til noget i øjeblikket nægter at tilbyde opt for præsidentielle suite på 100 kvadratmeter. m. I personlig besiddelse er whirlpool, tyrkisk bad, en elektrisk pejs. Udføres daglige morgenmad foder direkte ind i lokalet. Pris per par vil være 12.700 rubler.

Hvis du kommer til en stor virksomhed (5-9 personer), vi råde dig til at flytte ind i en hytte. Huset har sit eget køkken med hvidevarer, et rummeligt badeværelse, et værelse med en pejs og opholdsområde, et par senge. Villaerne fås også med en hammam og en intern telefon.

mad koncept

Land ferie "Volga" (Nizhny Novgorod-regionen) inviterer gæsterne til at slappe af og have det sjovt, og tage sig af de ernæring professionelle kokke. Hver dag, tre gange om dagen, tilbyder friske og velsmagende retter i en lokal restaurant på programmet "buffet". På menuen nationale gamle russiske delikatesser, der vil glæde strengt gourmet.

Turister kan tilberede deres egne måltider på grillen eller bålet. Til disse formål, fremhævede et stort område "Lukomorye" telte, pavilloner, indendørs legeplads. Du kan leje nogen favorit sommer zone og organisere fester, skovture, weekender, fester og bryllupper.

Land ferie "Volga" (Nizhny Novgorod-regionen) - wellness-center

I 2014, det holdt en storslået åbning af et nyt innovationscenter med swimmingpool, talrige kosmetologi og medicinske faciliteter. Nu er det ikke bare rekreation, men en reel udvej, yde professionel medicinsk hjælp til at forbedre udseendet. For du er kvalificeret stylister og massører, der er klar til at bringe din fysiske og mentale tilstand i den fulde rækkefølge.

Tilgængelige turbo solarium, russisk, tyrkisk og finske bade, et salt grotte, cedertræ tønde, anti-aging og anti-cellulite organ wrap, alle former for kosmetiske ydelser. Du kan prøve akupunktur til at foretage kropspeeling eller slappe af i boblebadet med en kop urte drik. I samme center har et fitnesslokale med moderne udstyr. Sådanne tjenester har ikke alle pensioner Nizhny Novgorod region. Priserne for procedurer acceptable nok, men ikke medtaget i de samlede omkostninger.

Corporate hvile

Forretningsrejsende ofte kaldes komplekse business center, og mere præcist, at det ideelle sted at organisere psykologiske kurser, workshops, vigtige samtaler og træning. Her er alt befordrende for produktivt og frugtbart arbejde. I nærvær af forskellige gulvareal: 25, 30, 100 og 200 personer. Hver enkelt indrettede.

De mødelokaler har store skriveborde, skærme, online, mikrofoner og andre vigtige udstyr. Den er udstyret med en professionel leder for virksomhedernes arbejde, som vil fortælle dig vælge og anbefale den bedste plan for din symposium. Mange private pensioner har fokuseret på erhvervsturisme til folk selv i arbejdstiden kan føle behageligt og bekvemt.

underholdning

Ferie, ferie, eller næste weekend tilbragt i denne landlige omgivelser, fylde dig livgivende energi, positive følelser og en storm af levende indtryk. Pleje af at besøge et pensionat "Volga" (Nizhny Novgorod-regionen) har givet alle detaljer og detaljer til at berige dit ophold så meget som muligt, gøre det lidt bedre og mere interessant.

Der er en swimmingpool, hvor man kan plaske rundt børnene. Også for unge legeplads er åben - fokus for pædagog. Bygget legeplads til fodbold, volleyball, badminton og andre aktive aktiviteter. Der er bordtennis og billard. For fans synge - karaoke klub.

Hotel "Volga" (Nizhny Novgorod-regionen): rejsende anmeldelser

Fritidshjem er de mest behagelige minder. Folk entusiastisk sige om dette vidunderlige sted. Lad her, der er noget ønske om. De lokale er villige til at bruge hver weekend i naturen, nyde den store atmosfære, boltre sig som børn vandrer gennem skoven og møde ligesindede. Her, som ingen andre steder at give afkald på verdslige bekymringer, er genforenet med naturen og få en afgift på livlighed. Ferie weekend i en forstæder kompleks - det er en mulighed for at nyde perfekt harmoni med sig selv.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.