TravelingRetninger

Medzhybizh Fortress, Medzhibozh: beskrivelse, historie, beliggenhed og interessante fakta

Ikke så langt fra byen Khmelnitsky er en gammel borg, som er karakteriseret ved usædvanlig skønhed. Dette er den anden i slottet Ukraine, som er utrolig populær. Medzhybizh Slottet blev kaldt "White Swan". Navnet kommer fra det faktum, at den defensive vægge af fæstningen var hvide.

For styrken af belagte blandet med kalk mursten støv. Det er grunden til, at alle de mennesker, der så slottet langvejs fra, mente, at det var lyse hvidt. Men desværre, i årenes løb, Hvid er væk, og væggene blev mørkere. Det er fortsat kun et rungende navn.

Medzhybizh Fortress: historie, beliggenhed

De tidligste optegnelser af slottet kan dateres tilbage til den tidlige dannelse af Kievan Rus. På grund af det faktum, at byen Medzhibozh geografisk placeret meget bekvemt, kan de lokale købmænd føre en aktiv handel med Polen, Kiev og Lviv. Dette slot er meget ofte hvilede modige erobrere. Efter lange vandreture, de rekrutterede her kræfter udhvilet og genopfyldes lagre af bestemmelser og vand.

For at beskytte kanterne fra regelmæssige invasioner af tyrkerne og de konstante angreb af tatarer, blev det besluttet at bygge en forpost af træ. I begyndelsen af 1255 Medzhybizh Fortress, Medzhibozh-hagl, og andre omkringliggende landsbyer fuldstændig ødelagt tatarerne. I fremtiden, i hundrede år, de dominerede disse lande. Kun med fremkomsten af 1362 lykkedes Velikiy Olger at give jorden tilbage og ødelægge angriberne. Han vendte tilbage som en legitim jord Lutsk, og Storhertugdømmet Litauen.

nye slot

I midten af 1507 besluttede den at re-gendannelse defensive bygninger. Men denne gang rundt langs kanten rejst høje og massive mure af sten. De handlede som vagter og beskyttelse. væggene var også forskellige positioner for bueskytter, der kunne se ned alle de nærmer fjender. Det har gjort det muligt, at dette er den mest massive fæstning. Det var næsten umuligt at angribe og fange.

Voivod Sinyavsky

I midten af 1540 ejerskabet af slottet overdraget til indflydelsesrige på det tidspunkt matadorer og ædle dommere Sinyavsky. Dette blev gjort muligt takket være deres mange tjenester til den polske imperium. Det Sinyavsky beslutter at bygge yderligere tårne i hvert hjørne af den defensive mur. Dette gøres for at opnå maksimal sikkerhed og effekt foran den fremrykkende fjende.

Så ideen kom til hjertet af den defensive dæksel til at bygge en stor og smuk Medzhybizh Fæstning. Beskrivelse af den tid, at dommere ikke glemme de religiøse fundament. Ikke langt fra slottet bygherrer rejst kapellet imponerende størrelse. Alle kunne sone deres synder for Gud og bede om hans velsignelse, før en ansvarlig kamp.

Efter to århundreder, byen fik ret til Magdeburg, som giver dig mulighed for fuldt ud at vedligeholde og udvikle handel. Men i midten af 1640, dette slot med en defensiv fæstning bliver den umiddelbare ly af Bogdana Hmelnitskogo og hans talrige detachement af modige kosakker. Efter alle disse år tog de del i lammende af den polsk-ukrainske krig.

Faldet af fæstningen

I 1730 døde den sidste retmæssige ejer af slottet, som var slags Sinyavskys. Således ejere af høj kvalitet stål Chartoryisky. Men desværre, de nye ejere er ligeglade sikkerhed. Derfor er den tidligere forsvarsminister husly bliver en fuld lås, som er dekoreret med mange dekorationer.

Medzhybizh Fortress: hvordan man kommer dertil i bil

Hvis du ønsker at nyde alle de skønheder i lokale slot, bør du straks komme i bilen og køre rundt på banen Khmelnitsky, Vinnitsa. Hvis du går fra Khmelnytsky, den Medzhibozh du kan se igennem toogtredive km. Men du kan komme til byen og uden personlig transport.

Med bus

På busstationen "Khmelnytsky" skulle finde en bus, der går i den retning. Dog være meget forsigtig, fordi ikke alle ruten i dette område omfatter et besøg i byen. Nogle mennesker bare passerer forbi. Men hvis du er landet på vejen, drej til venstre og gå omkring tyve minutter fra byen.

Så det vil blive endnu mere interessant, fordi du kan nyde masser af alle de skønheder den lokale natur og føler overraskende frisk luft. Det er værd at bemærke, at Medzhybizh slot, hvis historie er interessant og spændende, modtager besøgende hver dag undtagen mandag. Timer begynder klokken ni om morgenen og slutter klokken seks om aftenen. Et stort antal besøgende til slottet tager hver dag.

Ture og festivaler

Men her du har fået at Medzhybizh Fæstning. Rundvisning i det gamle websted afslører sin fortid til alle besøgende. Men der er en fascinerende festivaler. De er udført fra begyndelsen af det 16. århundrede, da Medzhibozh hurtigt udviklede folklore og kunst. Tradition videre i århundreder og var i stand til at nå vores dage. To gange om året, er fascinerende festivaler med deltagelse af ridder kampe og livlig handel.

Hvert år i august på slottet festival, som er dedikeret til Ukraines uafhængighed. Men i begyndelsen af januar, efter jul, festivalen begynder under navnet "Winter Tower." Hver af disse festivaler i deres egen lyst og spændende. Turister er altid velkommen til at besøge disse begivenheder, fordi positive følelser og levende indtryk vil vare resten af året. Under festivalen er:

  • Spændende kampe.
  • Jagt.
  • Svømning i den frosne flod.
  • Banketter og bolde.

Men det skal bemærkes, at der hvert år, underholdningsprogrammet varierer. Du kan vidne enten på egen hånd til at deltage i den legendariske kamp af professionelle bueskytter og armbrøst.

Scener vil blive spillet stormende fæstninger og andre spændende begivenheder, der ikke vil tillade besøgende at kede sig. Alle arrangementer afholdes i særlige tema kostumer. Derfor er den lokale atmosfære, der herskede et par århundreder siden, som om opstandne igen foran offentligheden. Det kan være fuldt gennemsyret af den lokale folklore og har en stor tid.

interessante fakta

Det er værd at bemærke, at Medzhybizh Fortress geografisk privilegeret position. Han, som en fæstning, der ligger på en lille bakke. På den nordlige del af floden strømme. Tidligere havde der været en jagtområde, men med fremkomsten af moderne Creature Comforts byen begynder at vokse, så stedet er næsten ikke nok.

I løbet af sommeren, slottet ser den smukkeste, på grund af sine defensive vægge skiller sig ud fra træerne. De synes at falde i med de naturlige ressourcer i en enkelt enhed. I floden kan du svømme, fisk og samtidig nyde den skønhed og storhed af slottet.

Fra de første minutter, som vist slottets mure, inde i de sydende følelser. Jeg vil gerne med det samme se hele vejen rundt og føle atmosfæren af de gamle år. For at maksimalt overveje alle de omgivende skønhed, er det bedst at bestige en af observation tårne.

På det område af slottet er der fire, en for hvert hjørne. De er på en bakke, så du får et godt overblik over alle de tre hundrede og tres grader. Neighborhood ser smuk i enhver sæson af året. Indtryk af naturens skønhed og gammel borg vil være nok for et helt år. Og vil du ønsker at endnu engang kaste sig ud i atmosfæren i antikken og mod.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.