Nyheder og SamfundBerømtheder

Skuespiller Michael Volontir: biografi, filmografi, prisuddelinger og personlige liv

Rumænsk født i Bessarabien, var darling af Sovjetunionen Mikhail Volontir. Hele sit liv, han følte enhed med sit folk, han levede sit liv, hans problemer og bekymringer. I hverdagen, ydmyg og barsk, Mihai Ermolaevich forvandlet efter behov beskyttelse subsistensløse, og dem, der skal tage sig af ham - var tavs og trukket væk.

En mand af ære, han erobrede den menneskelige hukommelse. Biografi og filmografi af Folkets Kunstner af emnet for beskrivelsen af denne artikel. At tale om mennesker Spiritualized, og nævne deres navn, og kronologien i livet kun i forbindelse med deres arbejde. Denne skuespiller er nu svært at skrive, fordi han forlod os for nylig ...

Michael Volontir: biografi

Familie skovfoged, hvor han blev født, gav Mihai vigtigere - holdningen til at arbejde og til folket. En dør blev åbnet i teknikken af de heldige Hans Majestæt Chance: talent af den unge mand bemærket på revisionen af det regionale initiativ og blev inviteret til det nye, men baseret Teater i Balti. Debut af skuespilleren tog komedie play "Kyritz i Iasi" (ca. uvidende godsejer Kyritz tendens til at ligne en uddannet dame), hvor han fik rollen som hjælper.

Ti år, frem til 1967, var han strengt et teater skuespiller. På scenen, kun Mihai Ermolaevich spillet en stor rolle 120. Det første maleri, hvor han medvirkede, var en komedie instrueret af Georgiya Vode "Vi har brug for en gatekeeper." Samlet set med sin deltagelse i den sovjetiske udrulle mere end 30 film.

Man mærke

I begyndelsen af filmkarriere, i løbet af de første ti år af intens filme, talentfuld, men ikke selektivt, Mihail Ermolaevich Volontir medvirkede i alle genrer af film. Filmografi (skuespiller biografi kreativ Volontir) tog fart efter udviklingen af film om Dimitrie Cantemir. Specialister, han endelig blev bemærket i rollen som hovedpersonen og begyndte at skrive manuskriptet "under ham."

Instrueret af Andrew Malukov inviterede ham til at spille i filmen "På området for særlig opmærksomhed" (1977), en duet med Borisom Galkinym.

I fremtiden har de mest slående film gav ham national kærlighed blev "Gypsy", "The Return of Budulai", "Return Flyt".

Det var en succes, og hans arbejde i filmene "En banke på døren", "Case kvadreret 36-80", "Return ophold", "Spor af varulv."

Det er interessant, at næsten hele sit liv, undtagen i perioder med optagelserne, ligesom Mikhail Sholokhov, boede i sit fædreland (Balti, Moldova) Mikhail Volontir.

Biografi af det, uanset om det er mindre grundlæggende, kunne have været den anden vej. Den ledende direktør for Moskva Taganka Efros Anatoly fem år forbeholdt repertoiret af frivilligt arbejde i håb om, at han vil slutte sig til sin hæderkronede trup. Og det til trods for, at Michael Ermolaevich straks sagde, at bor og arbejder i Moskva ikke vil være i stand.

Capital direktør var ikke romantisk. Denne provinsielle skuespiller-guldklump forstået det grundlæggende færdigheder er ikke på Moskva mestre, er han blevet et brand. På sæt, han stod altid ud, ikke opholder sig i skyggen af de andre aktører. Når instruktøren Alexander Blank shot "Budulai" løn sats var højest blandt Volontir sovjetiske aktører og beløb sig til 1500 rubler.

Kreativ måde: "at leve rollen som"

Volontir, som han selv sagde, ikke spille, han "vænne" til rollen. Det er ligesom en skjorte, han eksempel, sat på dig selv. Og publikum, selv de mest sofistikerede, troede han. Efter alt, den aura af hans arbejde var en varm, livgivende ung skuespiller ... Volontir ofte råd: "Jeg tvivler på det, hvad man skal gøre? Opfører sig som et menneske, "Han er af natur som en god vin hjemland: saftig, mousserende, modnet. Han var let at "leve livet" af de tegn, fordi det funktionerne i en rigtig mand er økologisk forenet: styrke og blødhed, pålidelighed og visdom.

Generøsitet og ærlighed

Hertil kommer, den er rig på skønhed menneskelige spiritualitet, har været genstand for tilbedelse af tusindvis af kvinder. Ifølge hans chef i den stat Film Komité MSSR, en af de smukkeste kvinder i USSR Natalia Fateev forgudede hun ham og selv sørgede for en dato. Men han nægtede det, ligesom mange andre. Ingen af elskerinde af sit liv, og har ikke startet Mikhail Volontir. Biografi, hans personlige liv er i harmoni med ordene fra de engelsksprogede sange af Bob Marley virkelig komplet menneske: "One Love! Et hjerte! "(" Et Hjerte - One love "!).

Erklæring Mihai Ermolaevich sagde, at han altid forsøgt i hans personlige liv at forblive tro mod sig selv, til verden og til sin kone. Teater han boede der mødte han sin sande kærlighed - skuespillerinde Efrosinyu Alekseevnu Dobynde, som var sandt.

Ægtefæller Volontir rejst, uddannet og givet ordentlig uddannelse Stellas datter, der arbejder i den franske ambassade i Moldova. Og hun - datter af Ketelinu.

Ermolaevich Michael selv var en konservativ i bedste forstand af ordet. Han viste en misundelsesværdig konstans og professionelt: han spillede kun én Bălţi nationalteater, hvor en ung mand kom ud af initiativet, og hvor alle tilbad ham.

Sovjetiske sex symbol på 80'erne

billederne han skabte en romantisk og ærlig sigøjner Budulai søger deres lykke og Ensign Volentir, i virkeligheden, kan ridderen, kernen i den person, der har et ministerium for beskrivelse af hovedpersonen sammenlignes med billedet af Corrado Cattani i filmen "Octopus".

Hans karakter - "Die Hard", en midaldrende, ikke fleksibel under deres skæbne, altid resterende selv. Mihai Ermolaevich sagde i en af sine interviews, at han ikke skammer sig over nogen af en af sine figurer, for at gøre et menneske bedre end ham selv, som han prøvede.

Iørefaldende, tekstur revitaliseret rolle for publikum Michael Volontir. Biografi skuespiller - en kronologi over udviklingen af den nationale favorit talent, som en skål, fyldt til randen med kreativitet. Han var glad, da instruktøren gav ham mulighed for at ikke spille, men "at leve rollen."

I erkendelse af den udestående handler talent Volontir stål høj rang "Folkets Kunstner af den moldoviske SSR" (1974); "Folkets Kunstner af USSR" (1984). Derhjemme er han æresborger i byen Chisinau, Balti, Şoldăneşti District. Mihai Ermolaevich var en favorit af de mennesker, han højt værdsatte Awards hjemland:

  • fra Moldova stat (State Prize i bekendtgørelsen);
  • fra Academy of Sciences i Moldova (Titlen på "æresdoktor" title "Bedste moldovisk skuespiller af det XX århundrede").

Han var elsket i sin fødeby, og især børnene. Alle af dem han kaldte sine børnebørn.

Han trådte tilbage i september 2015 th

I modsætning til hans stærke pointer og film karakterer, har et godt helbred ikke afvige skuespiller Michael Volontir. Biografi af hans sidste år er der dog viser styrken af ånden. Skuespiller led af diabetes og kræft. Jeg kan ikke jamre, klage ikke. Jeg var venligt med folk. Han begrænsede sygdom i skuespil, lede engageret i arbejdet i Bălţi National Theatre.

Siden slutningen af 90'erne skuespilleren har gennemgået flere operationer i St. Petersburg Academy of Military Medicine. Næsten mistede synet. Sponsorering forudsat ham Republikken Moldova og regeringen i Moskva. Vender tilbage fra sin seneste operation, Mihai Ermolaevich skrev manuskriptet baseret på play Caragiale (moldaviske klassikere). Han lovede ikke at dø, før han ville lave en film om det. Men det var ikke muligt at snyde døden. Han døde den 2015/09/15, den geniale skuespiller, bliver på hospitalet af det republikanske Hospital i Chisinau. Eternal hukommelse ...

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.