Nyheder og SamfundBerømtheder

Albert Makashov: biografi og foto

Nationalitet General Albert Makashov ofte bliver et emne til debat. Ifølge nogle kilder, han var en russisk, andre betragter det som en efterkommer af jødisk blod, men i Tjetjenien er mennesker, der hævder, at hans rigtige navn - Aslanbek Makhashev og at han er en repræsentant for det tjetjenske folk.

Makashov Albert Mikhailovich Biografi: begyndelsen

Officielle kilder fødselsdato General Albert Makashov overvejet juni 12, 1938 og hans lille fædreland - forlod landsbyen Rossosh, som er beliggende i Voronezh-regionen. Sovjetiske periode sit navn var usædvanlig, og, selvfølgelig, mange rejste spørgsmålet: hvorfor Albert Makashov? I den mest almindelige har sin egen version, hvorefter hans mor havde kaldt ham på den måde på opfordring af en lokal læge Natalia V., som til gengæld var en guvernante Alberts mor. Dette navn tilhørte en af personerne i romanen "Consuelo" berømte romanforfatter Zhorzh Sand. På det tidspunkt, da drengen blev født, lægen læse bogen, og da det blev tid til at navngive den nyfødte, anbefalede hun den nyligt udbygget mor ringede hendes baby navn Albert. Makashov Michael, drengens far, var lidt overrasket over, men navnet på hele han kunne lide det ... Senere, taler om hans navn, den generelle jokede: "Nå, det Adolf ikke blev kaldt" Af den måde, i medierne er der en anden version, hvorefter den blev opkaldt til ære for Albert Einstein den store videnskabsmand.

barndom

Alberts barndom faldt sammen med efterkrigstidens tung for hele landet i årevis. De var sultne og kolde, og savn. Den største oplevelse blev betragtet et brød, drysset med sukker eller drysses med solsikkeolie. Hans mor var sygeplejerske, og hans far - militæret, og næsten skete ikke hjemme. Drengen blev bragt op på gaden. Min mor var nødt til at arbejde på to steder. Mens i værfterne var der en gade udvalg. Formand ulichkoma bopæl Makashova var en meget klog og lærd mand. Han gjorde et stort bidrag til uddannelse af unge Albert. Hans hus havde et stort bibliotek, og hans datter til at fastgøre de lokale drenge til at læse, hjælpe dem i udvælgelsen af bøger.

formation

Den unge Albert især godt lide bøger om havet og rejser. Og så, da han var 12 år gammel, skrev han et brev til Leningrad Naval School opkaldt efter admiral Nakhimov, der anmodede direktøren til at tage det ind i rækken af kadetter. Men fik han at vide, at der er behov for adgang til Leningrad registreringen, og tilbød at gå til Suvorov militær skole i byen Voronezh. Han tog rådgivning og blev snart indskrevet i VSVVU. Der studerede han med al flid, som de siger, er ikke svært. I sin fritid kan han findes enten på stadion eller i biblioteket.

Efter endt uddannelse fortsatte han sine studier ved Tashkent Højere Militære Command School, og derefter dimitterede med en guldmedalje Academy. Frunze. Således fra 1950 og september 1991 at Makashov Albert Mihaylovich serveret i de væbnede styrker i Sovjetunionen. I løbet af denne tid var han i Tyskland, Polen og andre allierede lande. Allerede ved 1979 th, rejste han til rang af generalmajor.

militær karriere

I de tidlige 80-erne af det sidste århundrede, blev Albert Makashov udnævnt chef for det tyvende Guards Kombineret Arms hær i GSVG (Tyskland). Så var der den første næstkommanderende for den transkaukasiske Military District, fra begyndelsen af 1989 til efteråret samme år var han chef for Ural IN, og efter foreningen af distriktet til Volga blev chef for Volga-Ural IN, hvis hovedkvarter lå i byen Kuibyshev, nu Samara.

politiske karriere

Siden 1989 blev han valgt til stedfortræder af Sovjetunionen, og i maj 1991 kørte for præsident RSFSR, som følge af at have modtaget omkring 4% af stemmerne. Under kuppet august støttede han kuppet, som han blev afskediget fra posten som chef og måtte forlade de væbnede styrker, men fortsatte sine politiske aktiviteter ved at slutte sig til rækken af EIF.

I 1992, A. M. Makashov modtog medlemskab i Organisatorisk Udvalg for Federal Tax Service, snart vil føre det. For et stykke tid, var rådgiver for præsidenten for Pridnestrovian Republik. I februar 1993 Makashov var blandt de genoprettende bevægelse det kommunistiske parti tilhængere, blev valgt til formand for KNU (Natsspaseniya udvalget), deltog han i forsvaret af bygningen VSRF, i stormen på rådhuset i Moskva og tv-center "Ostankino".

4. oktober samme år Makashov Albert blev anholdt og anklaget for anti-government følelser og fængslet i Lefortovo fængsel. Her opholdt han i 4 måneder og blev frigivet under en amnesti, i henhold til beslutningen af Statsdumaen i Den Russiske Føderation.

Siden 1995, blev han valgt stedfortræder for Statsdumaen i Samara-regionen, for én valgperiode. I 1998 imod ham blev beskyldt for antisemitisme og tilskyndelse til etnisk had. Men på grund af manglende beviser anklagerne blev droppet. Den anden gang han blev valgt til Statsdumaen i 2003 og fungerede indtil 2007. I 2005 underskrev han en "meddelelse 5000".

Makashov Albert Mihaylovich Hvor er han nu?

I 2014, i pressen var der store overskrifter af artikler nævnte, at de vigtigste "antisemit" lande, en nationalistisk ved overbevisning Generelt A. Makashev er en repræsentant for det jødiske folk, og kommer til at emigrere til deres historiske hjemland, Israel. Medierne var også oplysninger, som han havde indgivet en ansøgning til den israelske ambassade i Moskva, ønsket om at ændre statsborgerskab og permanent opholdstilladelse.

Det har også udgivet en fotokopi af hans fødselsattest, hvor den blev optaget som Makashev Abram Moyshevich, med angivelse af nationalitet begge forældre - en Jøde og en jødinde. Og det betød, at han falder automatisk under den israelske lov til at vende tilbage til deres hjemland. Men er dens historiske hjemland var at tage en person, der var involveret i antisemitiske følelser og som i slutningen af 90'erne kaldet jøder fra jøder og Kryb, og kaldes "banke dem ud af døren og pisse på deres vinduer." hvad enten det tog det land forfædre, selvfølgelig, hvis det er sådan, fordi så kom op en masse interessante?

Hans søster Esther Makasheva (Libkind), som allerede har modtaget israelsk statsborgerskab og bor i det forjættede land, forklarede adfærd sin brors måde, "Abrash, at være en militær mand, altid bange og skammer sig over deres oprindelse, så formålet med sammensværgelsen gjort demonstrative angreb på jøder. .. "kan sådanne argumenter begrunde sine angreb mod" deres egne "folk? Det er svært at sige ...

Nye detaljer om biografi

Hvis du opdager, før pressen dukkede kopi af hans dåbsattest, i en hvilken som helst kilde havde ingen oplysninger om forældrene til General Makashova. Og her er til, er en glødende tilhænger af antisemitisk og nationalistisk bevægelse, han er en Jøde. Samtidig er der andre oplysninger, der tilbyder en helt anden version af sin oprindelse, hvorefter Albert Makashov - tjetjensk. Ifølge andre oplysninger, navnet Makashev - jødisk og kommer fra det hebraiske ord "מקש" ( "Makash") - "pedal, nøglen". Af den måde, i Israel en masse mennesker med dette navn, men fordi det generelt var ikke Makashova og Makasheva.

Nye - gamle slægtninge

Mens medierne drøftet de overordnede jødisk oprindelse, væve i horisonten Sadibekov Haydarbekovich Makhashev af tjetjensk oprindelse, der hævder, at Albert Makashov - Aslanbek Makhashev - hans yngre bror. Aviserne offentliggjorde et åbent brev til sin berømte slægtning, hvor han præsenterer nogle biografiske oplysninger om hans familie. Artiklen fortsætter med at præsentere de mest interessante af dem.

Tjetjensk Story of General Makashova

Ifølge historien Sadibekov Makhashev (bror Albert Mikhailovich i hans ord), blev de født i Vedeno distriktet i Tjetjenien, i en stor familie, men i 1944 som følge af deportationen af det tjetjenske folk, der lider de var i Kasakhstan. Deres forældre - Khaydarbek Makhashev og Tachov Murtaaeva - døde kort efter ankomsten til Kasakhstan. Efter døden af deres familie fem børn Makhashev, herunder Aslanbek, forblev på pleje af naboer. De blev imidlertid hurtigt sendt til et børnehjem.

Efter et stykke tid Aminat og Aslanbek taget væk fra børnehjemmet. Siden da har de mistet al kontakt med deres familier. Senere ældre bror foretaget undersøgelser og lært, at Aminat vedtaget af en russisk kvinde Anna. Som for Aslanbek, han kom ind i familien af Don kosakker, men ingen du kan ikke finde de specifikke koordinater.

I 90 år på tv-showet bliver ofte General Albert Makashov. Sadibekov det genkendte hans mistede bror. Et par år senere, pakkede han op og gik til Moskva for at besøge sin bror. Mødet blev afholdt i Statsdumaen. At se Sadibekov Albert Makashov omfavnede ham og spurgte sin sekretær, hvis de kan lide hinanden. Hvortil hun svarede, at de ligner nære slægtninge.

Efter en lang samtale, visning af fotos, den assisterende General sagde Sadibekov Makhashev til at komme tilbage til Tjetjenien og ventede på nyt om ham. Da et par år, men Sadibekov havde ikke modtaget nogen nyheden om hans yngre bror. Han ved ikke engang, hvor er Albert Makashov. Ja, i de senere år, er det ikke ofte vist på tv.

Så vidt historien fortalt af S. Makhashev svarer til virkeligheden, er det svært at sige. Faktisk omkring navnet på den generelle spinning en masse historier, herunder ovennævnte oplysninger om sine jødiske rødder.

konklusion

Hvis du bemærker, er der ingen indlæg i de sidste to eller tre år af General Albert Mikhailovich Makashova presse. En ting er sikkert: i "fædrene hjemland", der er i Israel, ikke gik han. Der er oplysninger, der Albert Makashov nu bor i Moskva og er meget syg. Vi må ikke glemme, at han er allerede 78 år. Så hvem er denne generelle? Kosak, en tjetjensk eller en Jøde? Måske hemmeligheden han vil tage med sig i graven.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.