FormationVidenskab

Aksonometrisk projektion teknisk udarbejdelse

Når de tekniske tegninger sammen med sporing af objekter og poster i retvinklede projektioner er forpligtet til at have et visuelt billede. Til dette formål, metoden til at konstruere aksonometrisk.

Den består i følgende: emnet sammen med koordinatsystemet (indbyrdes vinkelrette akser X, Y, Z), med hvilket det er associeret i rummet er projiceret på en plan parallelt med aksonometrisk projektion (eller billedplan). objektet projektion på dette plan kaldet aksonometri. Det viser også koordinatakserne, kaldet aksonometriske akser. Det skal erindres, at retningen af fremspringet bør vælges på en sådan måde, at der ikke er nogen overlapning med nogen af koordinatakserne.

Axonometriske afbildning vinkelrette projektion kaldet rektangulær eller ortogonale, og en ikke-vinkelret - skrå.

Typisk er emnet placeres således, at på overfladen af maleriet, du kan se tre sider af emnet: den bund, top, foran, venstre eller højre. Perspektiv tegning er at give den mest komplette billede af emnet, dets største og konstruktiv måde. Dens største fordel - synlighed.

Alle aksonometrisk projektion kan klassificeres som følger:

1. Isometrisk. I dette tilfælde alle tre akser har samme hældning, og alle størrelser i retning af de tre akser har samme reduktion.

2. dimetric. To akser i disse fremskrivninger har samme hældning, og den tredje - den anden. Følgelig vil de første to akser størrelsesreduktion være ens, og for det tredje - ellers.

3. Trimetric. Alle tre akser i dette tilfælde har forskellige skråninger og anderledes neddeling i alle tre akser.

Under afbildet objekt forskelligt på overfladen og vælge en anden retning af strålerne, kan man få en række aksonometrisk projektion af det samme objekt.

Den hyppigst anvendt i konstruktionen af tegningerne rektangulære isometrisk projektion, hvor nedsættelsen størrelse forholdet er det samme for alle akser, og vinklerne mellem koordinatakserne i perspektivbillede er 120 grader. Det fremstilles på en parallel måde.

Næsten alle, der har studeret engineering grafik og tegning, var det nødvendigt at gennemføre opførelsen af perspektiv. I praksis, et bredt udvalg af disse tegninger er meget begrænset kompleksitet og små krav klarhed. GOST 2,317-69 anbefales aksonometrisk projektion, som gør det muligt at give en god opfattelse af billedet, hvilket har en god kombination af forvrængning koefficienter og enkel konstruktion. Disse omfatter fem typer: tre skrå (front, vandret isometrisk, foran Dimetra) og to rektangulære (Dimetra og isometrics). Selvfølgelig kan de ikke erstatte et fremspring tegning, og kan kun suppleres. Bygning perspektiv ret besværlige, det bruges, når tegningen ikke giver et fuldstændigt billede af formen på den afbildede del af eller hele emnet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.