Mad og drikkevarerOpskrifter

Sådan koger bulgur pynt: opskrift

Som regel på vores borde ofte vises af ris eller boghvede. Jeg er træt? Så i dag vil vi fortælle dig hvordan man laver bulgur pynt. Mange husmødre har sikkert hørt om dette produkt, men uvidenhed af sagen, som de siger, tvinges til at passere forbi hylderne med denne kornart. Og det har gjort forgæves.

Lad os se nærmere og tale om bulgur. Hvilken slags kryds, hvordan du forbereder det, hvilke produkter til at kombinere, og så videre. D. Vi tilbyder også nogle enkle, men meget velsmagende opskrifter med at håndtere selv en uerfaren nybegynder til den kulinariske kunst.

Hvad er bulgur

Så det første spørgsmål vil vi analysere - der er bulgur. Denne kornet er knust (uden dets membran), dampet og derefter tørret hvede. Afhængigt af typen og fremgangsmåde til knusning bulgur kan være små, mellemstore eller grove (pilavik). Bulgur grød er meget populær i øst. Især hende spise i Tyrkiet, selv erstatte fig.

Hvad skal man lave mad

Hvis du lige er begyndt at komme i nærkontakt med sådan et produkt, som bulgur, det er for kornet, hvordan man kokken det, og for hvad det retter hun passer bedst, er endnu ikke kender, så lad os komme i dette spørgsmål. For det første, som vi har sagt ovenfor, er det en glimrende erstatning for den sædvanlige ris for os. Fra det kan du lave mad vidunderlig lækker pilaf.

Desuden er bulgur anvendes til tilberedning af aromatiseret kager og brød. Det kan være fremstillet af bulgur hjertelig tærter, ved hjælp af korn som fyld. Mange kvinder bruger dette produkt i forberedelsen af tomatsuppe med en temmelig tyk konsistens. Og for bulgur salat passer perfekt.

Bulgur med kød går fint. Især det interagerer med kylling eller magert oksekød. Meget god kombination - bulgur og hakket kød. En sådan blanding kan udstopning tærter og kager, fyldte tomater og sød peber, aubergine og squash.

Af den måde, bulgur grød - det er en ideel fad for dem, der er på slankekur, faste eller øve vegetarisme. Det kan fremstilles søde eller saltede. Bulgur smuldrende, det er perfekt til grøntsager som en side parabol, eller kan tjene som en separat skål.

nyttige egenskaber

Denne overraskende velsmagende korn, som har en subtil nøddeagtig smag, er meget nyttigt for sundhed. Bulgur Præparatet indeholder en stor mængde kulhydrater, og i det glykæmiske indeks af produktet er meget lav. Næringsværdi, hvis vi sammenligner, i bulgur er den samme som for pasta fremstillet af hård hvede. Og de er kendt for at være meget nyttig.

Krydset indeholder store mængder af vitaminer og mineraler for vores krop. Bulgur er rig på magnesium, zink, jern og phosphor.

Sådan koger bulgur

Så gå til det vigtigste spørgsmål - hvordan man kan tilberede bulgur pynt? Blot sige, at der er to måder at forberede denne parabol. For det første kan det korn hurtigt steges i olie og derefter hurtigt koge. For det andet kan det simpelthen være en lang tid til at lave mad og få en smuldrende rod, ikke værre end i den første version.

Som regel russisk elskerinde til spørgsmålet: "Hvordan til at lave mad bulgur pynt" - vil fortælle dig, at den har brug for til at lave mad. Mulighed med stegning ofte bruges ikke i vores land, da det kræver tid og nogle færdigheder. Denne variant er oftere brugt i Østen og i Centralasien.

I dag vil vi tilberede bulgur, da det er en hurtig og nem løsning, som er egnet til vores elskerinder. Dette vil kræve:

  • En kop korn.
  • To kopper vand.
  • Salt og peber.
  • Lidt citronsaft.
  • Kanel stick (valgfrit).

Hæld vand i gryden, sættes tilbage kanelstang og bring i kog. Vi tager ud stokken (det er ikke længere nødvendigt, som når madlavning allerede givet alle sine aromatiske egenskaber af vand). Fordyb dig i vand hvede gryn, smag til med salt og peber og kog i cirka ti minutter.

Sådan koger bulgur pynt ret? Som regel vil det nøjagtige tilberedningstid ingen fortælle. Det vil variere fra syv til femten minutter. Erfarne værtinde siger, at grøden er klar, når alt vandet er absorberet i grits. Se selv, se, beregne den tid af forberedelse. Alt vil være i virkeligheden afhænge af antallet af kerner, som du tilberede og brand kræfter, som står panden.

Efter grød absorberet alt vandet, slukke ilden. Tilføj der en lille smule af smør, rør, tilsæt citronsaft, rør og lad retten hvile i ti minutter. Du kan endda dække gryden tyk håndklæde. Eller sagt på en pude, min mor som barn kom med kartoffelmos.

Bulgur med kød

Som lovet, vi fortæller hvordan man laver bulgur på en side parabol til kød. For denne parabol, vi har brug for en meget simpel sæt af ingredienser:

  • En kop bulgur.
  • 400 gram oksekød.
  • En krukke med flåede tomater.
  • Smør - 40-50 gram.
  • Salt og peber, og krydderier - efter smag.

Denne ret benytter kun to beholdere: en stegepande og en gryde. Alt er forberedt på samme tid, hvilket er meget praktisk og sparer tid. I en gryde, som du allerede forstået, vil vi lave mad bulgur. Hvordan man gør det, har vi allerede talt lidt højere. I en stegepande sætte kød, skåret i lange strimler. Tilføj til tomater, salt, peber og steges over medium varme i ca ti minutter. I løbet af denne tid, kogte korn. Tilsæt bulgur med kød, toppet op med lidt vand og lad det simre i et stykke tid, indtil vandet er helt fordampet. Du kan også tilføje smør. Men hvis du følger den diæt, og uden smør parabol vil vise sig meget velsmagende og tilfredsstillende.

Serveres kan pryde fadet med peberfrugter, citronskiver, frisk tomat, eller regnede skiver agurk.

Madlavning suppe

Det er også meget lækker og aromatisk suppe med bulgur. Skålen er perfekt for fans af "sparsomme" til frokost, og nyde den humørsyg baby. Men blot ønsker at bemærke, at madlavning en stor gryde, som vi gør normalt med suppe, kan ikke anbefales. Efter henstand i timer i køleskab, vil denne suppe vende fra en "vandig" i den sædvanlige tyk grød.

Til fremstilling af suppe vil kræve forkogt kød bouillon. I det, vil vi tilføje kartofler og stegning (gulerødder med løg). Bulgur anbefales at stege i lidt olie og derefter tilføje til suppen. For en smag i slutningen af madlavning, tilføje flere greens. Dette er en stor skål for børn og kosten bord. Suppe er mættet, rig, men det er let fordøjeligt og giver ikke kalorier.

bulgur pilaf

Plov - en favorit af mange retter. Forbered det fra bulgur i stedet for ris - enkel. Ifølge den traditionelle princip om stegt kød, tilsæt gulerødder, løg. Hæld bulgur og tilsæt vand. Det skal bemærkes, at denne pilaf vil forberede en størrelsesorden hurtigere end med ris. Du skal bruge omkring femten minutter. Så deaktivere brand, dække med et håndklæde, venter på en halv time, og du kan spise vidunderligt velsmagende og sprød risotto.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.