FinanserRegnskab

Hvad er i den regulerende kontrol af regnskab

Den vigtigste opgave for vores land på nuværende tidspunkt kan betragtes som normative regulering af regnskab. Regnskab er den informationskilde for eksterne brugere, herunder skat og andre statslige organer. Derfor er det en normativ regulering af regnskab er meget vigtigt i dagens miljø at træffe gode beslutninger. Det hele afhænger af, hvor hurtigt staten vil reagere på ændringer i det økonomiske miljø, udvikling af nye former og metoder til at danne grundlaget for dette koncept.

Generelle regler og bestemmelser, som skal anvendes af alle organisationer, der udfører den økonomiske aktivitet, er normative og retlige regulering af regnskab. Eksisterende problemer, huller og uoverensstemmelser i reguleringen af regnskab betydeligt komplicere erhvervsmæssig virksomhed alle medarbejdere i regnskabsafdelingen af forskellige virksomheder og organisationer, der fører til fremkomsten af misforståelser og tvister med revisorer og tilsynsmyndigheder. Men uden undtagelse, de faktiske økonomiske aktiviteter i firmaet eller virksomheden, selv i tilfælde af, at en myndighedskontrol har problemer, bør afspejles i de regnskabsbilag.

Normativ regulering af regnskab i Rusland er repræsenteret ved følgende hierarki:

1. lovregulering niveau.

2. niveauer Regulerende.

3. Den metodiske niveau.

4. Organisatorisk niveau.

Som allerede bemærket, har nu dannet et fire-niveau system til regulering af regnskab i vores land.

Navnet på den første kontrol niveau taler for sig selv: dette niveau omfatter forskellige retsakter, herunder forfatningen, føderale love og regler, bestemmelser og forordninger, og mange andre regler, der er bindende for hele indlandet. Den vigtigste rolle, selvfølgelig spiller en lov "om Regnskab", som er en slags fundament for den regnskabsmæssige i organisationer. Nu er dette er den lov №129-FZ, der blev vedtaget i 1996. På samme tid i 2013, begynder det at handle for at forbedre loven om regnskabs - №402-FZ.

Det næste niveau er repræsenteret ved forordningerne om bogføring. På dette stadium er godkendt og er 24 position. Nogle af dem er ved at blive færdiggjort og skiftes med tiden og ændringer i den økonomiske situation.

Meningen med PBU er, at de afslører aspekter af kontoen, samt dens variation for individuelle regnskabsmæssige objekter. Men PBU er af generel karakter, uden at afsløre særlige mekanismer. Det er grunden til regulatorisk regnskabskontrol omfattede et tredje lag, kaldet metodisk. Dette niveau er repræsenteret ved forskellige retningslinjer for begå nogen forretningstransaktioner, for eksempel til opgørelse.

Hertil kommer, en vigtig rolle på dette niveau har et særligt dokument - planen for regnskabet. Princippet om brugen af det binære system er angivet i den dobbelte dokument - anvisninger vedrørende dets anvendelse. Denne vurdering inkluderer og dokumenter som instruktioner til udfyldelse af indberetningsskemaer, diverse instruktioner til måling af finansielle forpligtelser samt opgørelse af ejendom, rådgivning om regnskabsmæssige omkostninger, som indgår i distributionsomkostninger, økonomiske resultater i virksomheden catering og så videre.

Det skal bemærkes, at den normative regulering af regnskab indebærer ofte variation af refleksion af forskellige operationer. Derfor er baseret på de dokumenter ovennævnte niveauer, organisationen gør regnskabspraksis, der gælder for det fjerde grad af regulering. Det fjerde niveau af regulering af organisatoriske og administrative dokumentation, som danner regnskabspraksis din organisation. Disse dokumenter er udviklet af konsulentfirmaer bestilt af organisationen eller af organisationen selv. Dokumenter af dette niveau omfatter ordrer, arbejdsinstruktioner, direktiver, vejledning om der tegner sig for visse transaktioner eller genstande.

Inden for rammerne af den anvendte regnskabspraksis, selskabet har ret til at vælge mellem de udbudte metoder til journalføring mest passende løsning for sig selv, at udvikle sig på grundlag af en samlet plan deres egne konti, hvilket ville tage hensyn til de særlige forhold i virksomheden. Du kan også udvikle deres egne primære dokumenter, der opfylder visse krav.

Således reguleringen af regnskab i vores land er centraliseret og giver variation i refleksion metode til registrering af transaktioner.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.