FinanserRegnskab

Hvorfor købe ejendom i forstæderne?

Ikke fokus på det faktum, af hvilke specifikke ejendom i spørgsmål kan besvares med sikkerhed: uden for Moskva fast ejendom - det er en stor investering! Med langt mere forståelig værdi end "vnutrimkadskaya" fast ejendom i nærheden af Moskva er sikret, og konstant stigende i pris.

Årsagen - den hurtige vækst i kapital. Moskva truer med at snart blive til en analog Tokyo eller Mexico City, og initiativer formanden for indgåelse af mange administrative organer på landet område - kun en bekræftelse af stabilitet af processen.

Men jo større byen er, jo højere er efterspørgslen efter forstæder, forstæder boliger. Det er derfor, det er så hurtigt voksende sommerhus landsbyer nær Moskva. Betagende tempo i byens liv tvunget Moskovitter til at bruge hver fritid til at rejse uden den røgfyldte evigt og altid travle by. Og multi-dages fest inkluderet i traditionen fra de seneste år, og er et godt supplement til regelmæssige ferier, og er forpligtet til at blive udført på alle "i naturen." Winter - Nytår i Moskva, i sommeren ... Ja, sommeren er muligt at leve i landet, ankommer i Moskva kun for arbejde.

Mange Moskovitter rimelighed mener: at købe et hus i huset - det vil sige at fordømme sig til den samme tæthed, så træt af byen! Det skal dog bemærkes, at forskellen er der stadig ...

For det første en gated udvikling - er en ren frisk luft og muligheden på et minut (godt, fem minutter) for at forlade landsbyen, at være tæt på naturen. For det andet, så ring fortrængning flere dusin familier, der er på besøg (eller levende) i et område med flere dusin hektar - er urimelig. For det tredje, den mulige støj fra en nabos langvarige fest aldrig være så belastende som den uophørlige brummen af bilen - især hvis du vise sig at være blandt de inviterede gæster til bordet.

Tro ikke på mig? Kom til Moskva for det nye år, og du vil se ubrugelighed tvivl. Boligområder er store nok til at acceptere, og dem lide høje jinks, og dem, der foretrækker fred og ro.

At købe et hus i et af sommerhus landsbyer nær Moskva, du laver og bekvemt, og rentabel erhvervelse. Flere år, der adskiller dig fra det øjeblik af fortjenstgivende salg af fast ejendom, kan du være en aktiv bruger af alle de fordele, som projektet af sommerhus afvikling.

Og hvem ved, måske vil du vælge at lade den i køb af deres ejendom for evigt ...

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.