SundhedAlternativ medicin

Peppers: tinktur og dens anvendelse

Unik vegetabilsk - Peppers. Tinktur af det har helbredende og nyttige egenskaber. Selvfølgelig, mange mennesker Pepper tegn på lækre retter tilberedt med dens tillæg, hvor det kan være enten en af de vigtigste ingredienser, og yderligere elementer, krydderier. Stoffer, der er indeholdt i det, har en positiv virkning på kroppen.

Det vigtigste stof, for hvis fremstilling der anvendes Peppers - tinktur. Det hjælper til at løse problemet med fedtet hår, til at klare betændelse i muskler og led, gigt. Derudover også mod andre sygdomme anbefales Peppers, tinktur af som kan anvendes til behandling af hoste, stagnation, arthritis, gigt, hovedpine, fibromyalgi, lupus, irritabel tarmsyndrom, dårlig appetit. Vi anbefaler ikke sin interne brug i gastritis og mavesår.

Tinktur af peber hår har smertestillende og anti-inflammatoriske virkninger. Med sin brug af en person kan opleve en let brændende fornemmelse og irritation, der er forårsaget af aktivering af blodcirkulationen. På grund af det faktum, at det har mange vitaminer og mineraler Peppers, tinktur fra det beriger hårroden næringsstoffer. Dens anvendelse har flere formål. Det reducerer intensiteten af hårtab, tilvejebringer forebyggelse af skæl, fedtet seborrhea. Også under indflydelse af tinktur regenererer hovedbund hudceller.

Køb denne helbredende og kosmetiske forberedelse kan være i ethvert apotek. Men let at håndtere dig ordentligt rød peber. Tinktur af hår kan ske til følgende algoritme:

- grind bælg flammende rød peber i en kaffemølle eller foodprocessor;

- Hæld den resulterende masse medicinsk alkohol 90% hastigheden på 1:10 (forholdet ellers vodka - 1: 5);

- lukke krukke med blandingen, og sætte det i en uge i et mørkt sted (40% i en periode på 2-3 mere alkohol);

- stamme.

Den grundlæggende retning af anvendelse af formuleringen er produceret - det dækker. Til dette formål er et middel til hårpleje baseret på burre, ricinusolie eller honning tilsat teskefuld tinktur. Dette vil øge den helbredende egenskaber og effektiviteten af masken. Hvis grundlaget er det middel på basis af æggeblomme eller æterisk olie, en spiseskefuld behov. Selv om de fleste ofte forholdet vælges individuelt, fordi hovedbunden hver person reagerer forskelligt på chilipebre. Her er det vigtigste - ikke krydse linjen lyset brændende. Hvis dette sker, så en maske med en tinktur af rød peber bør straks skylles for at undgå hudskader. Derfor vælges en dosis bør være gradvis, begyndende med halv en ske.

Den olieagtige hår, kan større være den oprindelige koncentration. For beskadiget og tør tinktur ønskeligt at fortynde næringsstof olie. Masker på grundlag af midler fra den røde peber bør ikke anvendes mere end to gange om ugen i 7 minutter. Cure - en måned. Påfør produktet med peberfrugter nødt til rødderne af hår og hud, men du kan langs hele længden. Efter dette, skal bære en badehætte eller wrap hoved med et håndklæde.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.