Kunst og underholdningTeater

Andrey Dennikov: biografi, karriere, prisuddelinger, monument

Dennikov Andrey Sergeevich - en talentfuld skuespiller, instruktør, marionet mester, kunstner, koreograf, sanger og digter. Han tjente i den legendariske Dukketeater Obraztsov.

biografi

Andrey Dennikov blev født i Moskva i 1978. En dag, mens den stadig en fem-årig dreng, så han på tv, ligesom Sergey Obraztsov at dukke. Han var meget imponeret. Og han syede hende første dukke i sine fem år. Og i en alder af 35, åbnede han sin egen udstilling. Det præsenterede skitser og dukker.

Efter gymnasiet, han gik ind i båsen A. Humanitær Universitet. Men efter at have studeret der i to år, han overført til den styrende afdeling GITIS.

Mens han studerede i det sidste år, Andrew kom til at arbejde i GATSTK navn Obraztsov. Der var han en skuespiller, instruktør og kunstner af dukker. Andrew - dramatiker, koreograf, sanger, han havde en smuk stemme, han syede kostumer og master parykker.

I 2014, på hans fødselsdag, han døde Andrey Dennikov. Dødsårsag - slagtilfælde. Kunstneren var kun 36 år gammel. Det første slag fik han i 2005. I 2011 sammen med virksomheden på vej til tour Andrew havde en ulykke. Derefter var han ude af stand til at komme sig og vende tilbage til scenen. På grund af dette fik han et andet slag, hvorefter han døde.

skabelse

I 2000, mens det stadig en studerende, Andrew kom til at arbejde i teatret Obraztsova dukker. I samme år iscenesatte han "Små Tragedier". I denne indstilling, han fungerede som instruktør, kunstner-dukkefører og skuespiller. Han alene har spillet i denne produktion alle tegnene.

I 2001 Alexander er uddannet fra GITIS staldene.

Forestillinger satte Andrew, gentagne gange blev vinderne af forskellige konkurrencer og festivaler, herunder dem, der holdes i andre lande.

I 2008 udgav han en bog på tryk "Wag svane fløj". Den omfattede digte, tegninger og skitser af dukkerne Andrew. I samme år udgav han en lyd-cd, hvorpå vers af Esenin udført af A. Dennikova og sange fra stykket "Confessions of a bølle" blev registreret.

Forestillinger er iscenesat A. stall:

 • "Clownish komedie om Thiele."
 • "Små Tragedier".
 • "Carmen! Min Carmen!".
 • "Tag hans overfrakke, og gik hjem!".
 • "Nijinsky, skøre klovn af Gud."
 • "Rigoletto".
 • "Dead Souls".
 • "Hundens liv".
 • "Tryllefløjten", og andre.

Mange af dem er Obraztsov Dukketeater inkluderer i sit repertoire i dag.

"Min favorit rolle"

En af de forestillinger, der satte i Dukketeater opkaldt efter Obraztsov Andrew stall - "Nijinsky, skøre klovn af Gud" Han spillede også en stor rolle i den. Forestillingen er skabt Blogs V. Nijinsky og spille G. Blamstayna. Det er den rolle, den store danser var favorit til A. Dennikova. Personlighed Vaclav fascineret direktør efter at have læst en bog om ham og hans dagbøger. Andrew ønskede at gøre en stykke om dette geniale mand. IA stall besluttede, at dette ikke skulle være en almindelig erklæring, og er så mærkeligt, som han selv var V. Nijinsky. Ifølge Andrew, var han en engel på jorden, og derfor ikke passede ind i verden omkring ham, samt hans tid WA Mozart, S. Yesenin. Denne præstation ikke kun af talent og geni af en kompleks liv. Han er også slaveri. Kunstnere altid blevet slaver af kunst, som anvendes. Og det er problemet. V. Nijinsky var afhængig af ballet og fra Diaghilev. Hustru Vaclav afhang af hendes kærlighed til ham. Og til gengæld, havde hun ikke får fra ham, hvad ventede. Men V. Nijinsky er ikke skyld i, at hun manglede sin kærlighed. For ham er det vigtigste - teknikken. Han begrunder sin kones forventninger, fordi det er en slave til ballet, og kan ikke give det mere opmærksomhed. Her er alle skyldige, og på samme tid ingen har gjort noget forkert.

I denne forestilling er der noget at tænke over.

udmærkelse

Andrey Dennikov var vinderen af følgende konkurrencer og festivaler:

 • "Festos".
 • "Student Spring".
 • "Ryazan brud."
 • "Triumph".
 • "White Tower".
 • "Golden Knight".
 • "Gogol i dag" og så videre.

Andrew var ejer af medaljen af Viktor Rozov "For bidrag til den nationale kultur." I 2006 blev han tildelt titlen "hædret kunstner i Den Russiske Føderation."

monument

Andrey Dennikov begravet i Ryazan regionen, i landsbyen Konstantinovka, hjemland hans foretrukne digter - Sergey Yesenin. Så kunstneren selv ønskede. Til konstruktion og installation af monumentet på hans grav donere ligeglade med hans talent mennesker. næsten en million rubler blev indsamlet. Monumentet blev installeret i september 2015. Jeg skabte det billedhuggeren Dmitry Gardens. Monumentet er lavet så, hvad han spurgte Andrew - på det hvide marmor svane.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.