FormationVidenskab

Hvem er biolog? Det undersøger videnskaben om biologi?

Biolog kalder sig en lærer i den disciplin i skolen, en specialist inden for genetisk forskning, den botaniske have eller zoo medarbejder. Så jo, der er biolog? Hvad er dette erhverv? Hvem har ret til at være en biolog? Svarene på disse spørgsmål - i denne lille undersøgelse.

Biologi - videnskaben

Videnskab, som er forbundet med studiet af alle levende ting på planeten, der spænder fra mikroskopiske bakterier, slutter de fysiologiske processer i menneskets liv.

Homo sapiens vitale processer, ligheder og forskelle i levende former, har forskellene i levested for planter og dyr længe været interesseret i. Men i løbet af de mørke middelalder til for tydelige interesse i undersøgelsen var det muligt at komme til ilden. En anden ting - renæssancen. Kunst og videnskab begyndte på en præmie, baseret hel videnskabelig skole, og den første naturvidenskabelige museum.

Hvem er biolog i oldtiden? Det kunne være en healer og herbalist og alkymist og grundlægger af den første menageri. Udtrykket "videnskab biologi" dukkede kun i det 19. århundrede, når de kombineres i en for alle, der vedrører studiet af levende former for eksistens på Jorden ( "bio" - Life, "logos" - videnskab).

retninger biologi

Biologi - videnskaben om livet. Dette her er en generaliseret begreb. Afhængigt af den specifikke genstand for isolerede individuelle biologiske videnskaber :

  • Zoologi - studiet af dyrenes verden.
  • Botany - udforske verden af planter.
  • Fysiologi og Anatomi - videnskaben om livsprocesser og strukturen af den menneskelige krop.
  • Mikrobiologi og virologi. Emnet for deres undersøgelse kan ses kun under et mikroskop.
  • Morfologi - studerer struktur og form af levende arter.

Til gengæld er den vigtigste retning efterhånden opdelt i mindre speciale og specialisering, der som videnskaben bliver mere og mere. På nuværende tidspunkt er der mere end halvfjerds områder af biologi. Ocean Biologi, Antropologi, cellebiologi, neurobiologi, miljø - disse er blot nogle af dem. Beskæftigelse biolog samler alle de repræsentanter for forskellige specialiseringer og områder relateret videnskab alene.

Kommunikation med andre videnskaber

Under udviklingen af verdens videnskab og teknologi, takket være udbredelsen af forskere i de dybere riger af viden, en dyb forbindelse med andre discipliner biologi. Hvem er biolog i verden i dag? Ud over de traditionelle zoologi og botanik, er et biofysiker, biokemiker og ekspert i biometri, plads biologi, biologi, arbejde, bionik. Moderne biologi kan være parallel med en god ingeniør, en læge eller en matematiker.

Hvad gør en biolog?

alle mere eller mindre klar med teorien. Men hvem er biolog i praksis? Hvor hans arbejdsplads? Svaret er tvetydig og omfattende som listen over specialiseringer biologi. Det hele afhænger af retningen. Graduate, uddannet fra den relevante afdeling af universitetet, kan blive en lærer på den sekundære uddannelsesinstitution, og kan fortsætte sit forhold til videnskab og vie sit liv til studiet af andre levende organismer. Zoologer med succes arbejder med dyr i zoologiske haver, botaniske i drivhuse og botaniske haver. Biologer opdrættere arbejder på opfindelsen af nye afgrøder. Virologer studerer gamle og nye mikroorganismer og deres indvirkning på verden omkring os, de miljøforkæmpere set for et renere miljø. I stor efterspørgsel i dagens verden, biologer en ny formation - genetik, neurovidenskab, plads biologi, bioenergi. biolog kan være en dyrlæge, agronom, landskab designer, læge-laboratorium assistent.

Den vigtigste kvalitet af en biolog

Vellykket erhverv biolog ville være for dem, der føler en del af den mystiske verden af de levende organismer, der er interesseret i kontakt med naturen, læringsmiljø.

Kærlighed til naturen bliver det vigtigste, når en biolog udfører lange måneder af rejser og ekspeditioner til at udforske nye arter af flora og fauna.

Vedholdenhed og analytiske sind nødvendige medarbejdere i laboratorier, forskningscentre.

Afhængig af specialisering biolog måske har brug for et godt forhold til fysik, astronomi, mekanik, kemi og andre videnskaber.

Fordele og ulemper ved faget

For dem, der elsker alt liv i alle dens manifestationer, at vie sit liv Biologi - er en solid plus. Der er intet, der gør en person glad som deres favorit arbejde. Biolog erhverv, desværre, er ikke altid tilstrækkeligt vurderet i penge - det er et minus. At lave lønninger har ført til, at for mange interessante erhverv kom ind i kategorien af upopulære. De, der ikke desto mindre besluttet at dedikere sit liv og gå hårdt til målet, er ofte forfatterne af nye videnskabelige opdagelser og fornemmelser.

Biologi nye retninger af forskning inden for genetik, mikrobiologi, nye bioteknologier, andenplads i verden på listen over lovende erhverv. Især ophidset sådanne specialister Canada, USA, de vestlige lande, der er engageret i udvikling af nye teknologier.

prominente biologer

Apropos biologi som videnskab, er det værd at nævne, om de mennesker, hvis navne er kendt over hele verden. Deres opdagelser har bidraget enormt til udviklingen af menneskeheden som helhed.

  • Vavilov Nikolay (russisk) - genetik inden for agronomi, grundlæggeren af læren om planten immunitet.
  • Vladimir Vernadsky (Rusland) - grundlæggeren af den ukrainske videnskabsakademi, studerede biosfæren var på forkant med udviklingen i biokemi og biofysik.
  • Uilyam Garvey (Storbritannien) - retten læge af kongen, der først udført forskning og beskrevet kredsløbssygdomme og hjerte og blodkar i den menneskelige krop.
  • Charles Darwin (England) - den store naturforsker, der oprettede klassifikationssystem for planter.
  • Antoni Van Levenguk (Holland) - naturforsker der skabte mikroskop, som tillod at udføre undersøgelsen af organismer, der er usynlige for det menneskelige øje før.

Ud over dem, de priste videnskab russere Ilya Mechnikov, Kliment Timiryazev, Louis Pasteur, Karl Linney, Ruslan Medzhitov og mange andre naturforskere, videnskabsmænd.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.