Intellektuelle udviklingKristendommen

Epiphany Cathedral, Kazan historie, fotos, timer og tidsplan for tjenester, adresse og telefonnummer. Klokketårn af katedralen af Epiphany, Kazan

Ancient Kazan, Rusland taivshaya til en konstant trussel om Tatar invasioner, og i flere århundreder været et symbol for de ortodokse folk i slaveri, efter den sejrende kampagne Ivana Groznogo i 1552 blev en del af den russiske stat. Siden da dens gader var ikke kun detailforretninger i Moskva og Novgorod handlende, men også de ortodokse kirker, imponerende lyd fra deres klokker kapital besejrede khanatet.

Trækirke i Prolomnaya gate

I dag er en af de mest berømte ortodokse helligdomme Volga jord placeret her Epiphany Cathedral (Kazan, Republic of Tatarstan). Det menes, at den ortodokse tradition begyndte at tage form i den anden halvdel af det XVI århundrede, men den første trækirke dukkede her et århundrede senere. Den blev opført på stedet, hvor der engang var den såkaldte Prolomnye gate.

Dette navn de skylder det faktum, at under overfald udført af tropper fra Ivan den Grusomme i 1552, det er her den eksplosion af et pulver afgift blev etableret brud i bymuren, hvorigennem bueskytter, belejrede Kazan, kom ind. Senere dette sted blev bygget porten, officielt kendt Nagayskimi, men folk kaldte dem på sin egen måde - Prolomnaya. Det samme navn blev givet, og på gaden, der går her begynder i dag kaldet Bauman.

Konstruktion af templet komplekse - stolthed byens borgere

I den første halvdel af det XVIII århundrede, da der ikke længere var byens mure eller port, en trækirke bygget i deres sted, og indviet til ære for Epiphany, stadig kendt som "kirken i Prolomnaya port." Dette varede indtil 1731, hvor den forfaldne på det tidspunkt (ifølge andre kilder brændt) trækirke blev revet ned, og i stedet er begyndt opførelsen af en ny sten katedral. Katedralen blev opført på donationer af to fromme Kazan købmænd - Mikhlyaev I. og S. Chernoff.

Konstruktion af templet varede i præcis et kvart århundrede og blev afsluttet i 1756. Den nye bygning tæt blandet med den tilstødende sin nordlige væg af kirken Andreya Pervozvannogo, bygget i 1701. At være opvarmet, blev det brugt til vinter tilbedelse. Gennem det XVIII århundrede, blev denne arkitektonisk kompleks dannes, som omfattede, ud over at bygge Epiphany katedralen og Saint Andrews-kirken, er også en todelt klokketårn, som havde en overdækkede, og stod på den vestlige side af huset for præster. Byrådet også hørte til i disse år, og et andet hus, ikke eksisterede, stod engang på stedet af den nuværende monument Chaliapin.

Det er kendt, at Epiphany Cathedral (Kazan) i før-revolutionære periode har været en af de mest besøgte i byen. Hans sognebørn var repræsentanter for alle sociale grupper. Under tilbedelse under sine buer kunne ses og de lokale aristokrater og succesfulde iværksættere, der er steget i kølvandet på mere nylig opstod russiske kapitalisme, og almindelige borgere, på alle tidspunkter dannede grundlag for samfundet. I 1873 blev der døbt den fremtidige luminary af russisk og internationale scene Fodora Ivanovicha Shalyapina. Da han blev ældre, begyndte han sin musikalske karriere som korsanger i domkirken koret.

I årene før revolutionen, blandt præsterne i katedralen var mange figurer af russisk videnskab og kultur, har efterladt et aftryk på historien om landet. Blandt dem er kendt EA Malov - en fremragende russisk etnograf og lingvist, forfatter af værkerne to-volume om etablering af kristendommen i Kazan, som blev en af initiativtagerne til offentliggørelsen af Koranen med en parallel russisk oversættelse. Det fungerede også og en fremtrædende teolog, domkirkepræsten Mikhail (Zefirov), der opnåede berømmelse som en af de førende professorer i Kazan Imperial Universitet, og mange andre.

Testamente fromme bankmand

I tider gået, og i dag attraktion herliggjort Epiphany Cathedral (Kazan), er dens berømte klokketårn. Historien om dens oprettelse er bevaret i arkiverne i gamle dokumenter. Det vides, at i 1892, døde en af de rigeste og mest respekterede indbyggere i Kazan, dens æresborger, den første guild købmand Ivan Semenovich Krivonosov. Som vicedirektør for byen offentlig bank, er det for sit liv tjent en betydelig formue i sit testamente erklærede, at efterlader femogtredive tusind rubler i donationer Epiphany Cathedral, som var i mange år præfekt. Dokumentet erklærede også, at dette beløb (enorme dengang) bør bruges på opførelsen af katedralen klokketårn.

Gode begyndelse i Rusland har altid manglet, manglede nogle gange kun penge for deres gennemførelse. Men da der i dette tilfælde spørgsmålet finansiering blev løst straks annonceret en konkurrence om at designe fremtidens klokketårn. Den lokale avis "Volzhsky Gazette", som tilbydes til alle, der ønsker at tage del i det, siger, at Kommissionen vil blive truffet af det udførte arbejde i den gamle russiske stil, og angiv den mindste givet klokketårnet højde - 32 favne (ca. 69 meter).

unavngiven arkitekt

Så meget som det kan lyde latterligt, men navnet på den arkitekt, der vandt konkurrencen og blev forfatter til et anerkendt mesterværk af kirkearkitektur, bygget kun et par hundrede år siden, er stadig ukendt. Det faktum, at den mistede tegning klokketårnet, hvor hans navn er blevet specificeret. Det menes, at de mest sandsynlige vindere er de to arkitekter - Genrih Rush og Mikhail Mikhailov. Tilhængere af hver af disse synspunkter, et tilstrækkeligt antal overbevisende argumenter.

Det er kendt, for eksempel, at Mr. Rusch vandt 150 rubler som vinderen, men vejlederen var Mikhailov, i modsætning til traditionen - der vandt en og bygger. Desuden er der i Kazan arkiver indeholder dokumenter om tvister mellem arkitekterne, bestred forfatterskab af projektet. Men alligevel, det vindende arbejde var værdig til ros fra hans samtidige og er blevet præsenteret som en af udstillingerne blev afholdt i 1896 i Nizhny Novgorod, Rusland industriel og kunstudstilling.

Konstruktion af det berømte klokketårn

Det blev gjort i november 1893 ceremonielle udlægning af fremtidens klokketårn af året, men efter pit gravet under fundamentet arbejde af en ukendt årsag stoppet og genoptaget først efter to år. Konstruktionen af denne unikke facilitet tog relativt lidt tid. I 1897 blev han fjernet sidste stilladser og klokketårn af katedralen i Epiphany (Kazan) syntes før beboerne i byen i al sin pragt.

Afslutning af opførelsen af tårnet begyndte at stige af klokkerne på hende - først den gamle, den tungeste af der vejede 217 pounds (3472 kg), og derefter en ny, specielt støbt til dette i Moskva og leveret til Kazan med tog. Dets vægt var 526 pounds (8416 kg). Derefter på toppen af tårnet sat en seks-fods indlæg fremstillet af metal og dækket med forgyldning.

Bevarede aviser af den tid, det er kendt, at opførelsen af klokketårnet er gået to millioner mursten, de samlede omkostninger ved arbejdet overstiger det beløb testamenteret købmand IS Krivonosov, der beløber sig til halvtreds tusind, ti tusind hvoraf gik til at bygge fundamentet. Det blev også rapporteret, at de manglende midler til opførelse af Kazan Stift forudsat.

Begyndelsen af det nye århundrede

Mærkeligt har klokketårn af katedralen i Epiphany (Kazan), der har selvstændig arkitektonisk værdi og er en af de højeste ortodokse klokketårn, blive mere berømt end templet, hvortil det blev bygget. Indendørs, er det i det andet lag, blev templet bygget i hukommelsen af købmand Krivonosov. Det blev indviet i maj 1904.

Avis «Volzhsky Bulletin", som blev nævnt i en artikel, der beskriver hændelsen, som fandt sted i juni 1901. Den dag, en frygtelig storm brød ud, og et lyn faldt direkte ind i et klokketårn, hvilket gør det i væggen i en kæmpe fiasko. Straks fyret op den tredje tier loftet og bjælker under den vigtigste klokke. Ligesom efter en stærk eksplosion, mursten, sten og små klippestykker fyldte gulvet og trappen i den anden etage, var i en række smidt ud på gaden. Kun takket være de effektive og uselviske handlinger på de vidner, der modigt skyndte sig at slukke branden blev hele Epiphany Cathedral (Kazan) ikke er dækket af brand.

prerevolutionary år

I 1909 blev det besluttet at nedlægge den gamle på grund af forfald, end-of-tallet todelt klokketårn. Siden den tid, en ny klokketårn af katedralen i Epiphany (Kazan, Republic of Tatarstan) forblev den eneste i byen, og det er kun indkaldes ringer deres klokkerne mange sognebørn.

Yderligere konstruktion af katedralen komplekset blev afbrudt af begivenhederne i 1917. Men til dette punkt, det omfattede en masse bygninger. Det er først og fremmest sig selv Epiphany Cathedral (Kazan), også varm kirke i navnet Andreya Pervozvannogo og et lille tempel, indrettet på anden sal i tårnet, som er blevet et monument til donoren, blev det bygget for hvis regning. Når, efter bolsjevikkerne kom til magten, massen lukning af kirker, Epiphany Cathedral fortsatte med at arbejde. I perioden 1920-1935 fungerede han som byens domkirke, som gjorde tjeneste personligt Kazan Metropolitan.

Temple, placeret under lageret

I trediverne, Helligtrekonger Cathedral (Kazan), hvis historie er meget lig den skæbne de fleste russiske kirker, blev lukket. Den tilstødende Saint Andrews-kirken blev revet ned og i stedet, som om han ønskede at skade mere smertefulde følelser af troende byggede et menageri af byens zoologiske have. Efterfølgende blev det erstattet af en multi-etagers beboelsesejendom.

Den selvsamme bygning af katedralen indtil halvtredserne blev brugt som et lager, og i klokketårnet husede butikker og værksteder. Derefter blev et træningscenter oprettet i det, fra taget blev revet ned engang kronet af en cross hoved og indersiden pudset al indretning, er af stor kunstnerisk værdi.

I begyndelsen af genoplivning af helligdommen

Kun i tresserne som følge af lange arbejde repræsentanter for den urbane intelligentsia og museumsfolk klokketårn af katedralen fik status af et arkitektonisk monument, der skal beskyttes, og for første gang er blevet delvist restaureret i årenes løb. Hun blev returneret til den form, der altid har været så stolt af Kazan.

Epiphany Cathedral, foto hvoraf præsenteres i artiklen, blev returneret til kirken i 1997. Denne begivenhed var resultatet af en radikal ændring i regeringens politik over for religion, hvilket er en velkommen følelse. Men klokketårnet forbliver ansvaret for Kulturministeriet. I hendes kunstudstillinger og indsat udstilling af Antikmuseet, og i 2001, da de ualmindelige akustikken i det indre, et kammer hal opkaldt efter Chaliapin blev åbnet.

Epiphany Cathedral (Kazan): tidsplan for tjenester, adresse og åbningstider

Tiden vil sætte alt på sin plads. I dag, som i de foregående år, en af de vigtigste åndelige centre i den antikke Volga byen er katedralen i Epiphany (Kazan). Tidsplan for Divine Tjenester, udstationeret ved indgangen, er næppe forskellig fra de andre ortodokse kirker tidsplaner. Det vidner om, at tjenesten i det udføres i fuld, leveret af charteret af kirken. De er lavet på en daglig basis. På hverdage, den guddommelige liturgi begynder kl 08:00, og på søn- og helligdage på 09:00. Aften tjenesteydelser udføres med 17:00.

Men dette ur er ikke begrænset til adgang til de sognebørn i Epiphany Cathedral (Kazan). Arbejdstid det dækker hele dagen, fra tidligt om morgenen og slutter sent på aftenen. Så det er accepteret i de fleste ortodokse kirker, hvor folk kommer ofte blot for at bo i omgivelser i de hellige ikoner, indånder velsignet røgelse, bede for deres grundlæggende anliggender, og bede om Guds velsignelse.

For alle interesserede i historien om kirkearkitektur i Rusland og foreslår at gå på Volga, vil det være meget nyttigt at besøge katedralen i Epiphany (Kazan) på adressen: Kazan, ul. Bauman, 78. Du kan ikke kun stifte bekendtskab med denne fremragende monument af arkitektur, men også for at bede, og på lørdag i kapellet med klokketårn af ordre bøn for sundheden for kære eller en mindehøjtidelighed for de døde.

På søndage og dage med regelmæssige sognebørn, og dem, der er i templet for første gang, kan få stor glæde af at synge akafistnogo begået her kl 17:00. For dem, der ønsker at få mere information, før du besøger katedralen i Epiphany (Kazan), telefon: (843) 292 17 58. Hvert der ringer, vil modtage en omfattende svar på nogen af deres spørgsmål.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.