Intellektuelle udviklingKristendommen

Konotop Stift af den ukrainske ortodokse kirke

Konotop og Gluhovskaya Stift besætte et område nord for den Sumy regionen. Ved udførelsen af deres sogne og klostre er otte distrikter i regionen.

Det skabte en bispedømme

I stedet for den moderne stift i 1923 det blev dannet Glukhovski præsteembedet, med henvisning til Chernigov Stift.

Juni 22, 1993, denne enhed var uafhængig status med navnet Gluhovskaya og Konotop. Isolering af en stor Stift Sumy var dikteret af behovet for at forbedre forvaltningen af uddannelse. Og geografisk ny Stift blev større ved tilsætning af Chernigov.

3. april besluttede 1998 Konotopskiy råd deputerede til at overføre Glukhovskoy stift tidligere børnehave bygning til det administrative center. Den 19. maj samme år, i henhold til de ønsker og lægfolk, præster og stiftsrådet center blev flyttet i Konotop og stiftets blev omdøbt i Konotop og Glukhovski som byen Konotop, at være en industriel og administrativt centrum, i overtal befolkningen i den gamle by Glukhov.

Tilstanden af bispedømmet nu

Konotop og Gluhovskaya stift dækker syv nordlige provstier, herunder mere end 130 sogne, som har tjent mere end 100 præster. Tre klostre, bygget til ære for Fødselskirken af den hellige Jomfru Maria, sikker betjening og tiltrækker pilgrimme, især Glinskaya ørkener (stavropigalny Monastery). Forbindelse Glinsky ørken er beliggende i den historiske by Glukhov, og med den fantastiske kloster hver dag sendt til Glinsk Hermitage bus med troende. Dette kloster er velkendt, ikke kun i Ukraine, men også i Rusland, Hviderusland, Georgien, Moldova. Pilgrimme fra disse lande ofte besøger Glinskaya ørkener.

Glukhovski gård, takket være indsatsen fra en af de tidligere herskende biskopper (Lukas) var en åndelig og pædagogisk center af stiftets. Her Biskop Luka indledte skabelsen af biblioteket, blev søndagsskole for ortodokse ungdom åbnede ikke-alkoholiske cafeer, for at hjælpe hæve den tildelte plads til et mødelokale. Således Stift Konotop Glukhov byen foretrækker den ortodokse centrum forlader Konotop mest officielle funktioner.

Med andre provstier for uddannelse også er det åndelige og pædagogiske arbejde. Stift af Konotop lever et aktivt åndeligt liv, på trods af vanskelighederne i landet.

Den herskende biskop

Den 22. juli 2012 Stift Konotop er under ledelse af den romerske biskop (Kimovich). Indtil valget af en biskop og Konotopskiy Glukhovsky var han en novice i den hellige Dormition Pochayiv Lavra med verdslige navn Dmitry Kimovich. Hans lydighed var formynderregeringen. Klostret blev han en munk ved navn Roman, der er nogen tid senere modtog præstedømmet. Siden 2007 havde præsten tjent romerske guvernør Gorodischenskogo kloster i Khmelnitsky regionen.

20 Jul 2012 UOC synode valgte ham biskop i Konotop og Glukhovski. Den næste dag navngivningen af biskopper, og den 22. juli - blev indviet.

Roman værdigt fortsætter arbejdet med sine forgængere. Stift af Konotop viser hans værker et fuldgyldigt og aktivt liv. Denne pilgrimsrejse center, og bekymring for den åndelige uddannelse af børn og unge. Tidsplanen for tjenester, der stilles konciliære bønner om fredagen for fred i Ukraine. Desuden med velsignelse Biskop romerske hver dag klokken ni om aftenen alle de byer og landsbyer i Stift bønnen for fred i Ukraine.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.