Mad og drikkevarerMadlavning Tips

Jam lavet af hindbær og kanel

I slutningen af sommeren begynder at holde trit med lækre bær hindbær. Jam viser det sig meget aromatisk sød og desuden det tjener som en fremragende kur forkølelse i løbet af vinteren. Selvfølgelig vilde bær smager bedre butik, men ikke så let at finde den. Men markedet kan opfylde de hindbær, som gartnere er vokset på deres marker. Høj kvalitet bær få meget stor, saftig og sød.

Hvordan laver hindbær marmelade, som du kan nyde i vinteren? For det første, skal du omhyggeligt gennemgå alle de indsamlede bær - de kan være drevet små hvide orme. Rensede hindbær vejet, pr kg friske bær tage et kilo sukker. Det er placeret i en gryde, fylde med vand og omrør. Put sukker på en lille brand og kog siruppen indtil den er helt opløst. I den færdige sød sirup hældes bær, og efter kogning, holdt hindbær marmelade på varme i 10 minutter, med jævne mellemrum at fjerne fluffy pink skum.

Forberede krukker bedste halv liter eller volumen på 0,75 liter. Steriliseret over en gryde med kogende vand i 5-10 minutter, kogt låg. Denne marmelade er godt holdes i kælderen, i det ordinære og "Khrushchev," køleskabet, så du kan drage fordel af de banker med skruelåg.

Klar marmelade er spredt på banker og straks rulle. Efter crimpning de kan dekorere - at sætte på forsiden kasse med farvet klud og stram elastik eller snor.

Jam lavet af hindbær kan være mere original og smagfuld. For at forberede den nødvendige kilo friske bær og den samme mængde sukker, nogle kanel sticks fast. Først skal du koge sukkersirup, som beskrevet i forrige opskrift. Når sukkeret er helt smeltet - sove friske bær og sætte 1-2 kanelstænger, kog på medium varme i femten minutter. Før presning marmelade give lidt køligt, så hældte det på en pre-forberedt krukker, fjerne kanelstang og sno krukken.

Om vinteren, kan du ikke kun lave mad hindbær marmelade. Meget velsmagende og sød bær vender saharennaya uden at gennemgå varmebehandling, det bevarer alle vitaminer og næringsstoffer.

Til sukker hindbær i vinteren, er du nødt til at tage et kilo friske bær, gå igennem dem og skyl evt. Så de har brug for at falde i søvn i en gryde og blender trummerum. Når hele frugten ikke forbliver i hindbær puré tilføjede 1,5 kg sukker, og bland indtil glat. Bær henstår, under jævnlig omrøring hver halve time, og, når sukkeret er helt opløst, rulle ind steriliserede glas. Da varmebehandlingen ikke foretages bærrene, bør de opbevares i køleskab eller et andet køligt sted.

I gode husmødre populære hindbær marmelade "orienteringsmøde." På sin forberedelse behøver ikke at bruge en masse tid, og derudover det bevarer en lang række vitaminer og den naturlige smag af bær.

Marmelade "Orientation møde" hindbær fremstillet som følger: frisk modne bær sorteres og vaskes med koldt vand. Kogt sirup - et kilo sukker hældes i en gryde, tilsæt lidt vand og rør, så alt det sukker befandt sig gennemblødt. På en lille brand sæt gryden og når helt opløst krystaller tilføje bær. Fire omfatte maksimalt når hindbær marmelade begynder at koge, røre det og fjern gryden fra varmen. Fjern sød skum, som formåede at danne og rul hindbær i banker, indtil den har haft tid til at køle ned.

Det viser sig, den mest lækre hindbær marmelade, når du tager modne søde bær for ham. du kan eksperimentere og blande hindbær med andre, hvis det ønskes.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.