ComputereSoftware

80710016 - fejl på PS3 - hvordan man kan løse? PS3 fejlkoder og fejlfinding

Enhver teknik ofte mislykkes. Start med at ske fejl, der ikke kan forudsiges, men det kan løses. Derudover er udgifterne af indretningen er uafhængig af antallet af fejl. For eksempel, nogle konsol Playstation 3 operere stabilt i lang tid, mens andre kan producere fejl for fejl. Vi vil se på de mest populære problemer og løsningsforslag yderligere.

præfiks

PS3 - er en populær konsol, der startede sin rejse i det sidste århundrede. Hvem er aktiv fjerde udgave af konsollen. Men den tredje for mange er blevet en kult, foruden nu er det billigere. Generelt PS3 - er den syvende generation fra Sony. Dens vigtigste konkurrent er uvægerligt Xbox 360, og ved siden af dem er Wii.

Playstation 3 - det er ikke bare en gaming assistent, der er nem at håndtere eventuelle gaming projekter. Dette er en enhed, der giver dig mulighed for at se film, lytte til musik, surfe på internettet. Denne form for computer til dit TV, med nogle forenklede funktioner.

Siden udgivelsen af denne version af spillet konsollen har været mere end 10 år. I 2012, det solgte 66 millioner eksemplarer af enheden på verdensplan. Allerede næste år er antallet steget til 80 mio.

defekter

Desværre er spørgsmålet om, hvordan man løser fejl 80710016 (PS3), er langt fra den eneste. I løbet af sin eksistens, har konsollen skuffet mange fans. Ikke alle var i stand til at løse problemet, og sige farvel til deres konsoller.

Fejlene forekommer ikke så ofte de var fra isolerede tilfælde, nogle vist regelmæssigt. For eksempel, internettet er historien om de "gule flammer døden." Dette problem har rørt mennesker er den første revision af konsollen. Desuden er problemer ofte stødt med stive skiver 60 GB, som overophedet. Senere, da den version af "slanke" model og 40 GB, begyndte at forekomme det samme problem.

Spilkonsol begyndte at tænde indikatoren bliver gul, og derefter hurtigt blinker rødt. Da det viste sig, er problemet forårsaget af brud på lodning grafik accelerator. Der var flere muligheder for at løse denne fejl. Men for at klare det på nogen måde, det var umuligt.

En anden software problem opstod efter en firmwareopdatering til version 4.45. Masse til brækket konsol, der erstatter harddisken.

fejl

Men de ovennævnte problemer er normalt svært at tilskrive PS3 fejl 80710016. Hvordan man løser problemet med "gul flamme af død", eller opdatering af firmwaren - er ikke altid klart. Nogle gange er du nødt til at kontakte de servicecentre, hvor specialister gennemgå konsollen. Men digitale fejl straks pege på visse problemer, men på internettet er der en forklaring og fortolkning af hver af dem.

tilslutning problem

Hvad betyder fejlen 80710016 på PS3? Hvis du er en erfaren bruger konsol, når det klart over for dette problem. Nogle gange er det sker gennem fejl af ejeren, undertiden på grund af en fejl af producenten.

At løse problemet er ikke meget. På den officielle hjemmeside er der to muligheder. Hvis du er tilsluttet via en proxyserver, skal du slukke for den. Hvis du har et trådløst eller kabelforbundet forbindelse, bliver nødt til at prøve andre muligheder.

Standard kontrol

Så hvis du er sket fejl 80710016 på PS3, hvad man skal gøre? Uanset om du bruger en kablet eller trådløs forbindelse, skal du udføre flere trin. Til at begynde, skal du genstarte dit modem. Måske problemet er specifik for din internetudbyder. For at gøre dette, skal du slukke selve konsollen, ikke kun gennem knap, men også gennem udløbet. Efter at have ventet et par minutter, og tilslut igen. Men det er nødvendigt at indse, at alle netværksindstillingerne nulstilles.

Hvis alt andet fejler, sørg for at det er i din internetudbyder. Det sker, at der ud over problemer med modemet, kan du blot slukke for internettet. Du skal kontakte din internetudbyder for at finde ud af alt.

En anden mulighed, som du ønsker at kontrollere - at forbinde konsoller til internettet. Den tredje udgave af konsollen understøtter ikke USB-enheden trådløst. Også, før du tænder for konsollen, skal du omformatere routeren i mixed mode at gøre det arbejde med andre trådløse signaler. Telefonlinje arbejder også sammen med præfikset fordi sidstnævnte understøtter en bredbåndsforbindelse.

Kablet forbindelse

Hvis du stødt på en fejl 80710016 på PS3, der er ingen grund til at blive forstyrret. Du skal kontrollere din ledninger. For at gøre dette, vi ser til modemmet og konsol betjenes via et Ethernet-kabel i stedet for USB. Look kabler ledninger kan de finde fysiske skader.

Det er nødvendigt at se, om opdateringer til systemsoftware netværksenheder. Tjek driftsstatus det trådløse adgangspunkt. For at gøre dette, montere kablet direkte fra konsollen til modemmet.

Trådløs forbindelse

Hvordan man løser fejl 80710016 på PS3, hvis du har en trådløs forbindelse? Det er også nødvendigt at kontrollere alt trin for trin. Til at begynde, skal du slukke for medieserver. Sommetider forbindelse med det kan blokere adgangen til systemet konsol til internettet. Derfor netværksindstillinger, skal du vælge forbindelsen til medieserver og slukke den.

Igen, skal du sørge for at tilslutte alt udstyr korrekt. På den ene side er dette punkt ofte gået, og efter mange timers kval varsel at stikket ikke er sat i stikket og m. P.

Hvis dit trådløse netværk er beskyttet af en nøgle og en adgangskode, skal du sørge for, at du har indtastet data korrekt. Måske netværksindstillingerne du har installeret filtrering MAC-adresser. Så har du brug for at finde ud af, om der er en MAC-adresse på konsollen på listen. Så har du brug for at gøre det. Det bliver nødt til at ringe til din tjenesteudbyder. Endelig altid sørge for lignende fejl på andre enheder. Hvis din telefon eller tablet ikke virker med det trådløse netværk, kan konsollen problemer elimineres.

koder

Hvis du ved, hvordan du løser fejl 80710016 på PS3, betyder det ikke, at ikke flere problemer på din måde vil du ikke mødes. Som praksis viser, et par fejl vises endnu før eller senere.

Hvis du ser en kode på 80010006, betyder det, at der er et problem at få adgang til en af filerne. Normalt dette sker, når du nedosohranyali noget eller konservering blev afbrudt. For at rette dette, skal du igen kopiere eller downloade dokumentet, afhængigt af hvad du laver. Hvis koden gentages, så er vi nødt til at gå ind i "fejlsikret tilstand", og derfra til at genoprette filsystemet.

Problemer kan opstå med lastning spil. På dem vil du anmelde kode 80010017. Normalt kan systemet ikke håndtere data belastning. Dette kan være forårsaget af forskellige årsager, men mest på grund af den fysiske skade på disken. Du kan prøve at omskrive spillet på en anden disk og prøve at indlæse. Hvis alt andet fejler, skal du blot gendanne filsystemet fra "fejlsikret tilstand".

PS3 fejlkoder er meget forskellige. Der er dem, der er forbundet med diskene. 80010514 udgange en læsefejl. Der kan være mange årsager. De er som regel forbundet med forkert indtastning af data eller beskadigede. For at komme i gang, skal du kontrollere disken kan have støv på det eller ridser. Efter at forsøge at overskrive data på den, eller en ny. Kontrollér funktionen af andre drev. Hvis situationen varer ved, så er det sværere fejl, som kan løses i servicecentret.

8001000A kode er forbundet med forkert dataoverførsel. I dette tilfælde kan konsollen ikke videregive oplysninger til et eksternt drev. For eksempel arbejde med memory stick eller harddisk er brudt. Det er nødvendigt at kontrollere konnektivitet, opbevaring effektivitet og videresende.

Problemer med PlayStation Network

Hvis du regnet ud, hvordan man løser fejl 80710016 på PS3, betyder det ikke, at problemerne med PlayStation Network er ikke længere er der. Sådanne koder er stadig mange. For eksempel 8001050F gør du gå på PSN. For at løse dette problem ikke. Hun havde ofte mødt, og snart mange brugere.

Denne fejl er blevet forbundet med problemer fra producenten. I dette tilfælde, lederen af kommunikation undskyldte til ejerne af konsoller og lovede en hurtig genoptagelse af arbejdet. PSN invaliderende flere gange. Skala problemer opstod i 2011. Så hackere var involveret, der terroriserede firmaet i flere måneder i træk.

Interessant, selv efter erobringen af en af hackere og skibets krav på 1 million euro programmør lovet at fortsætte deres rænkespil, da det bringer ham glæde. Derfor, i 2013, historien gentog sig.

fund

Desværre, fejltagelser ske med alle de moderne gadgets. Både forudset og helt uventet. Det er godt, at de fleste af dem producenten er klar, og brugeren kan hurtigt få feedback og løse alle problemerne.

PlayStation 3-konsol har ikke været nogen undtagelse. Der var problemer med de data og læsning, med deres last. Der var problemer med tuning og videoafspilning. Ofte bruger overhalede fejl med din konto.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.