Hjem og familieKæledyr

Royal katterace. Britisk - nuttede bamser kat

Hvis du laver en liste over de mest populære og foretrukne kæledyr, i top ti, ingen tvivl om, vil komme fra den britiske fisse, fordi dette er en usædvanlig race af katte. Briterne er blandt de mest berømte og ældste i verden. De har vundet popularitet i det XIX århundrede, og siden da er de foretrukne af millioner af mennesker. Der er flere legender, der forklarer udseendet på øen af den britiske korthårede kat. Ifølge en af dem, dyrene medbragte de romerske erobrere og de andre stater, at disse smukke, bevogtning forsyninger på skibe ankom med de franske sejlere.

Den første udstilling fandt sted kæledyr i det XIX århundrede, har det taget del og britiske. Siden den tid betragtes som den mest populære og favorit er denne race af katte. Briterne erobrede folks hjerter med sin charmerende udseende, en sød karakter og en fremragende intellekt. Denne race stærke ben, bred brystkasse, wide-sat ører, rund snude med puffede-out kinder, store honning øjne, tyk kort hår. At røre disse dyr ligne bamser.

Nogle opdrættere mener, at katte racen brite lop-eared og britisk korthåret - er én og samme, men det er ikke sandt. Disse dyr virkelig har meget til fælles, både i udseende og karakter. Alligevel to forskellige racer er registreret: British Shorthair og skotske Fold. Tegn kæledyr til at matche deres udseende, de er meget kærlig, elsker sin herre og er villige til at vente på det så meget som nødvendigt, så at komme og skænke sin kærlighed.

Trods stor hengivenhed for manden, kan jeg ikke sige, at det er for påtrængende katterace. Briterne opfører sig som en konge. Hvis der ud over disse er der andre dyr i huset, disse overdådigt kat nødvendigvis tage dem over protektion. På udstillinger katte altid holde en lige og majestæt. For at se helt svært for dem. Britiske trives i en by lejlighed og i den rustikke lodge. Katte elsker at gå på gaden, og ved synet af gnavere straks blive til et rovdyr, flygte fra deres forfølgelse er simpelthen umuligt.

Ved valget den rigtige kost har brug for denne race af katte. Briterne har tendens til at være overvægtige, så de i hvert fald ikke kan give fed mad. Klar mix og naturlige fødevarer kan ikke anbefales, er det nødvendigt at vælge noget man. Maden katte er ikke kræsen, men stadig bør forsøge at købe kun fødevarer af høj kvalitet. På grund af den korte hår ser efter dem - en fornøjelse. Comb kæledyr kan være en gang om ugen, og i løbet af molting hver dag og forskellige børster. Men falder uld katte kun en gang om året, og kam det er ikke så svært.

Briterne er meget ren og kan bruge timer slikke sig selv, så de har brug for kun at bade i ekstreme tilfælde, for eksempel hvis de er snavsede i en maling. Kæledyr meget intelligent, så de er let trænet. Mange undervisere favorit er netop denne race af katte. Brite (pris purebred killing med en stamtavle spænder fra 500-600 dollars) - en meget populær race. Selv om disse katte er dyre, men kommunikationen med dem er umuligt at estimere de penge, fordi hver dag bringer en kugle af uld i huset af glæde og fred.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.