Mad og drikkevarerMadlavning Tips

Mushroom Glade i dit køkken: det kan koges kantarel

Jolle, velsmagende ræve - svampe, der husmødre glade for at bruge som det vigtigste ingredienser til forskellige retter. De går godt for marinering, stegning, som fyld til kager. Hvis du vil dele med dig nogle interessante opskrifter. Det vigtigste højdepunkt - alle retter er kogt i potter.

Kyllingekød med svampe

Det første, der kan fremstilles af kantareller velsmagende - kylling, gryderet med blommer og svampe. For måltider skal bruge: kylling slagtekroppen eller et halvt kilo bacon; 150-200 gram svampe, frisk er bedre; margarine eller smør til stegning; mel (2-3 skeer) for sauter; løg, en kop fløde, salt, krydderier, hakkede krydderurter, 100 g svesker (udstenede, gennemvædet). Til test (og det er også inkluderet i vores opskrift), forberede: mel - halv kop, æg - 2 stykker 50-60 g bagning margarine.

Start af processen. Kød til at skære i små stykker a la carte. Svampe og løg snittes i skiver. Arranger kylling på en varm pande, tilsæt svampe og løg, steger alt i smør. Så blandes med blommer og genindlæse produkter i potter. Krydr med salt og peber, drys med koriander. Hvis du kan lide hvidløg, kan du Hak et par fed for hver beholder. Glem ikke om den allehånde og laurbærblade. Hæld kød creme, jævnt distribuere dem på gryden (hvis du bruger mere end én). Drys på toppen af urter og pritrusite mel. Er turen af testen - det er dækket potter i stedet for konventionelle lukninger. Når alt er klar, vil du se, at du kan tilberede kantareller usædvanligt lækker mad. Afkølet margarine gnide på en fin rivejern, blandes med mel, gnide. Pisk i æg, hæld i lidt mere end et halvt glas vand, ælt dejen. En halv time er det nødvendigt at afkøle i køleskabet, og derefter opdelt i stykker og rulle ud sømmene-dækslet. Ikke gøre dem fedt, maksimalt 1,5 cm. Godt sidder fast på beholderens hals, pensel med pisket æg og sted i en lidt opvarmet ovn. Bages i ca. 3 timer. Serveres på bordet, som det er, i potter og forseglet. Hvis du er planlagt gæster, behandler dem sikkert i sådan en behandler. De vil blive glade og vil gerne lære fra dig, som kan tilberedes kantarel særligt.

Gras med svampe i flødesauce

Den anden kulinariske lækkerier tilbydes til dig - gras med svampe. Til denne opskrift vil henvende sig til enhver - svinekød eller oksekød. Det har brug kg af produktet, 3 store løg, halv kop creme fraiche. En margarine, krydderurter og krydderier, salt. Af den måde, vil denne opskrift fortælle dig, hvordan at lave mad kantareller i fløde, men ikke frisk og tørret. Lever vaske, tørre, fjerne tapen og så videre. D. skåret i små stykker, salt og peber, træk i melet. Steg det til margarine eller smør (smør), indtil det halve. Svampe (nok til 15 stykker) til denne gang Lade være smeltet. Så de har brug for til at lave mad, kasseres i et dørslag, chop. Løg ren, også, klippe, blandes med Kantareller og yngel. Side note: hvis du er interesseret i, hvordan man laver stegt kantareller, kan du bruge disse anbefalinger. Men tilbage til opskriften. Den opvarmede gryder lægge stykker gras med løg zazharki, hæld halv kop champignon bouillon og så meget syrnet fløde, dække og ulme i mindst 20-25 minutter i ovnen. Serveres varm med stegt kartofler eller mosede kartofler, syltede og marinerede agurker eller sauerkraut. Forbløffende velsmagende skål!

Det er de magiske potter og vidunderlige svampe! Nu ved du, at du kan lave mad kantareller.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.