SkønhedKosmetik

Violet kort "Letual": hvor meget interesse, og hvordan man får?

Violet kort "Letual" - hvor mange procent rabat det giver køberen? Rabatter, bonusser og sparekasser programmer fra sælger - det er altid rart og rentabel kunde. Især når det kommer til sådan en elite netværk som "L'Etoile". Sandsynligvis enhver pige gerne vil have deres klubkort, hvis tilstedeværelse kan være betydeligt billigere at købe mærkevarer kosmetik og parfume. Jo mere, at disse kort vises på netværket, og fire slags forskellige størrelse rabatter. De har navne, der svarer navnene på ædelstene - jo dyrere det er, jo større er andelen af rabat på rabatten. For eksempel er der ametyst kort "Letual". Hvor stor en procentdel af det kan du få at blive ejer, og hvordan det virker på alle? Lad os se det i øjnene.

En lille smule om virksomheden "L'Etoile"

Før du ved, hvad der er den ametyst kort "Letual" (hvor mange procent rabat den indeholder), det ville være rimeligt at beskrive den første bid af den historie og aktivitet af sælger.

"L'Etoile" - et netværk af butikker, der sælger parfume, kosmetik og tilbehør i staten skala. Til dato er antallet af virksomheder har mere end 800 point (der er afdelinger i nabolandene og i alle større byer i Rusland).

Den første butik blev åbnet i Moskva tilbage i 1997. netværk Serien består af titusinder af genstande, som omfatter produkter af elite og demokratiske mærker (i hele verden). Hertil kommer, "L'Etoile" tilbyder sine kunder og sin egen skønhed lækkerier. Og virksomheden er den eneste repræsentant nogle af de mærker, der producerer parfume og kosmetik for krop og ansigtspleje.

"L'Etoile" har længe ophørt med at være en butik for salg af kosmetik. I løbet af sin eksistens, blev det omdannet til et selvstændigt brand, der er forbundet med produkter af højeste klasse og kvalitet. Desuden er begrebet indeholder en kæde af butikker i deres skønhedssaloner, som tilbyder kunder ansigt pleje behandlinger med de nyeste resultater i verden af kosmetologi.

Violet kort "Letual"

Intet under, at sådan en respekteret netværk viser loyalitet til deres loyale kunder. Dette afspejles i spørgsmålet om nedsatte de hukommelseskort, hvoraf virksomheden "L'Etoile" er kun 4: rubin, safir, ametyst og diamant.

Design kort har farveforskelle: de er malet i farverne på deres respektive sten. For eksempel plast har en rubinrød, safir - blå, ametyst - lilla.

Her er en kreativ og fantasifuld tilgang selv til det finansielle cards Team "L'Etoile".

Vilkår for adgang til kort

Dette spørgsmål er af interesse for mange. Det udstedes med køb af varer med et bestemt beløb. Der er en anden betingelse: at blive ejer af kortet, er det nødvendigt at udfylde en formular med de nødvendige personlige data i form "Letual".

Violet Card: Rabat

Realiseringen af et køb på nettet, "L'Etoile" på 399 rubler, kan du få den rubin-kortet. I dette tilfælde, at mængden af rabat være 10%. Generel køb i mængden af 3 tusind. Rubler har ret til at modtage safir kort med en rabat på 15%.

For at blive en holder ametyst kort, skal du foretage et køb på 15 tusind. Rubler. I dette tilfælde vil rabatten på kortet være 20%. Strålende plast udstedes, hvis beløbet er lig med eller overstiger 25 tusind. Rubles. Kortholderen bliver ejer af rabat 25% på varer "L'Etoile" (med undtagelse af en gruppe af navne, der ikke er omfattet af sådanne aktioner).

Bemærk, at alle kortene er kumulative. Hvad betyder det? At når et bestemt beløb på den resterende del af det gamle kort er fuldt overført til den nye konto.

Her er et kort over Amethyst "Letual". Hvor mange procent rabat den indeholder, nu ved du. Men bag det er der stadig en diamant, så der er plads til forbedringer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.