Hjem og familieHelligdage

Ny 'gamle' ferie: Unity Day of Rusland

Der er i historien om den russiske stat er meget tvetydige datoer. En sådan, for eksempel, den fjerde november. Nu er det Dag Enhed Rusland. denne dato har dybe historiske rødder, fyldt med en ikke-triviel forstand. Præcist hvor mange mennesker forstår det, at forstå, at det er værd at sige, at investere i den yngre generation af hovedet? Lad os se det i øjnene.

Historie: definere problemet

Rusland regelmæssigt udsat for angreb fra sine naboer. Det skete som regel, når staten af forskellige årsager at falde. De begivenheder, der førte til den beskrevne fest, forud urolige tider. Faktum er, at efter døden Ivana Groznogo (1584) indtil regeringstid den første Romanov (1613) var den dybeste krise i landet. Rurikslægten hvilede, en anden anerkendt leder ikke var. De begyndte at dukke bedragere og eventyrere af alle striber. Ville regere alle og forene eliten virkede ikke for nogen. Dette og udnyttede polakkerne. Deres idé var enkel: "udbytte snit" at blive sat på tronen af en katolsk fyrste som en marionet og vil være, i moderne sprogbrug, Du kan spørge: "Men hvor gør Dag Enhed Rusland?" Ja, der var problemet, at polakkerne fundet "allierede" i den russiske elite. Vi kan sige, at de var prototypen på den moderne femte kolonne.

Historie: Situationen er forværret

Reglerne i disse dage i Moskva, den såkaldte Syv Boyars. Det blev ledet af den berygtede Prins Fedor Mstislavsky. Kun støtte ikke er modtaget, dette "klik" for folket. Fordi de får brug for tredjeparts støtte til undertrykkelse af de emner, den endelige magtovertagelse. Disse mennesker er tilladt i Kreml polske tropper. Næste og derefter var der en begivenhed, der nu er den ideologiske grundlag af ferien. Kozma Minin og Dmitry Pozharsky var i stand til at mobilisere de mennesker og historier mod forræderne. På november 1612 år milits tog China Town. Den invaderende fjende blev udvist. Hæren, ved den måde, bestod af forskellige folk. Der var kosakker, bønder og soldater og bueskytter. Det var på det tidspunkt en kæmpe - mere end femten tusinde mennesker. Det er derfor, russisk Unity Day - November 4! Til minde om der er der i samfundets evne til at selvorganisering, selv-mobilisering i vanskelige tider.

ideologi

Den historiske begivenhed er, at mod fjenden kæmpede sammen repræsentanter fra forskellige sociale klasser. Alle var i de samme betingelser, så at sige, på samme niveau. Ledere er valgt af folkelige bevægelser. Deres autoritet var ubestridt. En masse af de patrioter i Rusland afleveret pengene til militsen outfit. Samfundet er blevet fast, alle barrierer og forskelle er fordampet under indflydelse
trussel. Dag Enhed Rusland betyder, at folk sætter pris på og respektere deres egen stat, klar til at beskytte den mod ødelæggelse monolitisk, i fællesskab. Hvis landet er truet af total ødelæggelse, den indre ånd forener alle uden hensyn til tidligere forskelle og modsætninger. Det er, hvad Dag Unity af folkene i Rusland.

Dato for intern og ekstern brug

Dag Enhed Rusland siger flere gange i forskellige politisk æra. Nogle herskere foretrak at glemme alt om det. Men generelt var nødvendig denne ferie. Den grundlæggende idé - at huske, hvordan befolkningen i landet, såvel som potentielle aggressorer, at der er i lokalsamfundet særlig funktion, som ikke vil tillade nogen at kue ham, tage hans jord og rigdom. Det skal bemærkes, at festen Dag Enhed Rusland hilste disse herskere, repræsentanter for de herskende kredse og almindelige borgere, der elskede sit hjemland. Én efter én i forhold til den dato, kan du se, hvem der er fjenden og som er en tro ven Russisk (under nogen politisk system) tilstand. Du kan kritisere og argumentere, skændes og slås med modstandere i landet, lige så længe det ikke truer ødelæggelsen af de fleste, mens hun stille og roligt eksisterer i denne verden. Når i horisonten, er der en magtfuld fjende af staten, fejder er glemt (udskudt), er nationen loddet i en enkelt organisme. Nogle kalder det en russisk mirakel. Måske er det.

Sådan fejre dagen af Enhed Rusland i dag - den 4. november?

I moderne vilkår "hårde globalisering", når virksomheder og beføjelser er uforenelige krig om ressourcer, er det nyttigt at erindre alt det, vendte rundt aggression mod Rusland i fortiden. Og dens beboere har brug for at genopfriske hukommelsen, ikke at glemme alt om rødderne af deres heroiske. Fjerde november er en helligdag. Denne dag er en ferie. Så, mest sandsynligt, mere forståelig for folket. Dato vidt berømt, men kun på det officielle niveau. For folk organisere offentlige arrangementer og festligheder. Datoen fortæller skolebørn tilbringer undervisningstiden. Kun stille på sjælen af den person, der bekymrer sig om hjemland, vil være, når den fjerde november vil være den samme ferie som niende maj eller New. At alle klar over den sjæl, der i øjeblikke af fare mobiliseret det russiske folk, og ikke køre på hjørnerne og "udlandet", at deres liv for landet ikke fortryde ikke at lytte til de forrædere eller andre alarmisterne.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.