Kunst og underholdningLitteratur

Rinat Valiullin, "Hvor rulle kysse." Anmeldelser af bogen

Romanen "Hvor de kysser lyver", som læse anmeldelser om ikke mindre interessant end selve arbejdet - en af de øverste bedste sælgere i de senere år. Den blev skrevet af Rinat Valiullin. Dette lyse forfatter, der bor i St. Petersborg, indførte begrebet moderne kultur "sensorisk poesi", og har udgivet mere end et spændende produkt. Mange af dem er simpelthen trækkes fra hinanden på de citater. Og det er ikke tilfældigt. Alle tegn Valiullina tale kortfattet og præcist.

Biografi af forfatteren

Romanen "Hvor roll kysse", anmeldelser, som vi nu ser på - den anden store arbejde Valiullina.

Forfatteren blev født i 1969 i Bashkiria Republik, i byen Salavat. Hans forældre var langt fra kunst og litteratur. Hans far arbejdede på en ingeniør anlæg, og hans mor i byggeriet kran. Men fra en tidlig alder, de indpodet i hans søn en kærlighed til læsning. I fremtiden, var dette grundlag af sit erhverv. Rinat begyndte at læse i to år. Ifølge historierne om Valiullina, den første bog, der rystede barndom - "The Adventures of Dunno" Nikolay Nosov.

Umiddelbart efter endt uddannelse, i en alder af 18, Valiullin flyttede til St. Petersborg. I byen på Neva, og han stadig bor. I den nordlige hovedstad, han trådte Leningrad State University, men formår de optagelsesprøver. Vi er nødt til at gå for at tjene i hæren.

Efterfølgende Valiullin ikke fortryde de tabte år for militærtjeneste. Indtryk fra tjeneste danner grundlag for en af hans romaner - "Rejsen til flade af kød"

filologisk uddannelse

Efter eksamen fra militærtjeneste, Valiullin kommer ind i fakultetet i St. Petersborg Universitet. Det er involveret i Department of spansk.

Samtidig uafhængigt engagere sig i litteratur, for at forsøge at skrive noget det starter meget senere, som voksen, og dannede menneske. Sin debut i samizdat. I 2010 udgav han sin første digtsamling "barbari".

I 2012 forlaget "Anthology" udgivet sin første roman - "kogebog".

Egenskaber prosa Valiullina

Valiullina romaner straks kunne lide læsere. Herunder "Hvor rulle kysse." Anmeldelser bevise det. Især populær med læserne af hans værker. Dybest set de er fordelt via internettet. Citater fra værker af forfatteren hurtigt flyve væk på sociale netværk.

Dets vigtigste tema - noget, der interesserer alle på alle tidspunkter. Forholdet mellem mænd og kvinder. Søgningen efter selvet, kærlighed, sensualitet og flirt. Siden Valiullin hovedfag i grafisk designer, så han designer dækker for deres værker.

Ud over litteratur, han er interesseret i maleri og plakat til sport. Især snowboarding.

Valiullin arbejder som lærer i spansk på St. Petersborg Universitet.

Tidligt arbejde Valiullina

I øjeblikket de tre bedst sælgende roman udgivet Rinat Valiullin. "Hvor rulle kysse" Anmeldelser, der har modtaget den måske mest positive var den anden af hans værker.

Også fra pennen af forfatteren udgivet "Kogebog" og "Hver har sin egen stilhed, hysterisk." Hans værker er kendetegnet ved fylde korte og præcise citater. Hans karakterer er kun dem og kommunikere.

På sproget i hans romaner Valiullin selv siger han, at han skrev til dem, der elsker lækker at læse. Han opfandt udtrykket "sensorisk poesi." Han udgav en digtsamling "Den første breakfast", "Kaffe i morgen himlen", "Vin", "gourmet Digte", "Breaking rosen-farvede briller."

Romanen "Hvor rulle kysse"

Romanen "Hvor roll kysse", anmeldelser af som kan findes på alle de autoritative litterære steder, knuser et citat fra den første side. De vigtigste ting i det - en kvindelig sjæl. Hvad det ser forfatteren og manden. Detaljeret beskrivelse af alle de mest beskyttede hjørner af den kvindelige sjæl. Det er, hvor en forfatter med læserne forsøger at finde svar på spørgsmål. Hvad betyder en kvinde ønsker? Hvad var hun drømmer? Hvad jeg er klar til at gå for at opnå den ønskede?

Enkel paradoksale og iørefaldende citat fra de første sider af romanen: "Hvis du tror, du har brug for at ændre noget, tror du ikke."

Hovedpersonerne mødes på et meget uventede omstændigheder. Disse første sider tiltrukket af romanen "Hvor kys lyver." Anmeldelser af bogkøbere ofte starte med en beskrivelse af det første møde pigen tilnavnet Fortuna, der frarøver mennesket i gården af hans hus. Hun forlanger sine penge og får dem for simpel. Manden giver hende pung med alle de penge uden fortrydelse, selv med håndgribelig kedsomhed til alt omkring ham. Hans lange tid var ligeglad og er ligeglade. Selv gade røveri ikke tager ham ud af balance.

Yderligere udviklinger er slående i deres excentricitet. Mand og kvinde klatre ind i hans lejlighed for at drikke te. Selvfølgelig, med syltetøj.

Novel-manifest

Som bemærket af litterære kritikere, "Where roll kysse. Paris", anmeldelser, som de giver generelt positive, er det en kvindelig roman-manifest. Lidenskabelig appel til de kvinder, der drømmer at erhverve virkelige følelser, som kun læst om i bøger eller set i film.

Den vigtigste heltinde af det hidtil ukendte taler kraftigt, rammende og præcist. Hendes sprog er så sarkastisk, at ikke engang vil gøre læseren smil. For eksempel spurgte hun ikke at have hende venskab, fordi det ikke udvikler hende som en kvinde.

Fortuna - stærk og selvstændig kvinde, men selv hun lider af en mangel på kærlighed og opmærksomhed. Engang hun var forelsket, men siden da er gået mange år. Senses sløvede og glemt.

Karakteren af heltinden

Da ingen er i stand til at beskrive og forstå den kvindelige karakter Valiullin Rinat. "Hvor roll kysse" (anmeldelser af romanen vil gøre alle læse denne bog) bekræfte dette.

På hovedpersonen i Fortune vanskelige karakter, kan det endda blive kaldt tung. Det er moderne succesfuld kvinde, der naturligvis lider under mangel på mandlig støtte og kærlighed, men den viser ikke.

De vigtigste ting hun frygter - at vise sig svag og forsvarsløs. Til dette, bliver det en glidebane - er kriminel. Det er hendes måde at sige, at mænd er stærkere end hende.

Tegnet af Paul

Paul - hovedpersonen i romanen, der forsøger at røve en formue. Den beskriver i detaljer meget Rinat Valiullin. "Hvor roll kysse", af der er af interesse for alle læsere af russere - en roman om en mand, der ikke engang forsøger at skjule deres svaghed.

Vi må indrømme, at disse mænd nu kan findes oftere. Forfatteren går den anden vej. Til sidst han vender historien på hovedet, der forårsager overraskelse og glæde.

Dialogerne mellem tegnene - måske den vigtigste ting i denne roman. De viser tydeligt de elementer i forholdet mellem kønnene. Paulus understreger, at tager en mands liv uden en kvinde i sort og hvid. Ensomhed grå, kedelig og livløs. Hovedpersonen er sikker på at opfylde hver enkelt af sin formue. Opgaven er kun at holde øje med deres lykke, når det lukkes.

I romanen, en masse opmærksomhed til beskrivelsen af hverdagen, men det gør ikke undertrykke og ikke kede læseren. Tværtimod peger på funktion, der kan skjule selv i almindelige små ting, vi støder på hver dag. Denne selvsikker og Rinat Valiullin. "Hvor roll kysse. Paris", af hvilket fuldt ud afspejler de indtryk af læserne af romanen, siger, at hans store og ægte kærlighed er bestemt til at finde hver.

Den rigdom af sproget

Produktet er rigt på forskellige kunstneriske og ekspressive midler. Dybest set, epithets og allegorier. Med deres hjælp, forfatteren skaber en sjov, latterligt, men det er helt realistiske situationer, der kunne ske for nogen.

Sammen med heltene fra romanen "Hvor rulle kysse", anmeldelser af bogen vil overbevise dig om dette, vil du leve let og naturligt med tegnene mere levende og mættede dage. I disse dage mere fit. Absurd skænderi, pludselig adskillelse, uventede møder og kærlighedserklæringer.

Hvad læserne siger?

Mest populære var en roman "Hvor kyssene lyver." Gæst læsere er primært afsat til at vurdere dygtighed af forfatteren. Nogle siger, at vi ikke må glemme, at Valiullin syurrerealist. På grund af dette, selv de mest trivielle og almindelige dagligdags detaljer han formår at beskrive både logisk og klart, men samtidig utrolig sensuel. Denne teknik gør det muligt at fordybe dit hoved i verden skabt af forfatteren af værket. På samme tid, ifølge nogle læsere, romanen skal læses langsomt, i små portioner, forstå enhver tanke. Den eneste måde du vil være i stand til at opnå den maksimale effekt - at genoverveje deres liv, relationer med de nærmeste mennesker og medlemmer af det modsatte køn.

Samtidig, andre fans af romanen tværtimod sige, at bogstaveligt slugte det i en nat. 4 timer og et par cigaretter. I dette tilfælde skal notere underfundighed og delikatesse af forfatteren, især når de skal beskrive de intime scener, der i romanen er også mangler.

Ud over en smuk kærlighedshistorie, mange var i stand til at se i dette arbejde, den evige tema maskerade, folks ønske om at se bedre ud end de egentlig er. Men gemmer sig bag disse masker fyldt. Når du ønsker at vise din elskede ens sande natur, for at vise, hvilken slags person du virkelig er, fjerne masken kan være ganske vanskeligt.

Mange var i stand til at se i denne roman er ikke en almindelig kærlighedshistorie, en lignelse, hvor teksten har en dobbelt natur. Ikke oprette denne effekt via et parallelt fortælling "en roman i roman."

kritik Valiullina

Litterære kritikere har bemærket indflydelse af russiske klassikere af alle kreativitet Valiullina med hans første værker. Mange eksperter påpeger hans ønske og ønske om at skabe en tredimensionel og mangefacetterede billeder ved at udvide grænserne for ord og sprog. Se i denne forbindelse Valiullina med de russiske Fremtidsforskere. Når forfatteren er delvist bekræftet ved at kalde deres favorit digter Vladimir Mayakovsky.

Style Rinat Valiullina original, ironisk og samtidig intelligent. Mange henvise til det som forfatter til en ny bølge i russisk prosa, værdsætte dens evne til at arbejde med teksten bogstaveligt "one touch". Sensorisk, som han selv siger Valiullin. Samtidig nok og kritikere, der påpeger, at det lægger stor vægt på det sprog, på bekostning af mening. Lav vurdere den faktiske struktur af hans romaner.

Ud over kommunikation med fremtidsforskere, Rinat markeret indflydelse på latinamerikansk litteratur. Især Gabriel Garcia Marquez, Mario Vargas Llosa, Hulio Kortasara. Iboende i værker af forfatteren til det såkaldte magiske realisme, første gang brugt af disse forfattere.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.