TravelingHoteller

Hotel Sirenis Punta Cana Resort Spa 5 * (Dominikanske Republik): fotos og anmeldelser

Den Dominikanske Republik - et fantastisk land, som påvirker den rejsende er utrolig smuk natur og spændende kultur. Og mange turister, der ønsker at bruge lidt tid her som en standsning punkt vælge et luksushotel kompleks kaldet Sirenis Punta Cana Resort Spa 5 *. Selvfølgelig er før du går folk forsøger at samle så mange oplysninger om dette hotel.

Region beskrivelse og placering

Naturligvis de første turister interesseret i spørgsmål om præcis, hvor hotellet "Sirenis" ligger? Dette smukke hotel er beliggende på vestkysten af Den Dominikanske Republik, kun 400 meter fra den smukke strand, i et roligt turistområde i Punta Cana. Afstanden til den internationale lufthavn er omkring 40 km. Omkring 45 km er til den berømte turistmål Byen Bavaro. Af den måde, ved siden af hotellet er der et stop af offentlig transport, så du nemt kan flytte rundt i området.

Hotel Sirenis Punta Cana Resort Spa 5 * - meget store kompleks, som består af mere end et dusin to- og tre-etagers bungalower. Den selvsamme område ligner en tropisk have. Af den måde, var hotellet åbnede i 2002, og den sidste gennemgribende renovering blev gennemført i 2010.

Den Dominikanske Republik, Sirenis Punta Cana Resort Spa 5: room fotos og beskrivelser

Som allerede nævnt, dette hotel er meget stor - på sit område er der 810 værelser i forskellige størrelser, kategorier og rummelighed. Og fordi værelserne er placeret i små hyggelige bungalows, kan beboerne nyde den fred og ro.

Her kan du regne med en stor, rummelige værelser med privat balkon eller terrasse. Naturligvis, vil du finde de nødvendige møbler, herunder komfortable senge, sofaer og endda skrivebord. Der er også et komplet sæt af husholdningsapparater, herunder en stor skærm TV, ventilator, aircondition, telefon, pengeskab (mod gebyr), lille køleskab, kedel og varme drikke.

Delight og et rummeligt badeværelse, hvor du kan nyde i boblebadet eller en hurtig freshen under bruseren. Af den måde, nogle af værelserne har individuel spabad. Gæster give rene håndklæder (skiftes hver dag), et sæt af shampoo, sæbe og anden kosmetik. Af den måde, er rengøring udføres hver dag, og linned ændret 2-3 gange om ugen.

Catering til gæster

Hvad med maden tilbyder gæsterne et hotelkompleks "Sirenis"? Den Dominikanske Republik - et stort land, som er berømt for gæstfrihed, generøsitet og god mad. De fleste rejsende vælger mad i henhold til "all inclusive". Anmeldelser tyder på, at gæsterne her maden er velsmagende, frisk, og vigtigst af alt, sund mad.

Hertil kommer, på hotellet er der et par "a la carte" restauranter, herunder italienske, orientalske, Middelhavet og nogle andre steder. Hver gæst kan deltage to gange om ugen til gratis hver af restauranterne, men efter forudgående bestilling. Af den måde, her er der endda en særlig vegetarisk restaurant, som er åben om natten, samt syv hyggelige barer, hvor man kan nyde eksotiske cocktails og lokale drikkevarer.

Hvor er stranden? Vandaktiviteter rejsende

Hotel Sirenis Punta Cana Resort Spa 5 * ligger kun 600 m fra den maleriske strand. På kysten kan du regne med en behagelige liggestole, parasoller, samt rene håndklæder. Indgang til havet praktisk, høj og lavvande er næsten ikke mærkes. Den undersøiske verden er rig, så turister som snorkling og dykning. Det er også muligt at gøre forskellige former for vandsport.

Ferie med børn: Er de betingelser der?

For forældre, der kommer til at rejse med et barn, bliver det et vigtigt spørgsmål om tilgængeligheden af bestemte faciliteter. Faktisk hotellet Sirenis Punta Cana Resort Spa 5 * tilbyde en lille tur kvalitet ferie. Selvfølgelig kan forældre se frem til faciliteter, såsom en seng for deres barn, høj stol og endda en børnemenu. Til gengæld kan børnene have det sjovt på legepladsen med gynger, en svømmetur i soppebassin eller have det sjovt i miniklubben.

Ekstra ydelser og fritid

Hotelkomplekset Sirenis Punta Cana Resort Spa 5 * tilbyder sine gæster en komplet vifte af tjenester. Dit ophold her vil ikke blive overskygget af hjemlige problemer. For eksempel er der en udendørs parkeringsplads, og byen er meget let at leje en transport til en rimelig pris. Desuden kan gæsterne nyde en lokal tøjrens og tøjvask. Der er en hæveautomat, samt det punkt, hvor du kan udveksle valuta på en god kurs. Der er en ganske veludstyret business-center, hvor du kan kontakte et medlem af posthuset, bruge computere og fax. Der er en rummelig konferencerum, hvor arrangere forretningsmøder, seminarer og forskellige fester. Af den måde, er hotellets personale beskæftiget med organiseringen af bryllupper, fordi, du ser, et bryllup i den Dominikanske Republik, ved havet, bliver en mindeværdig begivenhed.

Med hensyn til underholdning kan hotellet også tilbyde en masse. For eksempel er der flere udendørs swimmingpools, hvor man kan opfriske. Af den måde, som en flod bassin-system. Terrassen omkring der er nok liggestole med bløde madrasser og parasoller. Puljen har to store søjler. Her kan du leje håndklæder. For et mindre gebyr kan gæsterne bruge tid på en lokal vandland - vandrutsjebaner vil appellere til både voksne turister og deres børn.

Der er et fitnesscenter, og on-site i en række forskellige sportsaktiviteter afholdes i løbet af dagen. Ikke dårligt, du kan bruge tid på tennisbanerne. Af den måde, kan begyndere også tage lektioner fra fagfolk. Og hotellet tilbyder flere legepladser, bordtennis og billard. Der er endda et sted for bueskydning.

Man bør besøge spa, der tilbyder massage og skønhedsbehandlinger. Hotellet har også en natklub, kasino og spillelokale, så turisterne kan have det sjovt. Og animatorerne løbende arrangere forskellige arrangementer, konkurrencer, holdspil og aftenshows.

Hotel Sirenis Punta Cana Resort Spa 5 *: anmeldelser

Umiddelbart er det værd at sige, at turisterne forlade meget positive tilbagemeldinger om dette hotel. Der er virkelig meget smuk - et enormt område ligner evigt blomstrende have og omkring poolen kan være en god idé at hvile. Værelserne er også komfortable, moderne møbler. Fødevarer er meget god, og kokken - den ægte geni.

Børn er også sjov, oftest de tilbringer tid i vandet park og miniklub. Fordelen er nærhed til stranden. Og på den meget pladsen er der end sjov. Af den måde, Hotellets personale er meget høflig og altid villig til at hjælpe med at håndtere eventuelle problemer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.