TravelingHoteller

Hotel Esperia Hotel 3 * (Rhodes, Grækenland): beskrivelse, fotos, anmeldelser

Turister, der vælger Grækenland for deres ferier, er kendt for hyggelige Rhodes - en lille resort beliggende på den samme ø. I en af de centrale distrikter i denne middelalderby beliggende Esperia - nyrenoveret tre-stjernet hotel. Blandt turister på ferie i "Esper", kan du altid finde en masse af rejsende fra fjernt Rusland. Hotellet tiltrækker dem i første omgang, hjem komfort og fordelagtige placering.

område

выходят не на узкую соседнюю улицу, а на уютный дворик, который отдыхающие любят называть парком. Seks-etagers hotel dør Esperia Hotel 3 * ikke frigives i den smalle tilstødende gade, og på den hyggelige gårdhave, som turister gerne kalde parken. Du kan altid sidde på den varme sten bænke under den store baldakin af høje træer. En følelse af den relative isolation rum bliver skabt af de tykke buske adskiller værftet fra gaden. Flere træer og lanterner foran hotellet giver det landlige charme og justere fremtidige gæster til en venlig atmosfære, der venter dem her.

Stort udvalg af værelser

устроит практически каждого туриста, исключая лишь тех, кто относится к любителям роскоши и изысканного комфорта. Ferie i Esperia Hotel 3 * (Kavala, Rhodes) passer næsten enhver turist, undtagen kun dem, der hører til elskere af luksus og udsøgt komfort. 171 komfortable værelser er store i størrelse 19 forskellige lejligheder. Deres areal på 32.63 m² kulør elskere af rummelige værelser. Ikke mindre end 152 hyggelige dobbeltværelser. Arealet af hver af dem er næsten to gange mindre end lejlighederne - 16,65 kvm. Den dobbeltværelser komfort bòlshim anderledes klub - klub dobbeltværelser. De er generelt udvalgte forretningsområder mennesker og dem, der endnu ikke er klar til lejligheden, men leder efter de bedste betingelser for at leve.

Der tilbyder værelser?

недавно был проведен ремонт, что сразу чувствуется во всех его комфортабельных и современных помещениях. Hotel Esperia Hotel 3 * reparation blev afholdt for nylig, at man kan føle sig i alle sine komfortable og moderne værelser. Uanset den kategori af værelser, hver af dem kan gæsterne nyde et udvalg af gadgets, tjenester, enheder og udstyr:

 • store dobbeltsenge;
 • fladskærm eller en god CRT TV;
 • luksuriøse badekar og separat bruser opgraderet;
 • stort køleskab;
 • direkte telefonlinje til at kommunikere med personalet;
 • klimaanlægget stand til både køling og opvarmning af luften;
 • ikke ødelægge hårtørrer.

Gæsterne kan slappe af på den rummelige altaner, sidder ved runde borde. Lejlighederne ekstra komfort er skabt med en skydedør, der adskiller soveværelset fra lille rummelig stue. Kvinder vil helt sikkert være tilfredse med en perfekt udstyret tekøkken. Oftest vælger lejligheder eller par med små børn eller uden, eller med venner.

tjenester

Hotellets personale er altid klar, ikke i ord, men i handling at hjælpe hver enkelt af gæsterne til at løse næsten ethvert problem, der opstår fra dem. Modtagelse Administration fungerer uden afbrydelse, dag og nat - 24 timer i døgnet. Hotellets gæster, der har brug for internettet, vil være tilfreds med det faktum, at han er fri. Adgang det er tilgængeligt på offentlige områder. Ligesom vaskeri og parkeringsplads ligger ved siden af hotellet. Detaljer om disse tjenester, herunder omkostninger, kan du bede hotellets personale.

swimmingpool

Esperia Gæstefaciliteterne omkring bygningen er skabt af en lille have, hvor der er forgrenede træer med brede kroner. Her turister venter på en dejlig mulighed for at svømme i en lille pool, "skjult" i en lille gård. Liggestole nok til alle deltagere. Derfor kan de turister, der ikke repræsenterer deres tidsfordriv i byen uden den blide sol, her nyde de varme stråler fra lyse græske solen. Omkring poolen driver en billig bar, hvor gæsterne slukke deres tørst for ikke-alkoholiske cocktails.

Spisning på hotellet

Smag af frisk frugtsaft kan ikke kun ved poolen, men i lobbyen. Her fra 10 Besøgende er velkomne hyggelig bar, hvoraf de fleste tabeller er i en lille, næsten isoleret fra gaden af hotellets gårdhave. Kølighed stillet ved at dyrke det, høje træer, hjælper de besøgende selv på varme dage føler sig trygge. Restaurant lukker ved midnat.

Den største restaurant på hotellet er altid overfyldt, men der er ingen kø og trængsel selv fra 7 til 11 am. På dette tidspunkt, hotellets gæster kommer her til morgenmad. Restauranten er kendt for hyppige besøgende, især høj kvalitet croissanter og frisk juice. Det viser sig den oprindelige morgenmad, som er en blanding af "buffet" eller "café", den berømte franske kager.

strand

Ægæiske Hav, ved siden af hvor hotellet ligger, er kendt af høje bølger og kølige vinde. Derfor, selv i perioder af lummert vejr på sand- og stenstranden, der adskiller hotellet fra lidt mindre end hundrede meter, ikke for varmt. Denne del af kysten har traditionelt besat casino surfere og sejlads fans såvel som elskere af farverige solnedgang, som er berømt for sin venlige Rhodes.

Vacationers ikke opgive drømmen om havet uden bølger og rolig atmosfære på en hyggelig strand, forsøger at komme til den anden østkyst. Der er ingen farverige solnedgange, men der er mere plads til svømning. Især Middelhav vask bredden af denne maleriske del af øen, meget varmere end det Ægæiske Hav. Og her til fods fra hotellet vil ikke tage en masse tid - ikke mere end 10 minutter.

Beliggenhed

Turister kommer til Rhodos, bemærkede sin lighed med andre græske middelalderbyer. Der er ingen brede avenuer og mange timers trafikpropper. Den ærværdige alder udvej følte primært i de centrale kvarterer. Det var i en af dem og er Esperia. Ikke langt fra hotellet kan du finde en velbevaret middelalderby og flere antikke bygninger i byen, herunder Akropolis. Fra den internationale lufthavn, som ligger på øen, hotellet adskiller omkring 19 km.

kvarter

, а также неподалеку от нее отдыхающие могут найти множество уютных и недорогих кафе и ресторанов. På samme gade, hvor hotellet ligger Esperia Hotel 3 * (Rhodes), og ikke langt fra det, kan vacationers finde masser af hyggelige og billige caféer og restauranter. Blandt dem er nogle af de mest foretrukne turist virksomheder:

 • lækre græske retter og levende folkemusik venter besøgende Agalma - luksus restaurant, glædeligt gæster virkelig hjemlig;
 • 'S Kringlan - temmelig velkendt svensk institution med en lys rummelig hall - berømt for originale kager og tærter;
 • elskere af denne pizza og græske retter sendes til New Village, hvor gæsterne socialisere i en venlig atmosfære, sidder ved træborde.

Ved siden af hotellet er let at finde masser af forskellige butikker, fra souvenir og slutter med smykker. Mad, gæster er normalt afsendt Krinis - et lille supermarked. Kom til de steder af fritid og velkendte historiske og kulturelle monumenter fra fortiden og vil ikke være svært.

Rhodos er ikke er stor. Det er omkring 8 gange mindre og 74 Tver - St. Petersborg. Derfor er næsten alle de berømte steder af fritid og attraktioner ligger i nærheden af hotellet "Esper":

 • først og fremmest bør du besøge de lokale antikke Akropolis - her amatør historikere og almindelige turister i timevis overvejer resterne af den storslåede palads og amfiteater, hvor finpudset deres færdigheder næste store højttalere, herunder unge Cicero;
 • mindst to interessante gamle gader: Sokrates og Knights - den første tiltrækker turister souvenir butikker, anden - evnen til at føle atmosfæren af middelalderbyen;
 • på Palace Stormestrenes, som engang var en fæstning og endda et fængsel, er nu et museum; i sine haller med hjælp fra udstillinger og dokumenter nysgerrige besøgende dyppet i den begivenhedsrige historie Rhodos.

Esperia Hotel 3 *: Los anmeldelser

Den største fordel ved hotellet, i udtalelsen fra næsten alle turisterne stoppe her, anses det for at være tæt på det sted på en gang to have - Middelhavet er varm og rolig og en kølig Ægæiske Hav. Mange rejsende påpeger også fordelagtige placering af hotellet næste dør med en bred vifte af drikke virksomheder, der spænder fra billig cafeer til luksus restauranter og hyggelige pizzeria. Ikke mere end 15 minutter er nødvendig for dem, der ønsker at være i "ejerskab" af den gamle by at vandre gennem sine middelalderlige gader og beundre resterne af den engang storslåede gamle strukturer.

работу персонала. Esperia Hotel 3 * (Rhodes) får positive anmeldelser og det fremragende arbejde af personale. Alle siger venlighed af hotellets ansatte, deres lydhørhed og vilje til at hjælpe med eventuelle problemer, samt i udvælgelsen af udflugter og steder af fritid. Mens han var på hotellet med feriegæster har ofte problemer med internettet, er dette opvejes af de muligheder, til en lav pris i en nærliggende cafe. Hastighed via Wi-Fi der meget hurtigere. Men ikke alle turister, så vitale til internettet i løbet af ferien.

Nogle vacationers klager over manglen på lydisolering på værelser. Men nogen større ulempe på grund af dette ikke finder sted. Alle gæster fejrer den nylige renovering, som er særlig mærkbar i de lokaler, hvor nye møbler straks fanger øjet. Om en lille pool, få mennesker forstyrret - faktisk de to er tæt på vandet. Ferierende er altid rart at sige om morgenmad. Selv om de er ikke anderledes sort, lækre croissanter, samt mulighed for at besøge en af de nærliggende cafeer - alt dette kompenserer for denne ulempe.

Tips

, обычно рекомендуют выбирать номера на 2–4 этажах. De fleste af de turister, der allerede kender hotel Esperia Hotel Rhodes 3 *, anbefaler normalt vælge værelser på gulve 2-4. Og altid med en visning af gården, hvis gæsterne er på udkig efter fred, privatlivets fred og ro. Esperia er velegnet især dem, der gerne bare overnatte hjemme. Fans af luksus og komfort, dette hotel er usandsynligt, at den passer. Hyppige gæster her er unge rejsende og dem, der foretrækker at nyde din ferie i en lille gruppe af venner. Her er en fantastisk ferie kan tilbyde Grækenland (Rhodos). Esperia Hotel 3 * er virkelig en af de bedste 3-stjernede hoteller i byen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.