TravelingHoteller

Stork Hotel 2 *: beskrivelse, anmeldelser og pris

Den græske ø Kreta længe været glad for turister fra forskellige hjørner af kloden. Vore medborgere er ingen undtagelse fra denne regel. Rejsende er tiltrukket her smuk natur, rent hav, veludviklet infrastruktur, tilstedeværelsen af en masse interessante historiske seværdigheder og gæstfrie mennesker. Hoteller kan findes her for enhver smag og pengepung størrelse. Hvis du ønsker at bo i et behageligt sted, men du stadig ønsker at spare, så en stor mulighed ville være at bo Hotel Stork Hotel 2 *. At afventer gæster, vi taler i dag.

whereabouts

Komfortabelt hotel "Stork" er placeret på den nordlige kyst af den græske ø Kreta. Det ligger næsten i centrum af kurbyen Amoudara, og otte kilometer fra den største by i Heraklion. Det er også tæt på "Nikos Kazandakis" International Airport (kun 14 km). Så ved ankomsten til Air Harbor til Stork Hotel 2 * kan nås på bare 15-20 minutter. Dette er især glæde turister tager på ferie med små børn. Fra den nærmeste sandstrand, er hotellet fjernes kun 350 m. Så du kan nå havet på blot et par minutter.

Stork Hotel 2 * (Kreta, Amoudara): Beskrivelse

På trods af, at dette hotel er ikke nyt, blev i 2014 delvis renovering udført her. Hvad gør i dag tilbyder komfortabel indkvartering i rene og komfortable værelser. Hotellets gæster er en udendørs swimmingpool med liggestole, bar og døgnet rundt receptionen. Hotellet er perfekt til fritid økonomi.

Fund boliger

I alt har hotellet 40 værelser. Der er både dobbelt lejligheder (og muligvis enkelt belægning), og lokalet kan rumme op til fire gæster. Alle er indrettet i en behagelig stil og udstyret med alt nødvendigt. Værelserne har TV, køleskab, trådløst internet, balkon og eget badeværelse. Du kan også drage fordel af aircondition og værdiboks mod et ekstra gebyr. For nemheds af gæster på hotellet er udstyret med en elevator.

De udgifter til overnatning

Da hotellet Stork Hotel 2 * refererer til økonomiklasse kategori indkvartering det kan give mange forestiller sig. Således er prisen for indkvartering for 10 dage i juli her er 25 tusind rubler for et dobbeltværelse, fra 34 tusind rubler for en lejlighed til fire personer og 17 tusind rubler for en plads til en. De angivne priser er inklusive morgenmad. Frokost og aftensmad kan være i nærheden af hotellet i de værtshuse og caféer.

Stork Hotel 2 *: anmeldelser af turister fra Rusland

Fordi i dag de fleste rejsende før booking et værelse på et bestemt hotel, studerer ikke kun den officielle beskrivelse og lytte til råd fra rejsebureauer, men også uafhængigt forsøger at finde kommentarer fra folk, der allerede havde været her, vi har en lidt lettere for dig, denne proces viser en generaliseret billede af vores landsmænd, der opholdt sig i løbet af resten af hotellet "Stork" (Amoudara, Kreta). Først og fremmest kan vi sige, at det store flertal af turister meget her. Efter deres opfattelse, hotellet er i overensstemmelse med deres værdier. Men første ting først.

Som for værelserne i Stork Hotel 2 *, de er små, men stedet er helt nok. De er indrettet enkelt men pænt. Møbler og badeværelse i god stand. Alt fungerer gnidningsløst. Turister også bemærke, at badeværelserne er ikke alle værelser er udstyret med brusere. I nogle lejligheder er der en bakke med et forhæng. Dette skyldes det faktum, at i begyndelsen af sidste år, genoprettelse af hotellet har endnu ikke taget alle værelser. Men under alle omstændigheder sådanne klager emne er ikke forårsaget. Vandmangel ifølge rejsende, var det ikke. Værelserne rengøres hver dag. Men for forsigtig, i henhold til vores medborgere, det kan ikke kaldes.

Hvis vi taler om hotellet i almindelighed, mange rejsende beskrive det som et hjem og meget komfortabel. Gæsterne nyder at tilbringe tid ved poolen og i baren. Af den måde, gæsterne samle meget. Da det er ganske store og dybe. Men der er også en lavvandet sektion designet til børn.

Om morgenmad i Stork Hotel 2 * (Kreta) har udsigt over flertallet enige om, at maden er meget velsmagende. På trods af, at den vifte af produkter, der tilbydes, er ikke særlig stor, men der er altid en fantastisk kager, yoghurt, ost, pølse, frugt, etc. Hertil kommer, hver dag valget er lidt anderledes.

Med hensyn til placering, de var tilfredse gæster. Således, i området omkring hotellet har masser af taverner og caféer, hvor du kan meget velsmagende frokost og middag. mange små butikker og souvenirbutikker er også placeret her. Et par kilometer fra "Stork" hotel (med bus) er der et stort supermarked, hvor du kan købe alt hvad du behøver.

Til stranden, med ordene fra vores landsmænd, kan nås på 10-15 minutter. Den er udstyret med alt nødvendigt.

Og, selvfølgelig, de mest erfarne rejsende anbefaler alle rejsende til Kreta er ikke begrænset til en badeferie og for at gøre ture til interessante steder. Og ifølge dem, så gør det bedre ved at leje en bil.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.