TravelingHoteller

Ferie i Egypten. Barcelo Tiran Sharm 5 *: anmeldelser og fotos

Egypten har været og er stadig den mest demokratiske priser for et sted for hvile i udlandet. Cuba og Den Dominikanske Republik, Thailand, Maldiverne og mange har ikke råd til. Egypten er attraktivt, ikke kun til relativt lave priser. Den korte flyvning, visum "ved ankomsten", gode klimatiske forhold (regn fangst er ikke muligt for alle), instruktion antikken og vidundere Det Røde Hav - alle disse faktorer gør landet i Nordafrika til Mekka for turister. Men hvor de skal gå på ferie i Egypten? Tro ikke, at du ikke har noget valg: de siger, er der kun to badebyer - Hurghada og Sharm el-Sheikh. Disse byer strakt langs kysten for hundreder af kilometer, indsamling satellit byer. Og hver af dem har sine egne særlige underholdningsfunktioner af havbunden, og selv sit eget mikroklima. Og det skal huskes at købe ture til Egypten. Hoteller i landet er klassificeret i henhold til standarden skala - antallet af stjerner. Men de har deres egen nationale identitet. I denne artikel vil vi tale om hotellet Barcelo Tiran Sharm 5 *. Anmeldelser om hotellet fungerede som en base af oplysninger for os. Som navnet antyder, er dette hotel beliggende i Sharm el-Sheikh. Derfor vi rører og funktioner i denne udvej.

Hoteller i Egypten. Priserne er "all inclusive"

Det vigtigste træk ved denne turistmål er det faktum, at næsten alle hoteller i kystbyerne praksis med "all inclusive" system. Det gælder både fem-stjernede hoteller, og steder af lavere rang. Sjældent kan finde et hotel med halvpension. Men mad "Ultra All Inclusive" - mere end nok. Dette program gør det muligt for turister at nyde ferien til fulde. Alkoholiske drikkevarer i restauranter og barer (herunder import) er inkluderet. Rejsearrangørerne anbefale deres kunder at vælge hotellet for en tur til Egypten "5 stjerner". Er en oase af luksus og forkælelse midt i en temmelig spartansk liv i den lokale befolkning. Sharm El Sheikh - en udvej til krævende publikum. Nedenfor vil vi diskutere, hvorfor de dyrere lokale hoteller af samme kategori (og undertiden ved navn, hvis kæden Hoteller) skoler i Hurghada. Her bemærker vi kun, at alle kendte verden kæde bygget i Sharm deres kontorer. Fans af glamour påstand, at du kan gøre utroligt pompøse foto på baggrund af "Hilton", "Marriott", "Sofitel" og "Hayat". pris justering forbløffende. For eksempel i Dessole Pyramisa Sharm El Sheikh Resort 5 * Dobbelt værelse koster 4.700 rubler per nat, i Royal Savoy 5 * de samme ydelser anslås til ti tusinde, og Four Seasons Resort 5 * kommer til at betale 18.900 rubler.

Specificitet af Sharm el-Sheikh

Lad os starte med det faktum, at udvej er ikke i Afrika og i den asiatiske del af Egypten. Et par dusin kilometer er grænsen til Israel. Dette giver turister på ferie i Sharm, en række fordele. Først den såkaldte Sinai visum. Det er gratis og giver dig ret til at foretage en rejse til Israel. Den anden fordel: koralrevene ud for kysten af Sharm anerkendt som den smukkeste i Det Røde Hav. Nogle steder er der blæser en jævn vind, der tiltrækker surfere. Men de to sidstnævnte forhold (koraller og den friske brise) ikke lide sybarite. Strandene er ofte Sharma i havet du skal indtaste de specielle sko, og solbadning på strandene under dække af flettede barrierer. Og det er nødvendigt at overveje, at gå til Egypten (Sharm). Bedste hoteller kompensere for vejrforholdene til dem, der foretrækker dette sted Hurghada. Hotel med tre stjerner er ikke nok. Broderparten af hotellet base er den luksuriøse "fem", og er meget værdig "kvartet". Turister forlade rave anmeldelser om netværket "Iberotel Palace 5 *" luksus "Medzhik Layf Imperial 5 *" og meget rost "Rosetta Fanara 4 *", "Albatros Aqua Blu Sharm 4 *" og "Baron Palms Resort". En anden funktion af udvej er, at der ikke er nogen omtale af egyptisk oldtid. Pyramiderne, slottet i Luxor, Cairo museet ligger for langt. Men Moses Mountain (og hele Hellige Land af Det Døde Hav og inklusive) meget tæt på. At føle forskellen mellem de to resorts, du kan gå til Hurghada. Fra havnen i Sharm el-Sheikh, en regelmæssig færgeforbindelse. Rejsetid - omkring to timer, billetten koster femogfyrre dollars én måde.

Satellitter Sharm el-Sheikh

Ligesom Hurghada, tidligere en lille landsby på Sinai-halvøen er vokset til et tocifret antal kilometer og fik forstæder. Hver af dem har sin egen specialisering og accepterer en vis kontingent af turister. De, der kommer her til dykning og beundrende marine liv i Det Røde Hav, stopper i Nabq eller i umiddelbar nærhed af Ras Mohammed National Park. Sybarite opfatter som en trussel mod koraller kun ridse benene, vælger bugten Sharm El Maya. Dens fordel er, at overalt er en naturlig sand, både på stranden og i bunden. Områder helt ryddet af koraller, er der også i Naama Bay. Men i Sharks Bay (som betyder "Shark Bay") i Ras Umm El Sid revet begynder næsten fra tærsklen af hotelkomplekset. Elskere af natteliv, besøger Egypten, Sharm, 5 * hoteller tilbyder et varieret underholdningsprogram. Men hvis du ønsker at tage en tur uden for hotellet, er det bedst at vælge for resten af Naama Bay. Dette er den ældste del af den udvej og turistmæssige infrastruktur udvikles bedst. Men selve byen, med dens arabiske flair ligger i Sharm El Maya. Tja, i en hvilken som helst landsby ligger vores hotel Barcelo Tiran Sharm 5 *? Anmeldelser tyder på, at det er i Nabq (Nabq), den nordøstlige del af Sharm el-Sheikh. I nærheden ligger nationalparken af samme navn, og ligger lige overfor øen Tiran.

Hvad er Nabq

Dette er den længst satellit af Sharm el-Sheikh. Fra den gamle bydel (dvs. fra Sharm El-Maya) er adskilt af fem og tyve km, og lufthavnen - femten. Så ankommer med charterfly, være forberedt på det faktum, at du er på hotellet Barcelo Tiran Sharm 5 * bringe den nyeste. Men straks, direkte fra flyet, har du en fascinerende tur af de hoteller i Sharm el-Sheikh. Og kan selvstændigt komme til den gamle bydel eller midten af forlystelser Naama Bay. Minibusser besejler uden en tidsplan, men ganske ofte, rejse til dem er værd halvanden pounds. Siddende i en taxa, er du nødt til at fortælle chaufføren: "Nabq Bay", selv om noget som bugten i landsbyen er der: strandene i Sharm el-Sheikh i området selv, men fordi de ofte blæsende. Talrige anmeldelser tyder på, at den dovne der ikke er behov for at komme ud i byen. I Nabq fremragende infrastruktur, og alt hvad du behøver (cafeer, restauranter, natklubber, souvenirbutikker) kan findes på hovedgaden i landsbyen - La Strada. Der er ingen mangel her og i større supermarkeder: arbejde La Strada, Metro og Al Khan. De, der gik glip af den europæiske livsstil, kan se i "McDonalds" eller cafe "Starbeks". Anmeldelser selv hævder, at indkøbt i Nabq billigere end i Naama Bay. Nogle femstjernede hoteller forudsat gratis busser til prospektet af La Strada.

Funktioner landsby Nabq

Strandene i Sharm el-Sheikh overrasker med sin mangfoldighed. Sand i Naama Bay erstattet koralrev nær kysten på Sharks Cove. Ras Um El Sid meget stejl indgang i havet. Ras Nazran og Pavel Bay generelle pontoner og stiger i vand. Det skal erindres, når du skal på ferie med små børn. Nabq - et mekka surfere og dykkere. Åbn kysten uden fjorde medfører, at her er der, hvor svir vind. I umiddelbar nærhed af sandstrand voksende koraller. Bunden er meget lavvandet. Dette faktum gør det muligt for os at hvile i Nabq med børn. De kan lide at plaske rundt i det lave vand. En anden funktion af den lokale kyst er betydelige ebbe og flod. Nogle gange dybden nødvendigt at stemple mere end hundrede meter. havets tilstand her sker også ret ofte. Om forbud mod badning advare røde og sorte flag. Men hotellet "Barcelo Tiran Sharm" på det generelt skuffende, baggrund ser glad undtagelse. Hotellet ligger i en gunstig position på et sted fri fra koraller. Så hvad de skal købe specielle sko er ikke nødvendig. Vind, ifølge anmeldelser, blæser kun indtil middag, og derefter aftager. Koraller har ret - amatør snorklere og dykkere kan svømme der. Selv om, som turisterne forsikre sig lokket reef indbyggere svømme til stranden for en "hyldest".

Hotellets beliggenhed i landsbyen Nabq

Der er nogle turister, for hvilket det mindste antal stjerner, når de er villige til at gå til Egypten, - 5. Barcelo Tiran Sharm dog opfylde behovene hos de mest krævende og kræsne kunder. Som vi har nævnt ovenfor, hotellets private strand er unik. Det er otte meter af ren kvartssand. Har du lyst til at beundre de koraller? Gå lidt til højre - revet begynder næsten fra kysten. Dette hotel - et netværk, det hører til kæden Barcelo. Hotellet er beliggende i udkanten af landsbyen. Mange turister elskede det: vinduet med udsigt over bjergene og havet, og ikke på den tilstødende bygning. Området af hotellet er en enorm - og firs tusind kvadratmeter. Territory striglet, meget grøn. Gartnere er konstant overvågning af haven, dog nævne de anmeldelser, er det klart, at her parken brød for nylig, træer stadig kort og unge. Hotellet er bygget i form af en blomst. I midten er den vigtigste restaurant, spa og modtagelse, og korpusa- "kronblade" i forskellige retninger. Det ser meget elegant, især om aftenen, belyst. Det lagde langs strandpromenaden, swimmingpools, tennisbaner og en skønhedssalon. Hotellet positioner sig selv som et sted for romantiske og familiens ferier. For børn er der en swimmingpool og miniklub.

Overnatning på hotellet - det venter på gæsterne?

Hotel Barcelo Tiran Beach Sharm 5 * har en helt nye værelser i kategorien familie overlegen og suite. Alle værelser har egen balkon med udsigt over havet eller bjergene. Generelt anmeldelser kaldte det veranda fordi det indramme vil passe en sofa rattan te bord og stole. Værelserne er meget komfortabel, store, med nye møbler. Deres udstyr opfylder de angivne fem stjerner. Der er aircondition, pengeskab, strygejern og strygebræt, et sæt selvstændige bryg varme drikke (te, kaffe), TV, køleskab. Selv små ting som desinfektionsvirksomhed, vægt og børster til tøj er til rådighed. De badeværelse hygiejne forsyninger genopfyldes dagligt. Vi rensede ren. Newlyweds flyttet, de hver aften smukt gemt sengen i en romantisk måde. Andre turister gjorde tjenestepiger af håndklæder morsomme figurer af elefanter, giraffer og svaner. Ingen forlangte et tip, og kvaliteten af rengøring af penge påvirkede ikke. Især en masse positive følelser bragt turister modtagelse. Mød her cocktails omfatter ting på dit værelse, på forhånd giver adgangskoden for Wi-Fi. Lydisolering i værelserne er god, og publikum anstændig resten: nej skrigende beruset stemme under vinduet. Sounds of aftenunderholdning i rummet også hørte ikke.

Infrastrukturen på hotellet

De hotel Barcelo Tiran Sharm 5 * rejser ture primært fra Rusland og Ukraine. Tredive procent af rejsende - tyskerne. Så vil du ikke nødt til at stå op klokken halv fem om morgenen for at tage en liggestol på stranden eller ved poolen. Når en vis procentdel tolerance du vil tilbringe en dejlig ferie, og du bliver nødt til at tale med nogen, selvom du ikke taler engelsk eller tysk. Medarbejdere i receptionen er også russisktalende. Piger lytte til dine ønsker og vil bidrage til at løse alle problemer. Animation, da vi er sikret anmeldelser fra gæster, fungerer perfekt. De drenge og piger er veludviklet sans for takt, og ingen vil blive tvunget til at trække dig at lære at mavedans. For børn er en børns animation - miniklub. Også for de yngre gæster, er der en lavvandet pool. Om aftenen kun børnenes disco, men animatorerne arrangere ture til natklubber Sharm el-Sheikh. Men vi kan være tilfredse med en animeret aften show på hotellet. Anmeldelser sige, at det var interessant. Alle rose spa. På stranden er der en klub for windsurfing. Du kan også flyve på en drage. Wi-Fi er gratis, men kun fungerer i lobbyen. Der er flere netværk, så signalet er normalt. Puljen i bytte for et kort udstedt badehåndklæder. På stranden, masser af liggestole og vævede skærme fra vinden.

mad

Erfarne rejsende er det næppe nødvendigt at forklare, hvad systemet "all inclusive" i den egyptiske "fem". I hotellets "Barcelo Tiran Sharm" har en hovedrestaurant med service buffet i tilstanden. Der serveres drinks i barerne i lobbyen, ved poolen, på stranden. Prisen inkluderer et ubegrænset antal lokalt producerede alkohol. Hertil kommer, at stedet ligger tre tema restauranter opererer "a la carte". Anmeldelser rose især den ene på stranden. Det har specialiseret sig i fiske- og skaldyrsretter. Med hensyn til kvaliteten af fødevarer i den største restaurant på hotellet Barcelo Tiran Sharm 5 * anmeldelser bringe os en masse positiv. Morgenmad er lagt ud på en sådan måde, at alle kategorier af turister er opfyldt: for traditionalister har grød, pølser, røræg, müsli, yoghurt, og for dem, der ønsker at prøve noget nyt er altid forberedt lækkerier egyptisk køkken. Kvinder var meget glade for de mange forskellige kager og saft. I modsætning til de fleste egyptiske hoteller, der serverer morgenmad kaffe, elskere af denne drik er generelt tilfredse med kvaliteten. Det siges, at man kan drikke brygget på friskmalede bønner. Middage var meget hjertelig. Spisning med mange turister blev beundret, fordi de var alle tema. Hvis nogen gæst er sket fødselsdag, tjenere han bakke kage.

Ture fra Barcelo Tiran Sharm 5 *

Anmeldelser rådes kraftigt til ikke at sidde i væggene i hotellet og gå for at få kendskab til de lokale seværdigheder. Ja, pyramiderne og grave fra denne langt væk, men tæt ved der er en masse interessante steder. Naturelskere vil være tæt på nationalparken af Nabq. Undervejs gør et stop på snorkling. Du kan gå til den nærliggende Tiran Island på en smuk yacht. De mest populære udflugt anmeldelser kaldet bestigning af Mount Moses (den samme, hvor profeten modtog Tabletter Guds). Også stor efterspørgsel har en tur til klostret St. Catherine. Nogle tour pakker inkluderer en tur til centrum af Sharm el-Sheikh. Hun kunne også godt lide at turister. Det omfatter et besøg i den lokale kirke, moskeen, det gamle marked. Med hensyn til resten af ture, de er typisk for Egypten: "Sea" - på et glas bunden båd, "Desert Safari" ATV eller jeep ture, vandreture i den virkelige hamam. Carry turister i Taba, Colored Canyon, Dahab. I Sharm el-Sheikh er mange hoteller med vand parker, hvor der for et gebyr, kan indtaste alle udfordrere. Den nærmeste til "Barcelo Tirana» - Sea Club. Men tilbagemeldinger anbefales til fans af vand attraktioner at besøge i "Albatross" eller "Movenpick Golf." Glem ikke, at du er i tæt nærhed til Israel. Ture til dette land kan være en en-dags (i grænsen til Eilat) og to-dages (besøg kristne hellige steder og Det Døde Hav).

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.