SkønhedHår

Fra brunette til blondine - svært, men muligt!

For at ændre dit liv situationen, er nogle psykologer rådes til radikalt ændre udseendet. Du kan gøre dette meget at tabe sig eller for at gøre en genvej fra langt hår, kan du skifte tøj eller for at ændre farven på dit naturlige hår til det modsatte. For eksempel i forklædning af brunette blondine. Efter alt, har vi længe bemærket, at den blonde gå gennem livet nemt og muntert.

De, der har prøvet på egen hånd at ændre farven på deres hår, ved, at ren blondine får ikke så enkel. Ganske ofte en ubehagelig gullig-brun nuance ødelægger hele billedet. For at opnå en virkelig perfekt farve, er det nødvendigt at fjerne det pigment, der er ansvarlig for den naturlige farve hår. Til self "eksperiment" med en farve til brug professionelle produkter er bedst, for eksempel en professionel Oxygen og Afklaring pulver til blanding.

Oxygen er 6, 9 og 12 procent. Jo højere procent, jo mere aggressiv han er, og derfor, jo værre bliver håret. Oxy- pulver blandes med et forhold på 1 til 2 i en plastik skål. Det er nødvendigt at observere samtidig de samme forholdsregler som du ville gøre med maling.

For hurtigt at gå fra brunette til blond, den resulterende sammensætning er bedre ikke at spare penge, det skal være meget hurtig til håret og hold i en halv time. Ingen grund til at overdrive, ellers kan du brænde håret. Vask produktet skal bruge en shampoo, at have gjort denne procedure to gange. Så gælder balsam på dem, skyl og tør. Tørt hår efter farvning kun ønskes kold luft.

Gå få de ønskede resultater efter den første behandling vil ikke arbejde: håret vil højst sandsynligt kobber nuance. To uger senere afklaring processen kan gentages. Efter lysne håret har brug for at farve creme. Og under alle omstændigheder er det nødvendigt at huske på, at det samme bliver en blondine ikke virker.

At gå fra brunette til blondine skal udføres trin for trin. Ideelt set uden megen skade på håret, kan denne procedure vare i seks måneder. Efter take off på et tidspunkt kan ikke være mere end 3-4 toner. I processen med malerarbejde er nødvendigt at overvåge tilstanden af hår. Tynde hår kan simpelthen ikke opretholde sådanne "eksperimenter".

Hvis du, som denne brunette, også malet uprofessionel farver, hvilket giver håret en nuance, dit hår, selvfølgelig, behov næring. En sådan hår er bedre ikke lysere overhovedet. Ellers kan du gå uden dem.

Bleget hår kræver konstant, forsigtig og omhyggelig pleje, fordi de led meget under blegning. Derfor, for at genoprette det er bedst at bruge professionelle kosmetik. Dette kan være ikke blot en balsam, men også revitaliserende ansigtsmasker og hurtige midler, hvor ikke blot helbrede håret, men også for at fremme deres installation.

At gå fra brunette til blondine, og "kold" farve, efter hver vask bør anvendes farvetone Balsam og shampoo med en violet nuance. Bare undgå lilla pletter håret skal skylles jævnt.

En anden måde at mindre smertefulde overgang fra brunette til blondine - at fremhæve. Her kan det være gradvis og ikke radikale skifte til en lysere tone, skal du følge proceduren 3-4 gange. Selvom nu, hvis du følger udtalelserne fra stylister, der fremhæver irrelevant.

Den mode nu naturligt, glat og rige tone. Derfor, uanset om at tage tid og gå fra brunette til blondine? Efter en ændring af hårfarve indebærer en masse problemer. Den nye farve helt ændre dit billede, bliver du nødt til at skifte tøj, til konstant at overvåge de voksende rødder.

Ja, det kan ske, at farven på blonde du absolut ikke en person. Derfor, før du går videre til "eksperimentet" over sig selv, er det ønskeligt at afhente din nye "farve" til håret stylist. Først da din konvertering kan blive en succes.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.