BilerBiler

Hvad er krængningsstabilisator, og hvorfor er det nødvendigt?

Nu, få bilisterne opmærksom på en sådan enhed som en stabilisator bar. Og det var sikkerheden af bilen i sving afhænger af det. Hvordan er det udtryk? Det er meget simpelt. Når sving, centrifugalkraften vipper bilen til den ene side, og hele lasten hug kun 2 hjul. Sådanne handlinger kunne nemt vende bilen, men på grund af den krængningsstabilisator køretøj bliver mere sikker. Hvordan fungerer dette stykke, og hvad det er - senere i denne artikel.

Design funktioner

Denne reservedel har et særligt elastisk element i torsion typen, gennem hvilken del forbinder de to modstående hjul. I øjeblikket næsten hele biler er udfyldt med en sådan mekanisme, som stabilisator bar. "Daewoo Lanos" er ingen undtagelse. Så er dette værktøj installeres som forsiden og den bageste del af suspensionen.

mounts

Ved design, dette stykke er en lille stang U-formet cirkulært tværsnit. Videnskabeligt det kaldes stangen. Stabilisator "Felt" roll bar er lavet af et specielt fjederstål. Og det er placeret på tværs af maskinens krop, er monteret på gummibøsninger og klemmer på hver side. Enderne af dele er forbundet med løftestænger (ophængningselementer) ved hjælp af hængsler. Desuden kan det monteres både direkte og ved hjælp af to stivere. Sidstnævnte type er mere populær og brugt i dag, end den første.

stivhed

En vigtig faktor, der påvirker driften af stabilisatoren er dens stivhed. Det afhænger ikke kun af formen og sammensætningen af baren, men også på mounts. Jo hårdere vilje krængningsstabilisator, jo større belastning, det kan bære. På grund af dette, vil bilen være mere sikker i sving. Også værd at bemærke, er, at stivheden af stabilisatoren kan være ujævn i de forreste og bageste suspension dele. Dette gøres for at opnå den maksimale kontrol over køretøjet.

Hvorfor kan du ikke installere denne vare med andre maskiner?

Generelt hver bil udviklet en stabilisator bar. Dette gøres for at sikre, at ny detalje sikrer maksimal sikkerhed af køretøjet i sving og reduceret krop roll. Mekanismen er udformet under hensyntagen til visse faktorer mindste køretøj suspension. Derfor anbefales det ikke at blive installeret, for eksempel i "ni" stabilisator med "fem", selv om eksternt det har et lignende design. Hvert emne har sin egen, unikke og kompleks form, der er blevet skabt med alle bestemmelserne i maskinens komponenter og moduler, inklusive touring funktioner. Så aldrig købe krængningsstabilisator fra andre maskiner.

Held og lykke på vejene sikker og behagelig tur!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.