ComputereSoftware

Hvad er konfigurationen af computeren

Beslutter at købe en computer, bliver brugeren konfronteret med spørgsmålet "hvad er konfigurationen af computeren." For at forstå betydningen af svaret på dette spørgsmål, er det tilstrækkeligt at give bare et eksempel, og analogien til at sammenligne elektrisk barbermaskine og en plæneklipper. Deres drift princip er ens, men mulighederne er forskellige, og betydeligt. Det samme gælder for computere. Brug den enorme magt moderne gaming computer kun til arbejde med kontorprogrammer eller surfe på internettet ikke synes meget fornuftig beslutning. Det samme gælder for det tilfælde, hvor ejeren af en personlig computer (PC) med integreret grafikkort entry level (flertallet) forsøger at spille i nutidens mest krævende spil, indstilling tidsplanen for maksimal ydelse. I disse eksempler virker ikke desto mindre formår, men behøver ikke at tale om gennemførlighed.

Således er konfigurationen af computeren - det er et sæt af hardwarekomponenter (komponenter) af disse er fra designeren terninger, går til en pc. Deres egenskaber bestemme den vigtigste retning af brugen af denne maskine.

At gå ind i en hvilken som helst computer butik novice køber ofte påvirket et bredt udvalg af forskellige modeller. Faktisk er mange af dem, og konfigurationen af computeren sjældent gentages, så hver "finde en køber." Faktisk kan opdeles absolut alle eksisterende modeller af bærbare computere og pc'er i 3 typer:

- at arbejde med krævende at computing power applikationer. Faktisk er en grundlæggende konfiguration af computeren;

- en mellemliggende løsning, som er et forsøg på at kombinere fordelene ved modeller af den første type med de produktive komponenter. Universel løsning, såsom en køkkenkniv med en flerhed af blade;

- til krævende applikationer. Kraftige komponenter, der giver den højeste ydeevne - det er den konfiguration af gaming computer.

Hver pc inkluderer en CPU, grafikkort, hukommelse, bundkort og strømforsyning. Dette er nok til at samle og integrere computere. Den komplette konfiguration af computeren fuldender listen over skærmens kabinet, lydkort, mus og tastatur, samt harddisken og cd-rom-drev.

PC første type er designet til at arbejde på internettet og kontorprogrammer, se film og lytte til musik. Komplekse applikationer (især med moderne grafik), selv om det kan udføres, men ikke hurtigt nok. Fordele ved den grundlæggende konfiguration i lav pris og lavt strømforbrug niveau. Som hovedregel er de budgetmæssige komponenter installeret i dem. Efterfølgende modifikationer kan være muligt (dette tidspunkt bør du forhandle med konsulenten, når de køber).

Den anden type er en af de mest populære. Når et tilstrækkeligt niveau af viden kan du hente disse komponenter, som tilsammen vil koste kun 20% dyrere end de modeller af den første type, men den præstation vil give en dobbelt gevinst. Til hjemmebrug, anbefales det at stoppe valg på de universelle modeller af pc'er. Komponenter brugt til at bygge den såkaldte kompromis «mainstream» klasse. På denne pc, kan du fuldt ud at udføre de opgaver af grundlæggende modeller, og ressourcekrævende applikationer kører med et lille fald i ydeevne. Med hensyn til spil: at give gode resultater kan blive reduceret en smule i indstillingerne for grafik kvalitet.

Den mest produktive computere - gaming. De bruger kraftfulde hardware, der kan håndtere næsten enhver opgave. Det bedste valg for en person, der ikke anvendes til at forestille sig noget at benægte. Mangler i denne beslutning er tre: den høje pris, en stor el, den hurtige forældelse (1-2 år prisen på komponenter er væsentligt reduceret).

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.