FormationUngdomsuddannelse og skoler

Store og små floder i Ukraine

Ukraine er rig på floder, så studerer dem, kan vi lære en masse om dette land. Nødvendigt at nævne dem i rækkefølge fra den længste til den mere beskedne systematisk at beskæftige sig med denne interessante oplysninger.

Dnepr

Den største flod i Ukraine, fejres i litterære værker og sange, er netop dette. Det flyder gennem de landområder og tilstødende Belarus og Rusland, men det tager den maksimale værdi af området og er den mest-mest. Største flod i Ukraine, Dnepr, forskellig længde på mere end tusind kilometer. Begyndende han tager på den Valdajhøjderne, og slutter ved mundingen af Sortehavet. Ved floden omkring femten tusinde bifloder. Placeret inden sletterne, over et stort område, det er hurtigt nok, men nogle gange kan du opdage og strækninger. Dybde varierer meget: Der er steder af en halv meter, og der er huller, der når op til tredive meter. Pool sand, ler, grus, stenede steder. Som den længste flod i Dnepr Ukraine er meget rig på fisk. Fundet i sine farvande slyngplanter, karpe, karpe, brasen, ferskvandskvabbe, aborre, dværge, skalle, aborre, gedde, havkat og mange andre vand indbyggere. floden var kendt tidligere under andre navne. Herodot skrev om Borysthenes. Romerne kaldte det Danapris. På tidspunktet for Kievan Rus' i løbet var navnet på Slavutych. Allerede i middelalderen, den største flod i Ukraine fik sit nuværende navn.

sydlige Bug

Optælle de store floder i Ukraine, er helt sikkert værd at nævne dette. Det unikke ved den sydlige Bug er, at det er helt placeret på det område i en stat, og dette gælder for bifloder. Swimmingpoolen har en magt komplekser i Syd-ukrainske NPP og Ladyzhynskaya Power Plant, planlagt at bygge Tashlykskaya HS og Alexandria vandværker. Modstandere af denne beslutning, tyder på, at driften af disse strukturer involverer forbrug af vand, som allerede er ikke for meget i Bug. Måske bygningen vil blive annulleret. Mange byer ligger langs bredden af floderne i Ukraine. Deres navne inkluderer sådanne velkendte centre såsom Nikolaev, Vinnitsa, Khmelnitsky og Pervomaisk. Floden stammer fra en mose ved Aspic landsby ligger på Hmelnichchine. Sengen af otte kilometer i længden strækker sig til Bug udmunding i Sortehavet.

Dniester

Ved at studere floderne i Ukraine, kan ikke ignorere dette. Dniester længde er tusind 352 km. Floden løber gennem et område i Ukraine og Moldova. Basin område dækker halvfjerds-2100 kvadratkilometer. Istok ligger i Lviv Oblast, nær landsbyen Sereda. I mange flod bifloder - Vereschytsia, Tismenitsya, Bystrica, Boberka, Rotten Face, Strwiąż og mange andre. Dnestr vinter fryser, og i begyndelsen af marts isen forsvinder igen. Ligesom andre store floder i Ukraine, det kan prale med en imponerende antal fisk. Hvor du kan fange ørreder, chub, Barbel, hvid øje, gedde, skalle, karper, suder, brasen, karper, ruffe, Nosar. Sjældent fanget arter som havkat, aborre, stør. Nedstrøms forholdet forskellige fisk kan variere, og almindeligt ovenfor kan næsten forsvinde fra vandet.

Seversky Donets

Denne flod strømmer gennem Belgorod og Rostov regioner i Rusland, og derefter tænder for Ukraines område, som løber ud i Don. Er den fjerde største og er en vigtig kilde til frisk vand til den østlige befolkning. I nogle versioner, navnet lyder som "nordlige Donets", og tidligere på kortet blev anvendt i form af "Northern Donets." Det er den største biflod til Don en samlet længde på omkring tusind km. River "feeds" sneen, så mængden af vand afhænger af sæsonen. Fra februar til april sidste oversvømmelse. Bredden af kanalen af floderne i Ukraine er fra tredive til halvfjerds meter i nogle områder når to hundrede, og om de reservoirer områder og fire tusinde. Sandbund, med stærke dybde ændringer. For det meste er tredive centimeter, og i nogle tilfælde - ti meter. Seversky Donets floden tømmes i Don i en afstand af to hundrede og atten kilometer fra munden.

tyggegummi

Det er værd at nævne, og en venstre biflod til Dnjepr. Ligesom nogle andre floder i Ukraine, er dette også strømme gennem et område i Rusland. Længden af tandkødet er 130 kilometer tusind, hvilket gør det den længste biflod af Dnjepr. Kilden til floden ligger på bakken af Smolensk, nær Yelnya. Munden er nord for den ukrainske hovedstad. I Desna, der er deres egne bifloder - gøre Zamglai, Belous, Vetma, Navlya, Znobovka og mange andre. Det hører med til Sortehavsområdet og dækker et areal på firs-8900 kvadratkilometer.

Gorin

Gad vide hvad floder i Ukraine er små, er det nødvendigt at være opmærksom på dette. Gorin begynder på Kremenets bakke, det flyder gennem Volyn-Podolsk plateau og løber ud i Pripyat floden, krydser Polesie lavlandet sumpe Pinsk. Således bliver det klart, at det også er i Hviderusland. Længde Goryn er seks hundrede 59 km. I en afstand af 291 fra munden, bliver det sejlbar. På toppen er inden for forholdsvis smal, med en bredde på ikke mere end ti meter. Maksimal bredde - et hundrede og halvfems meter. Dybden kan ikke være mere end halvanden meter. River gennemsigtighed giver sandbunden. Is dækker Goryn fra december til marts. Ved floden har bifloder - skete Polkva, Vilia. Beliggende på bredden af byen - Izyaslav, Neteshin, Ostrog. I Hviderusland, det Rechitsa, Stolin. Specielt interessant for floden fauna. De høje ler banker lever svaler, du kan se svanerne, der bor i rørskove, en masse af ænder og måger. Ofte kommer på tværs af grå kraner.

Ingulets

Nogle floder af Ukraine ligger helt inden for den pågældende land. For eksempel, det tager så Ingulets, højre biflod til Dnepr, med henvisning til Sortehavsområdet. Placeret på det område af Kirovograd, Dnepropetrovsk, Nikolaev og Kherson regioner. Længden af den ukrainske floden er fem hundrede og halvtreds kilometer. Start Ingulec tager en lille landsby Topilo. Strømme langs Dnepr Upland og Sortehavet lavland, der falder nær Have, i Kherson-regionen. Område Ingulets vandløbsoplandet er tretten tusinde syv hundrede kvadratmeter. Upstream er en masse rolige backwaters, som øger i oversvømmelse eller efter et brusebad. De flodbredder er dækket med tagrør, og nåede en maksimal bredde på et hundrede og tyve meter og dybden - fem. På det område af Ingulets pulje har granit indskud, og Valley Først er trapezformet, og derefter omdannet til en V-formet.

PSEL

Mange små floder i Ukraine hører til bassinet af Sortehavet. Det er ingen undtagelse og PSEL. Området det optager kun 2280 mil, og længden - 717. Kilden til floden PSEL ligger i Rusland, nær landsbyen af bakken i Belgorod-regionen. I Ukraine, Dnjepr flyder gennem lavlandet og løber ud i Dnjepr. River Valley er lille i bredden, men meget stejle skråninger, kan bankerne være asymmetrisk, med ret til halvfjerds meter i højden og skrå venstre. Hendes rascherchivayut kanaler og oxbow søer, hvilket giver endnu mere sikker. Bunden af sand, mudrede steder, der er en masse af gruber, hvor det kan drives en masse fisk. I december dækket Psyol med is, som går frem til slutningen af marts.

Sluch

Denne flod er en ret biflod Goryn. Længden af 451 km. "Southern ske," Nogle gange kaldes det. Det område af vandløbsoplandet dækker tretten nitten hundrede kilometer, det begynder ved Podolsk Upland i Khmelnitsky regionen, strømmer gennem Polesie lavlandet og munder ud i Gorin i en afstand af hundrede kilometer fra munden, nær landsbyen Wielun. Sluch nære sne og regn, så mængden af vand kan være direkte afhængig af årstiden. Dalen spænder fra to til otte meter i den øverste del og op til fem tusinde - nedenfor. I de tilfælde, River Basin område beliggende Rivne landskab reserve kaldet "Falcon Mountain". Med to hundrede ni mil - sejlbar. På det område af et vandkraftværk. Hertil kommer, at hændelsen er placeret nogle byer i Ukraine - Sarni, Starokonstantinov, Novograd Volyn, hvor det er almindeligt brugt til vandforsyning.

Styr

Der er en teori om, at navnet på floden er forbundet med ordet "vask", men det præcise svar, det er, og som gav et navn, ukendt. Styr flyder i nord-vestlige Ukraine. Start ligger i nærheden af byen Brody, pool passerer i Lviv, Volyn og Rivne regioner. Floden er fire hundrede 94 km, halvfjerds af dem - i Hviderusland. Vi stjæler en meget stejle banker med høje skrænter, bunden hårdt, grynet, nogle gange er der huller og sten. Ved slutningen af november, floden fryser og smelter isen kun til slutningen af marts, når oversvømmelsen fylder dalen. Vandet er rent og egnet til at drikke. I poolen er der tre store reservoirer, de anvendes i landbruget, vandforsyning, energi, industri. En stor lystbådehavn stjæle placeret i Lutsk. Floden er en biflod til Pripyat. I det falder hun i det område af Hviderusland. Stjæl og har deres egne bifloder - Slanivka, Konopelko, Kormin, Stubla, Lipa, Okinka, Chernoguzka. Floden er rigt dyreliv med mange arter af fisk og fugle, der lever langs kysten.

vestlige Bug

Dette er en lille flod, der løber gennem et område i Østeuropa ligger i Ukraine og i Hviderusland og Polen. Længden af den vestlige Bug er syv hundrede 72 km. Flod flyder fra Podolsk Upland, passerer i nærheden af Brest og løber fra Warszawa til Narev, som derefter bliver en biflod til Vistula. Is dækker den vestlige Bug fra december til slutningen af marts. I mange flod bifloder - Mukhavets, Brock, Poltva, Huchva, Nurzec, Ugerka, Rath. Interessant nok i midten når den vestlige Bug-floden er den naturlige grænse af de tre lande, som løber, overgange er broer. På floden er flere ukrainske byer - Busk, Dobrotvor, Kamenka-Bug, Sosnovka, Sokal, Chervonograd, Ustilug. I Hviderusland, på bredden af den vestlige Bug er Brest, Polen - Wlodawa, Dorogichin, Terespol og Wyszków.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.