Kunst og underholdningKunst

Self-portrætter af Dürer: beskrivelse, historie og interessante fakta

Titan vesteuropæiske renæssance, det geniale i renæssancen Albreht Dyurer var en af de klareste stjerner i firmament af tysk maleri. Den største kunstner af svinget af XV-XVI århundrede var berømt for sine graveringer på træ og kobber; landskaber, udført i akvarel og gouache, realistiske portrætter af levende. Han blev den første i kunsthistorien teoretiker. At være diversificeret mand Albrecht Dürer skabte ikke kun fremragende værker, og intellektuelle mesterværker. Blandt dem - gravering "Melancholia" med hendes magiske kvadrat. En genial kunstner og hans berømte selvportrætter, hvor det blev konkluderet og håndværk, og unikke forfatterens hensigt. For livet af Albrecht Dürer skabte ikke mindre end 50 af sådanne værker, men få har nået vores tid. Hvad er bemærkelsesværdigt selvportrætter af Dürer? Hvorfor gør de stadig gøre Tremble entusiastiske beundrere af hans arbejde?

Self-portrætter som en biografi Albrehta Dyurera

Biografer hævde, at skibsføreren Albrecht Dürer var en meget attraktiv ung mand, og kærligheden til selvportrætter skyldes dels et forgæves ønske om at behage mænd. Men dette er sandheden om deres udnævnelse. Dürer selvportrætter - en afspejling af hans indre verden og synspunkter om kunst, historie af udviklingen af intelligens og udvikling af kunstneriske smag. På dem kan du spore hele livet af kunstneren. Hendes hvert skridt - et nyt job, er meget forskellig fra den forrige. Dürer lavet et selvportræt af en særskilt genre i billedkunst, og hans arbejde som helhed blev et levende biografi af kunstneren. De kan nogle gange fortælle mere end nogen bog.

Den første selvportræt af en stor kunstner

Den første selvportræt Albrehta Dyurera blev etableret i 1484. Så kunstneren var kun tretten år, men han allerede vidste, hvordan man korrekt gengive proportioner og perfekt mestrer sølv pin. De bragte først den unge Albrecht, konturerne af dit ansigt. Dette værktøj blade på primede papir sølv spor. Over tid, det bliver brunt. Tør den af med en plade uden at beskadige jorden, er det næsten umuligt. Tretten Albrecht dog malet et portræt af ham, ville oprettelsen af hvilken skabe vanskeligheder, selv for erfarne kunstner på det tidspunkt.

Figuren ser unge Dürer og tankevækkende på samme tid strenge. Øjnene fyldt med sorg og bestemmelse. Hånd gestus foreslår uforsonlige ønske om at nå sit mål - at blive en stor mester i sit håndværk. Når faderen Albrecht så sin søn et job. Den første selvportræt af Dürer slog en talentfuld guldsmed. Min far har altid ønsket hans søn gik i hans fodspor, men værdsat arbejde Albrecht, sendte han ham til at studere i studiet af kunstneren Michael Wohlgemuth. Der, den unge Dürer lært det grundlæggende i maleri og gravering.

En tidlig selvportræt af en fjer

Ved afslutningen af uddannelsen, hver kunstner er traditionelt den tid gik på en rejse. Mens rejser, han var nødt til at få erfaring fra mestre fra fjerne lande. Langs denne rute jeg gik og Albrecht Dürer. Selvportræt, malet under hans rejse til Europa, blev udført på en helt anden måde. Det viser evnen af den unge kunstner til at reflektere over papiret den interne tilstand af den menneskelige sjæl. På dette tidspunkt, Dürer brugt en kuglepen, og hans humør var anderledes. Tallet "Selvportræt med en forbinding" ansigt fuld af angst og Albrecht decideret smerte. Det er dækket med rynker, der gør billedet mørkere. Det vides ikke, årsagen til smerte, men at de havde et sted at være, uden tvivl.

Selvportræt, 1493

Ved udgangen af vandre overhalede Albrecht nyheden om hans kommende ægteskab. Så i det XV århundrede, forældrene selv vælger til deres børn et par. Albrecht far fundet en brud fra en adelig familie i Nürnberg. Imod gifte Agnes Frey, har den unge kunstner ikke noget imod. Der er en opfattelse, at det var i anledning af denne begivenhed og skrev Dürer "Selvportræt med en tidsel." I disse dage blev det betragtet som normen, at de kommende ægtefæller bekendt direkte ved brylluppet, så den unge kunstner besluttet at gøre en særlig gave til sin kommende kone.

Albrecht i portrættet af 22 år. Den unge mand stirrede ud i det fjerne sine øjne. Han er fokuseret og tankevækkende. Albrecht øjne lidt klippe skyldes, at arbejdet med portrættet han gennemførte, ser på sig selv i spejlet. I hænderne på en kunstner holder en tidsel. Han blev genstand for kontrovers mellem beundrere af Dürer.

Kontroversen over "Selvportræt med tidsel"

Det svarer til ordet "tidsel" i det tyske sprog er männertreu, som bogstaveligt oversætter som "mandlig troskab". Dette viser klart, at selvportrættet var hensigten Agnes Frey. Men modstanderne af dette synspunkt hævder, at den tidsel - symbolet på den passion af Kristus, og de torn planter repræsenterer Jesus mel. Hertil kommer, Dürer i selvportrættet skrev: "Mine anliggender den Højestes." Og det er også tydeligt, at maleriet - et udtryk for loyalitet og hengivenhed af kunstneren til Gud, ikke en gave til sin kommende kone. Men sandheden kun kendes af ham selv Dürer.

Italian Job, 1498

Næste værk af Albrecht mestre i genren selvportræt gjort allerede i Italien. Kunstneren har altid ønsket at gå ind i landet og komme i nærkontakt med den unikke tradition for italiensk maleri. Unge kone og hendes familie ikke støtter tanken om at rejse, men den epidemi af pest, der greb Nürnberg, gjorde den eftertragtede tur mulig. Dürer slog en lys farveorgie af italienske landskaber. Han portrætterede karakteren af en utrolig tid for klarhed. Dürer var den første landskabsmaler i kunsthistorien. Hans ideal var nu det rigtige billede, der svarer til karakteren og geometri. Den kreative atmosfære af Italien hjalp ham til at acceptere sig selv som en innovativ kunstner. Og dette afspejles fuldt ud i sin italienske selvportræt.

På det forestiller en selvsikker person, der har indset sit kald, en mission skaberen og tænker smukke trosbekendelse. Således begyndte Dürer. Selv, beskrivelsen af som giver en indikation af ændringen i hans identitet, var blandt de mest berømte værker af kunstneren. Dürer på det værdigt. Hans kropsholdning lige og hans øjne udtrykte tillid. Albrecht rigt klædt. Hans omhyggeligt krøllet hår falder på hans skuldre. Og i baggrunden kan man se selvportræt af den italienske landskab - fyldt med inspiration af kunstneren.

De fire temperamenter

Næste værk Dürer fuldt ud afspejler hans natur tænker, samt udøvelse af selverkendelse. Selvportræt dedikeret til den græske læren om de fire temperamenter. Ifølge det, er folk opdelt i sangvinsk, kolerisk, melankolsk og flegmatisk. Den gravering "Mænds Bath" store kunstner inkarnerer hver type temperament i den enkelte. Dürer betragtede sig selv melankoli. Dette sagde han engang en ukendt astrolog. Det kan antages, at det er i denne rolle, han blev taget til fange i gravering. Kunstneren afbildet sig selv som en fløjtenist, underholde deres venner.

"Selvportræt i billedet af Kristus", 1500

Dürer vendte tilbage fra Italien er ikke en frygtsom lærling og mester i sit håndværk. Derhjemme, Albrecht fået en masse ordrer, der bragte ham berømmelse. Hans arbejde er allerede kendt uden for sit hjemland Nürnberg, og kunstneren selv sætte virksomheden på et kommercielt grundlag. Samtidig fik på et nyt århundrede, blev det starten på der markerede ved udgangen af verden. Intens periode af eskatologiske forventninger har en betydelig indvirkning på Albrecht mestre. Og i 1500 kom den mest berømte værk, som blev skabt af Dürer - "Selvportræt i billedet af Kristus"

Han afbildet sig selv full-face, som var utroligt mod i XVI århundrede. Alle portrætter af den tid var en ting til fælles: almindelige mennesker altid portrætteret halvt drejede, og kun Jesus var undtagelsen. Dürer var den første kunstner til at bryde denne stiltiende forbud. Piercing øjne, bølget hår, perfekt proportioner i ansigtet virkelig gør det til at ligne Kristus. Selv den hånd påtrykt i bunden af lærredet, foldet i en gestus typisk for hellige fader. Farverne i billedet er reserveret. På baggrund af sorte, røde, hvide og brune nuancer skiller sig ud i ansigtet af kunstneren. Klædt i gevandter trimmes med pels, mester Albrecht syntes at sammenligne sig selv med Skaberen, som skaber en buskryddere og en særlig, mystisk og unik verden.

religiøs selvportrætter

Efterfølgende selvportrætter fra Dürer havde en udtalt religiøs karakter. XVI århundrede var fuld af stød i relation til bevidsthed om den rolle Gud i livet af den menige mand. Bidrag til dette spørgsmål har gjort Martin Luther, forsøgte at formidle essensen af den kristne lære til folket. En Dürer skrev adskillige religiøse kompositioner. Blandt dem er "The Feast of perler" og "The Tilbedelse of the Holy Trinity." De Dürer ikke kun skibsføreren, men også en deltager i den hellige handling. Så han hyldede den hengivenhed til Gud.

Den mest oprigtig selvportræt

Religiøse overtoner er en af de mest kontroversielle og gådefulde værker af kunstneren - "Selv-nøgen" Albrecht Dürer malede sig selv i billedet af den martyrdøden Kristus. Om at sige tynd ansigt, Haggard kropsholdning, der minder om Jesus under piskningen. Selv en hudfold, afbildet af kunstneren på højre lår, kan have symbolsk betydning. Der var en af deres sår Kristus.

Figur konfigureret pennen og børste på en grønt farvet papir. Det nøjagtige tidspunkt for oprettelsen af selvportrættet er ukendt, men baseret på en alder af kunstneren i billedet, kan vi antage, at han skrev det i det første årti af det XVI århundrede. Det er kendt, at forfatteren holdt arbejder hjemme og ikke repræsenterer den brede offentlighed. Ingen kunstner før og efter ham ikke repræsentere sig selv helt nøgen. Chokerende hans oprigtighed tegning kan næppe findes i publikationerne, der afsættes til kunst.

Den sidste selvportrætter af Albrehta Dyurera

Efterfølgende selvportrætter af Dürer forudsagde sin hurtige død. I Nederlandene blev han ramt af en mærkelig sygdom, som i disse dage ingen havde nogen idé. Nu historikere kan kun spekulere, at det var malaria. Kunstneren havde problemer med milten, som han klart pegede på selvportræt "Dürer - syg" med en gul plet. Dette billede han sendte til sin læge og skrev ham en kort besked. Det siges, at det sted, som viser den gule plet, der forårsager smerte. En afspejling af den fysiske tilstand af kunstneren og en fortsættelse af den religiøse tema var "Selvportræt i billedet af den lidende Kristus." Dürer afbildet på det, udmattet af en ukendt sygdom og åndelige lidelse, hvis årsag var, måske, reformationen og de relaterede begivenheder.

Han døde kort forlader efterkommere den største arv af sin tid. Selvportrætter af Dürer, der er gemt i de mest berømte gallerier i verden, såsom Louvre i Paris og Prado i Madrid, stadig forbløffer med deres indre styrke og en næsten mystisk skønhed.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.