FinanserValuta

Hvad er satsen for refinansiering

Hvis du ønsker at forstå, hvad der er den sats på refinansiering, så skal du måske begynde at forstå essensen af begrebet refinansiering. Lovgivningen i Den Russiske Føderation fastsætter, at dette begreb skal forstås Ruslands centralbank udlån til andre finansielle institutioner. Centralbanken selv er en meget vigtig finansiel institution med fokus på praktisk taget alle finansielle ressourcer i staten, mens "villigt" ved at låne dem til nogen, der bare ønsker, hvis denne menes et mere eller mindre store kreditinstitutter af kommerciel karakter. Siden rådighed for Centralbanken er milliarder, betyder det ikke udstede lån til et par tusinde. At sige "villigt", mener vi, at han ikke giver penge til kredit institutter for en grund, som regel det sker på vilkår for tilbagebetaling og gengældelse, og procentdelen er stor nok. Renten i dette tilfælde er den samme for alle kreditinstitutter, det der menes med udtrykket refinansiering sats. Hvad er det, de ønsker at vide mange, der en eller anden måde påvirker udlån emne. Det er vigtigt at forstå, at Centralbanken udpeges hvert år en meget specifik værdi af denne sats. Værdien af denne parameter varierer over et ret bredt område og afhænger af vægtprocenten faktorer.

Hvad er satsen for refinansiering, og hvad er dens værdi

Det menes, at refi-renten er en vigtig indikator for den monetære politik for Den Europæiske Centralbank. Med dette værktøj bankniveau varierer afkast, der er således en stabilisering af priserne og reguleret af vækst inflation. Regulering af inflationen udføres på meget specifikke scenarie. Vi har allerede set, hvad CBR refinansiering sats, lad os nu betragte den sekvens af handlinger, der opstår i dette scenario.

Først centralbanken gjort sænke refinansieringssatsen. Efter dette, at de kommercielle banker en mulighed at tage en mere "billige" kredit, som påvirker deres egen kredit sats, som også bliver lavere. Det viser sig, at nu de juridiske og fysiske personer kan optage lån i kommercielle banker er meget billigere. På grund af den "friløb" på den eufori af borgere, de er begyndt at få flere og flere lån, købe alt hvad de behøver kun. Resultatet er en stigning i efterspørgslen efter varer i butikkerne, hvilket er grunden til at priserne er begyndt at stige, mens betydeligt fremskynde inflationen. Det hele bliver en årsag til en større procentdel af Central Bank refinansiering. Lån er begyndt at stige i pris, hvilket påvirker borgerne, fordi de nu tager dem mindre villige til at, så køb meget mindre. Her har vi i tankerne er ikke luksus og forbrugsgoder. Dette reducerer inflationen. På dette tidspunkt, er der stagnation på værdipapirmarkederne, køb og salg af dem bliver urentabel, fordi pengene ingen steder at tage, og får tildelt lån til en høj procentdel. Resultatet af en sådan situation bliver det, at centralbanken forsøger at en eller anden måde genoplive markedet ved at sænke refinansiering sats. Denne bevægelse kan kaldes uendelig, da hele historien mange gange de banker, vi har set storhed og fald denne indikator. Du ved allerede, hvad satsen for refinansiering.

Lad os se på samme tid, hvilke sektorer af vores liv det anvendes. Hvis renten på aflejringer af fysiske personer flere end refinansieringssatsen på 5%, så sådan indkomst vil blive beskattet. Hvis låneaftalen ikke er angivet rente, så er det lig med refinansiering sats. Og dette tal er meget vigtigt i andre tilfælde.

Vi regnede ud, hvad satsen for refinansiering, og hvad er dens formål. Det er klart, at det er en vigtig økonomisk parameter, som direkte påvirker livet for alle borgere.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.