FinanserValuta

Hvorfor rublen afhængig af olie, ikke på gas og ikke fra guld? Hvorfor afhængig af oliepriserne rublen og dollaren er ikke?

den nationale valuta, og prisen på olie er direkte proportional med omkostningerne forbundet.

Mange i landet spekulerer på, hvorfor rublen afhængig af olie. Hvorfor, hvis reduceret prisen på det sorte guld, de dyrere importerede varer, er mere vanskeligt at få et hvil i udlandet? I dette tilfælde er den nationale valuta er mindre værdifuld, og med det - og alle de besparelser.

Hvorfor rublen afhængig af oliepriserne?

Prisen på rublen indstilles afhængigt af forslagene til euroen og dollaren på Moskva børsen. Men der er mange faktorer, der påvirker udsving valutamarkedet. Meget ofte opstår spørgsmålet, hvorfor rublen afhængig af olie, ikke på gas? Naturgas danner også prisen på rublen, men i mindre grad.

Ruslands økonomi og budget er afhængig af råvarepriserne. Halvdelen af indtægterne fra egne fortjeneste efter land, handel med olie, gas og metaller.

Den afhængige af energipriser, som danner den russiske eksport rubel. De definerer tilstanden af betalingsbalancens løbende poster.

Fra denne sag er dannet af mindst den logiske: hvorfor afhængig af olie rublen og dollaren er ikke? Efter alt, har USA også kulbrinter. Og deres olie faldt så hurtigt som vores.

Det faktum, at rublen - en handelsvare valutaer. USA i denne forstand gør mere forskelligartet. Efter alt, med udviklingen af forskellige sektorer af den nationale valuta i økonomien er det nemmere at holde sig oven vande. Derfor stabiliteten af dollaren, og er mindre modtagelige over for udsving i krisen.

Årsager til billig olie

For at forstå, hvorfor rublen afhængig af olie, er du nødt til at forstå de faktorer, der former prisen på kulbrinter.

Flere faktorer har ført til et hurtigt fald i prisen på det sorte guld på en global skala:

  1. Den største forbruger på verdensmarkedet af kulbrinter - er Kina. Den periode med intensiv vækst i økonomien i dette gigantiske fandt sted. Nu Kina udvikler sig ikke sådan en hektisk tempo, så de råvarer, den har brug for mindre.
  2. Producenter af billige skifer, USA, dumpning af verdensmarkedspriserne for mineraler, til gengæld reducere monopol på markedsprisen så meget som muligt for at presse ud konkurrenterne.
  3. Den nylige ophævelse af sanktioner mod Iran førte til, at dette land er blevet til at øge olieproduktionen. Samtidig, OPEC-medlemmer er ikke villige til at sænke hastigheden af sorte guld.

Kulbrinte marked har dannet et overskud, når udbuddet overstiger efterspørgslen. Nu køber dikterer markedsprisen, så prisen er reduceret.

Forudsætninger for væksten i energipriserne

Stigende oliepriser, der var for nogen tid siden, jeg har skabt nogle betingelser er mere eller mindre stabil rubel. Generelt i det forløbne periode, er den nationale valuta holdt i samme korridor. Dette er spørgsmålet om, hvorfor rublen afhængig af olie. Sådan en lille stabilisering forårsaget af den seneste aftale af OPEC. Større eksportører af sorte guld lovet at reducere antallet af produktion af kulbrinter.

Situationen er midlertidigt stabiliseret, og olieprisen er lidt ældre, lidt suk tillader den nationale økonomi.

Sådan sparer den nationale valuta?

Faktisk er vejen ud af krisen olie, skubber rublen til bunden, og vuggende den nationale økonomi, ikke så meget.

Den første ting, og det er indlysende, du skal vente på, at væksten i brændstofpriserne. Problemet er, at ingen ved, når prisen på olie vil være tilstrækkelig. Efter alt, Rusland - er ikke det eneste land, der producerer sort guld. Hertil kommer, at den teknologi producere alternativ energi, står ikke stille, og dette, igen, slår på efterspørgslen efter olie, henholdsvis, og priserne.

Mere progressiv mulighed - at udvikle andre sektorer af økonomien. Ideen om import substitution i denne forstand, er meget velkommen. Nu er vi ikke bare forbrugere af varer, som vi leveret fra udlandet. Country os selv disse fordele og skaber, gearing egne midler, herunder menneskelige og. Denne strategi er ikke en eneste dag. Med en sådan udvikling, spørgsmålet: "Hvorfor afhængig af olie rublen" vil ikke være så akut. Denne strategi vil gøre den indenlandske valuta stabilitet, og borgere - mere beskyttet i social henseende.

devaluering

Ruslands budgetindtægter faldt kraftigt efter sammenbruddet af oliepriserne. Justering af den nationale valuta gør det muligt for nogen tid at balancere landets økonomi.

Jo længere rublen måde at holde i samme korridor, den mindre konsekvenserne truer landets budget. Ruslands økonomi er stærkt afhængig af import, så dollaren, mens i intervallet 55-60 rubler, tillader ikke høj inflation.

Generelt intensiteten af valutamarkedet på grund af reduceret import substitution. Denne strategi direkte stimulere landbrugssektoren. Inner produkter nu kan konkurrere på pris og kvalitet med importeret. Den kraftige styrkelse af rublen er ikke gavnligt for de samme grunde.

Der er også et andet værktøj, som bruges af Central Bank of Den Russiske Føderation, - en rentestigning. De fleste rente styrker rublen, da det tiltrækker markedsdeltagerne til at holde deres penge i den nationale valuta.

stockjobbing

Det er ingen hemmelighed, at valutakursudsving tjener. Meget ofte i færd med at spillet omfattede alvorlige finansielle organisationer og banker. Målt store summer, kan deltagerne væsentlig indflydelse på omfordeling af valuta styrke, fordi på denne måde kan du ændre udbud og efterspørgsel. Mindre spillere forsøger prilovchilis kun ubalance større valutakursudsving.

Amerikanske dollar effekt er vanskelig, fordi der i hans verden systemet kører billioner. rubel forsyning i verden omløb relativt lille. I princippet ville det være let at afspore, hvis ikke for lejlighedsvis indgriben fra Central Bank of Den Russiske Føderation.

Centralbanken har valutainterventionernes og overvåge, om de nationale udsving i vekselkursen. Salg indgriben, rublen styrket. Opkøb dollars - at falde.

I begyndelsen af 2000'erne, da olieprisen var yderst rimelig, Central Bank købte dollars i reserve.

Hvorfor rublen afhængig af olie, ikke fra guld?

Nu er verden næsten ingen lande har bundet deres valutaer til guldreserver. Hvis vi går ud fra realiteter, en rubel indeholder omkring 4 cent af guld. For eksempel amerikanske dollar omfatter guld omkring 3 cent.

Tidligere, når pengene er præget af en legering, der indeholder guld og sølv, de selv blev leveret, men i næsten 50 år, valuta- og guldreserver i landet er fra hinanden.

I øjeblikket, ifølge guldstandarden fører den indiske rupee, som giver guld på 7%.

Da den indenlandske valuta lidt bakket op af guld, og derefter afhængigt af guldbeholdninger, dog.

Årsagerne til hop og den russiske valuta falder kan være meget forskellige. De er ofte vanskeligt at analysere. Måske vil det tage lidt tid, og spørgsmålet om, hvorfor rublen afhængig af olie, ikke vil være så relevant.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.