Intellektuelle udviklingAstrologi

Zuhra: betydning af navnet og arten af ejeren

Luksuriøs og tvetydige navn Zuhra, inspirerer fantasien til en følelsesmæssig flyvning har arabiske rødder, men det er utrolig populær blandt Tatar familier. Astrologer har svært ved at nævne et klart sted og tidspunkt for oprindelsen af navnet, på grund af den manglende specificitet fra den historiske side. Værdi Navn Zuhra Islam luksuriøse og unikke, og tolkes som "daggry".

Karakter indehavere navn

Med al den velklang og lysstyrke, bør forældre tænke mange gange før narekat hans datter ved navn Zuhra. Betydning af navnet på astrologi er en uvildig fortolkning. Pigerne fra en tidlig alder vokser mærkelig og krævende. Unge damer vil ikke have at bekymre sig om ofrene og konsekvenser, og for enhver pris får, hvad du ønsker. Raserianfald og skandaler i et offentligt sted med deltagelse af det store antal mennesker for dem er helt normalt. Det skal bemærkes, at skandalen kun udløber efter målet er nået. På grund af dette, skal du være forberedt på problemer, hvis du beslutter at navngive din baby pige med dette navn.

Som teenager er situationen ikke forbedres eller per gram. Ejeren af navnet bogstaveligt er overbevist om, at alt, hvad der kræves for at forkæle hendes ønsker, udføre luner. I kraft af disse funktioner i karakter og ønsket om at være altid i søgelyset navn værdi Zuhra Tatar - "lyse og strålende." Jo ældre Zuhra, de mere sofistikerede metoder, det vælger til sine egne formål.

Gradvist pigen karakter er blødgjort. Da hun vokser ungdomsårene, vil ophøre med at være så krævende og hævngerrig. Og også overtage en anden glimrende feature - en pige næsten aldrig tager handling, og ser roden af problemet. Tegnet er domineret af noter af pedanteri og perfektionisme, så Zuhra kan ikke stå andre folks svagheder, men i voksenalderen kan være en stor diplomat.

Kærlighed og familieforhold

Hvis du navngivet dit barn ved navn Zuhra, kan du være sikker på, at det vil vise sig perfekt husmor, en omsorgsfuld mor og kærlig hustru. I forholdet til mænd ejer navn er for forsigtig med ikke at lade sig falde i kærlighed. At vælge sin kammerat, altid gå med dem for livet til enden, og aldrig svigte. Denne funktion er mest værdsat af mænd.

Meget pæn Zuhra. Betydning af navnet synonymt med rigtige husmødre. Residence kvinder altid skinner renhed og perfekt glans, alle medlemmer af husstanden fodret og elsket. Denne sti er grundlæggende for Zuhra. Hun blev født til at være en husmor og modtage anerkendelse fra en kærlig mand.

Zuhra mand bør altid rose min kone og bemærk alt, at det gør. Hvis han er ligeglad, så det ikke bliver sød og god kvinde, en rigtig spidsmus. I denne tilstand, Zuhra i stand til at gøre noget for at hendes følgesvend følte bitterhed vrede og frustration.

karriereudvikling

Astrologisk mystik og betydningen af navnet i erhvervet Zuhra entydig. En kvinde født til at være en husmor, og heller ikke for den familie ville ikke bytte for succes og bevæger sig op ad karrierestigen. For hende er det sekundære. Zuhra vil ikke forsøge at tage en lederposition. Og ja, ville hun foretrække ikke at arbejde. Opkald ejere af denne lyse og lysende navne - at bevare og vedligeholde familie varme.

I en vanskelig situation, hvis det virkelig er nødvendigt, Zuhra kunne arbejde, selv om det vil gøre halvhjertet.

Den mest passende for hendes profession: pædagog, lærer, kontormedarbejder, sekretær.

Hvis Zuhra sætter sig et bestemt mål, såsom at blive vicedirektør, ville hun nå det, men ikke mere. Efter dette, kunne hun nemt forlade arbejdet.

I betragtning af den modvilje mod ejerne navn arbejde i livet af satellitter, skal de vælge de mænd, der vil være i stand til at opretholde et anstændigt niveau til familien, når ingen vil har brug for noget. Ellers vil Zuhra leve resten af dagen i elendighed og fattigdom, og det er værre end døden for kvinder.

sundhed

De mest almindelige sygdomme, der er påført piger, er en almindelig forkølelse. I ældre alder med høj risiko for neurologisk sygdom hos dem, der er kaldet Zuhra. Betydning af navnet i forskellige fortolkninger af lignende og beskriver de piger som de skandaløse og finurlige personligheder, fra dette, og der er problemer med nervesystemet.

Den bedste recovery metode vil være beroligende og afslappende behandlinger.

I alderdommen er der stor sandsynlighed for at udvikle patologi på den del af leddene og det kardiovaskulære system.

Indflydelse af sæsonen født af arten af Zuhra

Smuk og strålende Zuhra. Værdien af navnet og karakter i høj grad afhænger af årstiden, hvor barnet blev født. Kold (vinter og efterår) den person skiller sig ud for deres impulsivitet og emotionalitet. Jaloux, men loyale, næsten uden venner, men ved, hvordan man laver venner, stædig og kompromisløs.

Sommer og forår Zukhra afvige overdreven mildhed af hans karakter. De behøver ikke en tendens til at "trække tæppet over sig selv", og at bære håndfladen. Varm Zuhra er glade for at acceptere enhver beslutning af hendes familie og vil hjælpe i dens gennemførelse. Piger altid objektive, med en dejlig, omend lidt ond humor, udstyret med en fremragende respons, men på samme tid afhængig af andres meninger.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.