Hjem og familieGraviditet

Gør sanatorium er nødvendig for gravide kvinder

Under graviditet, en kvinde har ikke let. Konstant stress, hormonel fiasko og et stort ansvar for den skæbne fremtiden for barnet ligge på de skrøbelige skuldrene af den smukke halvdel. I disse tider med hvile for gravide kvinder er især vigtigt, spænding og erfaringer kan have en negativ indflydelse på barnet.

Vordende mor vil være nok behageligt og bekvemt slappe af på sofaen eller deres foretrukne ting. Men mange kvinder under graviditet foretrækker at slappe af i den udvej, som vil kombinere og nyttigt, og behagelig. I dag er der mange steder, hvor damerne i staten opfordres til at få ro i sindet, for at besøge de forskellige aktiviteter under tilsyn af specialister.

Sanatorium for gravide kvinder er afgørende ikke kun for fritid, her kommer kvinder, der er i fare. Generelt kan du få en billet til repræsentanten, som har følgende indikationer:

- første graviditet hos kvinder 28 år og derover, samt, tværtimod, til 18 år;

- der er en placentainsufficiens ;

- uterine fibromer eller misdannelser;

- anæmi, hormonelle forstyrrelser eller undervægt.

Der er andre indikationer for at besøge sanatorium for gravide kvinder. Bo er afhængig gratis kun for kvinder, der tidligere var på opretholdelse af hospitalet. Hun betalte Social Insurance Fund - Social Insurance Fund. Udstedt sådanne tilladelser til gravide kvinder, der er i risiko for opfølgende behandling efter hospitalet. Desuden skal messen halvdel arbejder i Rusland, og for at yde bidrag til FSS for deres ansatte. Med andre ord kan et gavekort til gravid udvej gives til kvinder, der arbejder på ubegrænset eller begrænset varighed ansættelseskontrakter.

Gratis hit kan være at arbejde mums, der er fra 12-30 uger af sin graviditet med sygdommen, i fare. For hver periode af tilladelsen kan begrænses til mellem 14 og 24 dage. Derudover kan et sanatorium for gravide kvinder gå til vordende mødre, der er på at fastholde sygehus. Perioden for ophold er 21 dage, udgifter til kost og logi er inkluderet i billetprisen.

Men ikke alle gravide kvinder kan deltage i sådanne institutioner. Der er også kontraindikationer:

- hvis den vordende moder blødning eller hyppig opkastning;

- Sen gesteroz;

- forliggende moderkage, eller truslen om svangerskabsafbrydelse ;

- oligohydramnion eller polyhydramnios;

- misdannelse eller blodsygdom;

- endokrine system sygdomme, virusinfektioner, der kan seksuelt overførte;

- andre kontraindikationer, som udelukker forlader sanatorium for gravide kvinder. Deres sammensætning kan omfatte: psykisk sygdom, seksuelt overførte sygdomme og infektionssygdomme, stofmisbrug, alkoholisme, lever og nyresvigt, stofmisbrug, og andre.

Tilladelsen kan gives i forskellige moteller, afhængig af varigheden af graviditeten. For eksempel, kvinder op til 30 uger indlagt på plads, der gælder for føderale afdelinger skriver. Du kan kvalificere sig til specialiserede sundhedscentre, som er placeret overalt i Rusland. Og i mere end 30 uger vordende mødre bestemmes til destinationer inden for byen.

Beviserne for sanatorium for gravide kvinder - et unikt og korrekt sætning for moderen og hendes baby. Det var her, forberedt omfattende foranstaltninger for at sikre, at en kvinde i stand til at føle sig godt tilpas og hyggeligt, og vigtigst - at være sund. Mange resorts er placeret i nærheden af ren og uforurenet skov. En kvinde i den position, bare nødt til at bo i stilheden, at hun var beskyttet mod stress og overbelastning.

Sanatorium for gravide kvinder - det er en uovertruffen kombination af igangværende overvågning fødselslæge og wellness-behandlinger.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.