Kunst og underholdningKunst

Japansk mønster: alle nuancerne i orientalsk Maleri

Japanske maleri - det er helt unik retning i kunstens verden. Det har eksisteret siden oldtiden, men traditionen har ikke mistet sin popularitet og evne til at overraske.

Care for tradition

Øst - det er ikke kun landskabet, bjergene og den stigende solen. Det er også de mennesker, der skabte sin historie. Det er de mennesker støtter den japanske maleri tradition i århundreder, udvikle og forbedre deres kunst. De, der har ydet et væsentligt bidrag til historien om kunsten var japanske kunstnere. Moderne kunstværker , netop fordi den bevarer alle kanonerne af traditionel japansk maleri.

Måden til udførelse af malerier

I modsætning til i Europa, de japanske kunstnere foretrak at skrive tættere at planlægge end at male. I sådanne film ikke kan finde uhøflig, skødesløse slagtilfælde olie, som er så karakteristisk for impressionisterne. Hvad er den grafiske kvalitet af kunst, den japanske kunst? Blomster, træer, klipper, dyr og fugle - alle i disse billeder tegnet af de mest klare, faste og selvsikre linjer af mascara. Alle objekter i sammensætningen bundet til har kredsløbet. Hælde udføres typisk inden for konturen vandfarver. Farve sløret, tilsættes til andre nuancer, men et eller andet sted efterlader farven på papiret. Dekorative - er det, der adskiller japanske malerier fra kunsten hele verden.

Kontraster i maleriet

Kontrast - en anden karakteristisk teknik, der bruger japanske kunstnere. Det kan være forskellen i tone, farve eller kontrast af varme og kølige farver.

Kunstneren griber til modtagelse, når han ønsker at tildele et objekt element. Det kan være en vene på planten, en separat fane eller stammen af et træ mod himlen. Så portrætteret lyse, belyste del af motivet, og skyggen under det (eller omvendt).

Overgange og farveskemaer

Tegning et billede af den japanske ofte bruger overgange. De er forskellige: for eksempel fra én farve til en anden. På kronbladene af åkander, kan pæoner ses overgangen fra en lys nuance til en mættet, lys af en farve.

Bruges også i billedet overgange vandoverfladen luftrum. Meget flot ser glidende overgang fra solnedgang til mørke, skumringen. Ved udarbejdelsen skyer bruger også overgange fra forskellige nuancer og reflekser.

De vigtigste motiver af japansk maleri

I kunsten, er alt forbundet med det virkelige liv, med de følelser og følelser hos dem, der har bidraget til det. Som i litteratur, musik og andre kunstarter, i maleriet er der nogle evige temaer. Denne historiske emner, billeder af mennesker og natur.

Japanske landskaber er mangfoldige. Ofte i malerier er der damme billede - en favorit emne af japansk interiør. Dekorative dam, et par åkander og bambus i nærheden - ser så ligesom det sædvanlige mønster af 17-18 århundrede.

Dyr i japansk maleri

Dyr - for hyppig element i asiatisk maleri. Traditionelt denne Crouching Tiger eller en huskat. Generelt asiater er meget glad for katten familien, og derfor deres repræsentanter findes i alle former for orientalsk kunst.

Verden fauna - et andet emne, der bør være japansk maleri. Fugle - kraner, papegøjer dekorative, luksus påfugle, svaler, spurve, og endda usynlige haner - de alle mødes på tegningerne østlige mestre.

Fisk - ikke mindre et varmt emne for de japanske kunstnere. Koi - Japanske version af guldfisk. Disse væsener bor i Asien i alle damme selv små parker og haver. Koi karper - en slags tradition, er det ejet af Japan. Disse fisk symboliserer kampen, beslutsomhed, at nå sit mål. Ikke underligt, de er portrætteret flyde, altid med et dekorativt bølgetoppe.

Japansk billede: billedet af mennesker

Folk i japansk maleri - et særligt tema. Kunstnere portrætteret geisha, kejsere, krigere og ældste.

Malet geisha omgivet af blomster, er altid kompliceret tøj med masser af læg og elementer.

Sages tegne en siddende eller forklare noget til sine disciple. Billede af en gammel videnskabsmand - et symbol på historie, kultur og asiatisk filosofi.

Warrior portrætteret truende, til tider skræmmende. Langt hår samurai blev trukket i detaljer, og ligner wiren.

Normalt alle dele af rustning raffineret hjælp mascara. Ofte nøgne krop af en kriger tatovering dekoreret med billedet af orientalsk drage. Dette - et symbol på styrke og militær magt i Japan.

Linealer afbildet for den kejserlige familie. Smuk kjole, ornamenter i håret af mænd - noget, der vrimler i disse kunstværker.

landskaber

Traditionel japansk landskab - bjerge. Asiatiske kunstnere har formået at billedet af forskellige landskaber: den samme top, de kan være repræsenteret i forskellige farver, med forskellig atmosfære. En ting er uændret - den obligatoriske tilstedeværelse af blomster. Normalt med bjerge kunstner viser en plante i forgrunden, og det trækker i detaljer. Se smukt mønster med billedet af bjerge og blomster. Og hvis du tegner løvfældende kronblade - billede af en trist skønhed er beundret. Kontrasten i atmosfæren i billedet - en anden bemærkelsesværdig kvalitet af japansk kultur.

hieroglyffer

billedkomposition ofte i japansk kunst kombineres med skriveprocessen. Hieroglyffer er placeret, så det så smukt sammensætning. Typisk, de trækker til venstre eller højre for billedet. Hieroglyffer kan betegne, hvad der er afbildet i billedet, dens navn, eller navnet på kunstneren.

Japan - en af de rigeste i historie og kultur beføjelser. Overalt i verden, anses det for at være pedantiske japanske folk, der er absolut æstetik i alle aspekter af livet. Derfor japanske malerier er altid meget harmonisk i farve og tone: hvis der er skjolder på nogle lyse farver - det er kun i den semantiske centrum. På eksemplet med malerier af asiatiske kunstnere kan lære farveteori, korrekt overførselsformular hjælp af grafik, komposition. Teknikken med japanske malerier så højt, at det kan tjene som model for at arbejde med akvareller og gennemførelsen af "vask" af grafiske værker.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.