SundhedPræparater

Anmeldelser "Zakofalk": beskrivelse, brugsanvisninger og stoffet

Nu er vi med dig at regne ud, hvad anmeldelser "Zakofalk" fra kunder og læger tjener. Vi lærer også, at det drejer sig om. Er der nogen af lægemidlet har dets analoger. Også de, ville det være rart at vide. Generelt vil i dag forstå, at det er generelt for udarbejdelsen af en sådan "Zakofalk". Måske, anbefales det at alle mennesker, og er i stand til at helbrede mange sygdomme? Eller vi se en anden ubrugelig "pille" for den enorme omkostninger?

beskrivelse

Anmeldelser "Zakofalk" bliver blandet fra læger og patienter. Men hvad er det? Efter alt, før du tager nogen medicin, skal du have en idé om, hvad vi vil gøre med. I vores tilfælde, "Zakofalk" - er små tabletter, der er beregnet til oral administration. Og kalde dem meget ofte supplerer.

Overrasket det er ikke det værd. Efter alt, "Zakofalk" instruktion, feedback, og analoger, som vil blive præsenteret for din opmærksomhed - det er virkelig et vitamin kompleks. Med andre ord, den biologiske additiv. Ingen specifikke terapeutiske egenskaber er det ikke. Er det berige kroppen med nogle vitaminer og mineraler.

struktur

Et andet vigtigt punkt er, såsom forberedelse. Selv om det er en biologisk additiv. Ofte "Zakofalk" er i stand til at hjælpe folk på samme måde som enhver anden medicin. Og så hans læge kan ordinere. Så hvad der er inkluderet i dette produkt?

For det første er smørsyre. Eller som det kaldes, natriumbutyrat. Hovedbestanddelen af tabletterne. En kapsel indeholder 307,52 mg af lægemidlet. For det andet er inulin. 250 mg pr 1 tablet. For det tredje, denne ekstra materiale. Disse omfatter: modificeret majsstivelse, citronsyre, mikrokrystallinsk cellulose, titandioxid, lecithin, sorbitol og magnesiumstearat (E 470). Dybest set, det er alt.

Som du kan se, er der ingen særligt farlige komponenter i tabletterne ikke. Så er der al mulig grund til at tro, at de kommentarer "Zakofalk" tjener blandet for en grund. Ifølge struktur, det faktisk har til at hjælpe folk. Men er det virkelig? Hvornår bør alle tage vores piller i dag?

anbefalinger

Da der er tale om en biologisk additiv, det er værd at være opmærksom på, at ingen direkte indikationer for brug af det ikke. Mange kunder siger, at "Zakofalk" erklæring siger: Denne medicin er beregnet til folk, der har et underskud i kroppen af smørsyre og inulin. Denne form for yderligere kilde til de anførte ingredienser.

Men ofte, købere tage "Zakofalk" i tilfælde af problemer med tarmene og fordøjelsen. Hvis du jævnligt drikker et givet biologisk additiv, siges det mange forbrugere, vil du forbedre mikrofloraen i tyktarmen, og du vil ikke længere pine forstoppelse. Ikke at forveksle med nutidens hjælp af afføringsmiddel. Ingen sådan virkning, vil du ikke se. Så kan vi antage, at "Zakofalk" - et værktøj, der bruges til at forbedre fordøjelsen og immunisering af det menneskelige legeme.

der ikke kan

Desværre, uanset udtalelse fra kosttilskud eller udviklet, er det stadig har en række kontraindikationer. De er ikke så meget, så husk ikke svært. For det første nægtede at modtage "Zakofalka" børn under en alder af 12 år. Kun din læge har ordineret efter denne tærskel.

For det andet bør ikke tage kosttilskud under amning, samt under graviditet. Det stof er ikke blevet testet godt nok til at bevise deres fuldstændige sikkerhed for den vordende moder og foster.

For det tredje, afstå fra at tage "Zakofalka" har allergi, samt mennesker med overfølsomhed. Dette også kan henføres til patienter med individuel tåler visse komponenter i sammensætningen af lægemidlet. Sådanne tilfælde er sjældne, men de finder sted. På denne i princippet kontraindikationer, kan være afsluttet. Efter alle, biologiske tilsætningsstoffer, som regel, er ikke farlige for menneskers sundhed.

Modtagelse af penge

Anmeldelser efter brug "Zakofalka" har varieret. Og alle af dem er blandet. For eksempel behøver forbrugerne ikke forstår udmærket, hvordan at tage stoffet. Sagen er, at i manualen siger - tage 3-4 tabletter dagligt middel. Afhængigt af mængden af smørsyre og inulin i kroppen i første omgang er det muligt at reducere dosen af 1-2 kapsler. Gennemsnitlig varighed - 1 måned.

Så hvordan kan du ordentligt bruge kosttilskud? De, der allerede har gjort det, anbefales det at drikke en tablet før hvert måltid. Indtagelse uden at tygge. Og drikke masser af vand. For at bestemme den nøjagtige dosering vil have en konsultation med din læge. Effekterne af overdosering har ikke været observeret, men det er bedre at undgå dem. Ingen ved præcis, hvordan kroppen vil reagere på dig på overskuddet af smørsyre eller inulin.

udtalelser

Hvad forbrugerne siger generelt om vores forberedelse i dag? Og hvad mening om det lægerne? Som allerede nævnt, er der ingen enkelt løsning. Anmeldelser "Zakofalk" tjener primært som de mest almindelige kosttilskud. Læger og patienter siger, at der ikke er nogen garanti om effektiviteten af lægemidlet. Medicinsk bekræftelse af resultatet fra "stof" er ikke.

Hertil kommer, at prisen på "Zakofalk" anmeldelser, analoger og anbefalinger for brugen af som vi studerer, ikke tilfredse kunder. En pakke af midler til 30 tabletter koster omkring 1000 rubler. For dyrt, når man tænker på, at der ikke er nogen garanti om effektiviteten af ansøgningen. Læger i dette spørgsmål i solidaritet med deres patienter. Og så er det nogle gange nødvendigt at søge analoger kosttilskud.

Generelt blev fundet nogen bivirkninger efter modtagelse "Zakofalka". Og det behager. Hvis du bare har brug for at øge mængden af inulin eller smørsyre, samt at genoprette tarmfloraen, er det muligt at sikkert tage vores nuværende tablet.

analoger

Analoger har penge nok, også. De vigtigste ting - at lede efter dem. Bemærk, at der ofte er de biologiske tilsætningsstoffer. For eksempel kan du tage: .. "Inulin", "Normospectrum" (for børn, der er egnede), "Salvagin" Supportan "" Neovitel 'eller' Artomaks "Det er bedst at søge råd hos din læge, han kan være, vil kræve nogle andre, mindre kendte midler.

I dag har vi lært, hvad en "Zakofalk". Brugsanvisning, pris, anmeldelser, analoger, samt anbefalinger for modtagelse og kontraindikationer er blevet præsenteret for din opmærksomhed. Nu kan du beslutter dig for at købe alle disse kosttilskud eller ej.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.