SundhedPræparater

Medicin 'Avamys'. Vejledning til brug

Medicin "Avamys" kommer i form af en næsespray måles. Lægemidlet administreres ofte i pædiatri. Læger anbefaler medicin "Avamys" i polypper. Typisk er medikamentet gives i kombination med andre midler.

Fluticasonfuroat - aktiv komponent. Triftorirovannym syntetiske substans er et glucocorticosteroid. Fluticasonfuroat har en stærk inflammatorisk virkning. Komponenten har høj affinitet (familie) til glucocorticosteroidet receptor.

Den aktive ingrediens er ikke fuldstændigt absorberet i leveren er den primære nedbrydning. Dette fremkalder en svag systemisk eksponering. Tilbagetrækning komponent i blodstrømmen er hurtigt nok.

instruktioner medicin "Avamys" til brug anbefales som symptomatisk behandling af flerårige og sæsonbetinget allergisk rhinitis oprindelse hos patienter over to år.

Betyder kontraindiceret ved overfølsomhed over for narkotika komponenter.

I sygdomme i nyrerne medicin instruktioner "Avamys" til brug anbefales med forsigtighed.

Lægemidlet administreres intranasalt (næse).

Eksperter anbefaler at bruge stoffet regelmæssigt. Det opnås således den maksimale terapeutiske virkning. Virkningsfuldhed kan manifesteres inden for otte timer efter brug. Opnåelse maksimal effekt kan observeres efter et par dage.

Når flerårige og sæsonbetinget rhinitis patienter tolv år hver udpege to injektion. Ved opnåelse af optimal kontrol af symptomer, bør reducere dosis i halve. Børn fra to til elleve år udpege én injektion per dag. Sprøjtning udføres i begge næsebor.

På grund af den manglende information om anvendelse af lægemidler hos børn under to år, er det stof i denne gruppe patienter ikke er tildelt.

Betyder "Avamys" under graviditet er tilladt at blive brugt, når det angives og læge anbefalinger. På grund af utilstrækkelig viden om effekten af lægemidlet på fosteret og moderen, bør behandlingen overvåges af en læge. Evnen af det aktive stof udskilles i modermælk er dårligt undersøgt. I denne forbindelse er det præparat "Avamys" brugsanvisning under amning anbefales at bruge under lægeligt tilsyn.

For patienter i de ældre, er patienter med sygdomme i leveren ikke kræve dosisjustering.

Medicinen kan forårsage nogle bivirkninger. Især de mest almindelige bivirkninger midler viser "Avamys" brugsanvisning vedrører næseblod. Lignende tilfælde er forekommet hos voksne og unge bruger stoffet i en længere periode (mere end seks uger).

Lægemidlet stimulerer også ekspression af slimhinden, urticaria, overfølsomhedsreaktioner, angioødem, anafylaksi, udslæt.

Når forskning viste ingen effekt af lægemidlet på evnen til at transportere forvaltning, koncentrering eller ekspression af hastigheden af psykomotoriske reaktioner. Derfor restriktioner på aktiviteter, anses for at være potentielt farligt, ikke er etableret.

Det skal bemærkes, at "Avamys" stof indiceret til regelmæssig brug, er det ikke meningen at løse de akutte astmaanfald.

Midler skal opbevares utilgængeligt for børn, ved en temperatur på højst tredive grader.

Før du bruger stoffet "Avamys" har brug for at konsultere en læge og studere nøje vedlagte resumé.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.