HjemlighedKøkken

Zepter Gryder: beskrivelse og anmeldelser

På det tidspunkt, har Zepter køkkengrej blevet kendt i hele verden. Der var næsten ingen værtinde, der ikke har hørt om det mirakel gryde, stegepander og drømte ikke få dem til deres rådighed. Dette redskab blev betragtet som et universalmiddel for enhver afbrænding, nedozharivaniya, fordøjelse og andre "charme" af den kulinariske virksomhed. Som det er kendt, mærket producerer, under hensyntagen til alle regler for korrekt ernæring. Og den dag i dag skærpe deres uophørlige stridigheder de fordele og ulemper ved de retter, dens egnethed eller uegnethed til brug. Vi forsøger at finde ud af, hvad slags produkter? Hvad er deres karakteristika?

Et par ord om producenten "Zepter"

Zepter Gryder fremstillet af det østrigske selskab, det fulde navn på der lyder som Zepter International. Mærket blev patenteret i 1986 af Milan Jankovic. I dag er han et pseudonym - Philip Zepter. I begyndelsen af sin professionelle karriere dette tværnationale varemærke beskæftiger sig med produktion af rustfrit stål redskaber. I dag, ud over disse produkter, selskabet producerer og mange andre nødvendige i hverdagen varer: blandere, vandrensningssystemer, støvsugere. lampe til lysterapi Bioptron efterspørges af mange brugere - udvikling af etiketten "Zepter".

Men stadig, det er Zepter køkkengrej betragtes som den vigtigste aktivitet i selskabet Zepter International. Label bekender sund livsstil, og derfor har specialiseret sig i skabelsen af ikke-oxiderende og rustfrit redskaber forniklet og forkromet stål. Det udmærker sig ved upåklagelig varmeledningsevne. Fordelen ved sådanne køkkenredskaber er, at du kan lave mad uden brug af vand, fedt og olie. Og fordi tabet af næringsstoffer og vitaminer, der er indeholdt i produktet, er minimeret. I dag, "Zepter" retter udviklet på syv fabrikker i Italien, Schweiz og Tyskland. Gruppe kontorer er placeret mere end 40 lande.

Indsamling og et sortiment af "Zepter" produkter

Alle produkter er "Zepter" har fem kategorier:

  • Zepter luksus - en samling af attributter til skrivning, tekstiler, ure og smykker tilbehør.
  • Zepter Hjem Kunst - en af en slags patenteret linje af køkkengrej til madlavning sund og velsmagende mad, raffineret borddekoration.
  • Zepter Medicinsk - medicinsk udstyr og produkter til kropspleje.
  • Zepter Home Care - professionelle og husholdningsapparater til hurtig rengøring, rengøring og desinfektion.
  • Zepter Cosmetics - schweiziske dekorative og kosmetiske produkter.

Overvej, hvad slags udvalg af retter eksisterer i Zepter produkter. Bordservice samling af Zepter Hjem kunst - det er nogle lineups. For eksempel Masterpiece Gryder - forskellige sæt af retter, nogle produkter (stegepander, pander, fade og andre elementer), fondue sæt, sokovarki systemer til dampende mad, andre tilbehør til køkkenet. Masterpiece Collection - vaser, porcelæn sæt, drikke-apparater, briller, plader, coastere, dekorative tilbehør til bordet, knive og bestik.

Især retter fra mærket Zepter

Zepter Kogegrej er kendetegnet ved sådanne funktioner:

  1. Vask redskaber som ganske let. Producere procedure kan endda bruge opvaskemaskinen uden at bekymre sig samtidig for integriteten af objekter.
  2. Køkkenredskaber "Zepter" gør det muligt at spare tid, når madlavning. Af individuelle tilfælde af et enkelt sæt af retter kan foldes fire niveauer system. Og så, på en brænder til at lave mad flere retter på samme tid.
  3. At skabe redskaber, der anvendes 18/10 chrom-nikkel-stål, bestående af en høj-nikkel, platin, sølv, molybdæn og chrom. Resultatet er en kemisk resistent legering. Det ændrer ikke smagen og smag produkternes egenskaber. Endvidere forhindrer dette muligheden for forgiftning metallegemet af nogle bestanddelene under madlavning og opbevaring delikatesser.
  4. Skålen anvendes Zepter akkumuleret bund bund, som akkumulerer varme. På grund af disse funktioner, kan du tilberede et måltid ved en temperatur på 60-80 grader, hvilket er med til at bevare de nyttige egenskaber ingredienserne.
  5. På en række enheder installeret isolerede håndtag, at mens madlavning på komfuret ikke varme op og holde hovedet koldt.

Fordelene ved kogegrej kan tilskrives det faktum, at det adskiller sig uendelig levetid. Og fordi der ikke er behov for at erstatte én ting andre efter et stykke tid. Desuden kan værtinde opbevare deres mad i køleskabet direkte i enhederne kendte mærke.

Hvordan at skelne en falsk fra originalen?

Alle, der er populære blandt forbrugerne, skrupelløse producenter og stræber efter at forfalske. Og Zepter køkkengrej selskab var ingen undtagelse. Men for at afgøre, hvor det rigtige produkt, og hvor en kopi, er ikke svært. Kan være helt sikker på, at før du falsk, hvis på kassen eller på bunden af et produkt i stedet for Zepter logo påført navnet Prima Tyskland Zepter, International Zepter, HausMuller, Haus Muller, Royal Imperial eller en anden fortolkning af den eneste korrekte navn .

Hvis sælgeren af varen til en anmodning om at levere certifikater for kvalitet og hygiejne certifikater nægter at gøre det, skal du ikke tøve - det er sælger forfalskede produkter. Pakket i en kuffert redskaber er også tegn på et falsk produkt. Vær opmærksom på produktionsomkostningerne. Hvis det er flere gange lavere end den pris, der står på den officielle hjemmeside eller ressource distributører, foran dig - en oplagt falsk.

Termo-akkumulerede bunden af gryder og pander

Af køkkengrej i rustfrit stål Zepter har fundet sin succes ved at integrere ind i hendes særlige designelementer. Den ene er termo-akkumulerede bund. Det er specielt lavet af tre kugler af høj kvalitet speciel legering. Varmer op hurtigere end den anden bruges til at skabe materialer og køkkenredskaber forskellige nogle fordele. Således giver det helt ensartet opvarmning, uanset om ejeren benytter en plade samling: el eller gas. Bunden kan modstå meget høje temperaturer, uden at blive udsat for deformation.

Hvorfor har vi brug for VVM?

Ethvert sæt af Zepter køkkengrej, hvori sammensætningen har en gryde eller pande har en dans kaldet temperaturregulator. For at være præcis, er den del af produkterne forsynet med et dæksel. Indikatoren har tre sektorer af de grønne, røde og gule nuancer. controller pil forbliver i den gule rum, hvis de retter kolde eller begynder at varme op. Forstå, at opgørelsen er klar til madlavning eller stegning, hjælper pil indikator, der bevæger sig i grønne zone. Pilen ved siden af segmentet af den røde farve ordning - er en indikation af, at temperaturen er meget høj.

Porcelæn lukket sløjfe

Tyske Zepter Gryder af rustfrit stål - et godt eksempel på et lukket kredsløb. Alt er forklaret ganske enkelt. Covers og vægge i redskaber er konstrueret således, at i det midterste par opgørelse stimulere cirkulation. Vægtykkelsen af hvert produkt er lig med en millimeter. Bunden er sædvanligvis meget mindre end indekset, som giver varme fugtige luft stiger til en lavere temperatur. Forskellen af termiske tilstande fremmer kondensering af damp i midten af låget. Smeltet, han skapyvaet på tilberedt mad, hvilket er under, og drysset med sin egen saft. Derfor produkterne bevarer deres næringsstoffer.

Og hvad gør den værtinde?

Zepter Gryder har stor anmeldelser. Nogle husmødre i besiddelse af, er komplette sæt af udstyr, mens andre kun kunne erhverve et enkelt produkt. Men de alle bare vild med denne køkkengrej. Mange unge mødre køber små potter "Zepter" og bruge dem kun til mælk grød baby. De er meget tilfredse med denne ting, som mælken i den ikke er kogt nok, og skålen er kogt hurtigt. I forhold til de andre retter er også kun positive udtalelser kan ses. Værtinde roste dens praktiske og god kvalitet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.