LovStat og lov

Hygiejne certifikat: Hvorfor og hvordan man får det

Hygiejne certifikat er et dokument fra lovgivningen. Det viser, at den type aktivitet, produkt eller tekniske specifikationer (TU) opfylder de sanitære regler og hygiejniske standarder. Det udstedes ved afslutningen af sanitære-epidemiologiske institutioner undersøgelse specifikationer, produktfremstilling betingelser. VVS-hygiejnisk certifikat kun kan opnås efter de test og levering af visse dokumenter. I øjeblikket er der tre typer af dokumenter: typen af aktivitet (catering, handel, etc ...), for produkter til specifikationerne.

Hygiejne certifikat skal indhentes uden at mislykkes. Hvis objektet (processen) ikke er inkluderet i listen defineret af den normative handling af staten, kan den opnås frivilligt. I det andet tilfælde, motivationen til at søge om dette dokument er ønsket om at give en konkurrencemæssig fordel i forhold til lignende varer og tjenesteydelser. Men i dag, at sondringen mellem obligatoriske nomenklatur og konventionelle produkter i visse stillinger er ikke helt klart. Man kan hævde dristigt: Alle produkter, som folk kommer i kontakt i hjemmet, samt fødevarer skal have et sundhedscertifikat. Desuden er der ting, som kun eksamen føderale agenturer kan gennemføre (kosttilskud, husholdningskemikalier som aerosoler, medicinske produkter, etc.).

Få et sundhedscertifikat kan være i en periode på 1 måned. op til 5 år, varigheden afhænger af flere faktorer: betingelserne for produktion, hvilken type produkt, de oplysninger i de præsenterede dokumenter, den person position verserende ansøgning. Prøven gennemføres i forbindelse med produkter med oprindelse i Den Russiske Føderation (af nye produkter eller ændringer i fremstillingen af visse betingelser), der importeres fra udlandet, samt den, hvor sætningen udsendt tidligere er udløbet.

Hygiejne certifikat er udstedt efter proceduren, herunder levering af ansøgningen om registrering, etablering af omfanget af undersøgelsen, indgåelsen af kontrakten, udføre analyse af de dokumenter, gennemførelse af instrumentale og laboratorieprøver, beslutningstagning, der udsteder udtalelser og ind det i registreringsdatabasen. Listerne over officielle dokumenter, der er omhandlet undersøgelse af indenlandske og importerede varer er forskellige. Blandt disse regler, er beviset for registrering, registrering, regler, tekniske anvisninger, handlinger inspektioner, certifikater og råvarer, et pas for varer, lejekontrakter, for leveringskontrakten, etc. For udenlandske produkter alle de dokumenter, fabrikanten (leverandør) skal være behørigt bekræftet oversættelse til russisk.

Undersøgelse af objekter med studiet af betingelserne for produktion foregår på frivillig basis, hvis det kræves af ansøgeren. Dens resultat er et certifikat for alle fremstillede produkter. Lister over dokumenter, som ansøgeren kan suppleres og præciseres i forhold til specifikke produkter eller organisationer producere dem. På det område af vores land undersøgelse foretaget af specialister i Den Russiske Føderation gossanepidsluzhby.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.