ForretningVirksomhed

Hvad forener Kiev og Kryviy Rih: "Auchan"

Fransk detailhandel "Auchan" har åbnet i Ukraine i slutningen af marts 2008. Varehuse kæden har 12 butikker i de større byer. "Auchan" altid tager den førende position i den ukrainske detail listen.

Varehuse med et verdensomspændende ry

"Auchan" Virksomheden blev grundlagt i 1961, og takket være indsatsen fra ejeren og ledelsen, og nu har mere end 400 varehuse og 700 supermarkeder. Også med hensyn til selskabets interesser omfatter udvikling af kæden butikker, der specialiserer sig i udbud af byggematerialer og dekoration til hjemmet, sportsudstyr, elektronik og tøj offentligheden. Hver linje i netværket er lykkedes at vinde markedsandele i Rusland, Kina, Ukraine og EU-landene. rabatordning innovativt koncept blev foreslået for ukrainske forbrugere. Den største varehuskæde i Ukraine i Kiev.

"Auchan" i Krivoy Rog er beliggende i et stort indkøbscenter "Solar Galleri." Rummelig shopping område kan rumme husholdningsartikler, mad-serie, møbler, alt til vores yngre brødre og mange flere nyttige for køberne.

Hvad er et hypermarked-rabatordningen

"Discountforretninger" Systemet tilbyder sine kunder produkter til en pris tæt på købsprisen fra producenten, de maksimale butik margin varierer fra 12-14%. Dette er en klar fordel ved systemet, som for den ukrainske forbruger omkostningerne ofte afgør valg til fordel for et produkt. Og hvis du tager hensyn til de høje krav til de produkter, der præsenteres på hylderne i virksomheden "Auchan", bliver det klart i popularitet blandt ukrainere butikker. Kvalitet og pris - det er de grundlæggende principper, som hviler efterspørgslen efter detail i ukrainske byer som Zaporozhye, Kiev, Lvov, Krivoy Rog. "Auchan" er en lang række produkter på hjemmemarkedet producenten, hvilket betyder friskhed og tilgængelighed for hver kunde.

servicestandarder

Detail kundeorienterede markedsføring "Auchan" netværk hjælper både netværket og kunder. Følsomt reagere på efterspørgslen af besøgende, hvert hold hypermarked tilbyder den ønskede liste over varer til en rimelig pris. Ugens tilbud salgsfremmende produkter hjælpe køberen til at købe mad, tøj og mange husstand ting, ikke en løs ud over familiens budget, hvorved der spares på de bedste tilbud.

Pleje om den tid deres kunder, er hypermarkeder indsamlet under ét tag i demand-tjenester og butikker, hvilket giver yderligere muligheder for købere. Symbiose hypermarkeder og yderligere netværk repræsenteret i alle byer i Ukraine, er ingen undtagelse og Krivoi Rog. "Auchan" altid viser den samme politik på respekt og opmærksomhed på kundernes behov.

transport

Til maksimal komfort til at foretage indkøb og ikke bruge for meget tid og penge på gaden, der tilbyder deres egne transport hypermarkeder "Auchan" - bus. Krivoy Rog, såvel som andre byer, har sin egen tidsplan. sende bus tidsplan er for hverdage og weekender, hvilket er praktisk for folk, farende for at behage min familie som helst dag i ugen.

Varehuse "Auchan" i Krivoy Rog har flere ruter, som hver især driver en komfortabel bus, gratis at levere post til butikken døren. Det er praktisk og ikke kræver nogen ekstra indsats fra køberen. Man behøver blot at se tidsplanen og finde den nærmeste stop til frit at gå til shopping. Rækken af varer er opdateret afhængigt af årstiden, efterspørgslen, men prispolitik, der tager højde for muligheden for at købe, er uændret, uanset om Kiev, Krivoy Rog. "Auchan" er altid i tendensen og altid svarer til de højeste europæiske standarder for service og kvalitet.

Information uden besvær

Hver køber ønsker at købe det rigtige produkt til en god pris, brochurer ofte hjælpe med at planlægge indkøb. Hver by producerer sine egne hypermarked tilbud med aktuelle kampagner og bekendtgørelser af fremtidige rabatter er ingen undtagelse og Krivoi Rog. "Auchan" producerer en ugentlig pjece, som afspejler de mest interessante tilbud for køberen. Salgsfremmende produkter præsenteres i hver stormagasin, og fordi der altid er en mulighed for at diversificere kosten, købe køkkenredskaber eller varer at vidne i sommersæsonen.

Ved ikke, hvor at shoppe og ikke behøver at bruge en masse tid? Gå til den nærmeste "Auchan". På hylderne og hylder i supermarkedet finder du alle de nødvendige varer og produkter. Maksimal sparer tid og penge garanterer dig et behageligt og nyttige at bruge tid. Desuden vil det venlige personale altid giver de ønskede oplysninger.

Selv hvis du ikke har brug for noget, gå til kager! Bagere egen butik "Auchan" er forberedt dagligt og den vidunderlige udvalg af duftende, lækre brød. Det behager et stort sortiment af tærter, kager, muffins og småkager. Altid en fornøjelse i "Auchan"!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.