TravelingRetninger

Antalya, Tyrkiet. Antalya. Kort over Antalya (Tyrkiet)

Hvad er så specielt, så at sige, funktion af denne udvej? Antalya (Tyrkiet), henvender sig til alle kategorier af turister. Hvor vil du finde en masse interessante ting for sig selv kendere af antikke og middelalderlige historie, såvel som elskere af ånden i den moderne storby. Her kan du nyde en tyrkisk identitet og samtidig føler i den virkelige europæisk by. Her er det godt at hvile de støjende unge, par med børn og ældre. Antalya er let at finde en bolig i et utal af hoteller, fra beskedne vandrerhjem til hoteller for VIP-kunder.

Denne metropol kaldes ofte hovedstaden i den tyrkiske riviera. Befolkningen i byen, om vinteren er der millioner af mennesker fordobles i turistsæsonen. Gradvist de omkringliggende resorts og endda helt fjerne som Belek og Side, er trukket ind i kredsløb af metropolen attraktion. Derfor er hele kanten af Middelhavet kaldes den anatolske kyst.

Historie af byen

Kongen af Pergamon Attalos II blev grundlagt i 159 f.Kr.. e. landsby, der gav sit navn. Uafhængighed denne by ved Middelhavet varede ikke længe. Allerede i 133 f.Kr.. e. Attalia erobret af romerne. Kejser Hadrian havde set dette så praktisk havn, han beordret til at bygge det hans vinter bopæl. Siden da bevarede byport opkaldt efter ham.

Attalia blomstrede under romerne, og det byzantinske rige. Men med de razziaer af tyrkisk Seljuk byen tabte land kommunikation med hovedstaden. Basileus John II Komnenos kun militære kampagner sørget for, at Antalya er ophørt med at være en enklave. Men ikke for længe. I 1207 seljukkerne erobrede Middelhavskysten i det moderne Tyrkiet. I de tolvte-trettende århundrede var Antalya i stand til at besøge hovedstaden i en uafhængig muslimsk fyrstedømme Hamid. Men siden 1423 blev byen en del af det Osmanniske Rige. Efter Anden Verdenskrig med mode på strandferie Antalya gradvist bliver til en metropol. Men den nye ikke fortrænge de gamle. Kort over Antalya (Tyrkiet) viser tydeligt, hvordan det historiske centrum er adskilt fra de moderne områder.

klima

Hvad gjorde dette sted så attraktiv for turister? Sandsynligvis, dens klima. Høje Taurus bjergene om vinteren for at beskytte byen fra de kolde vinde fra nord. Men af samme grund, cykloner forvoldt på grund af uvejr i Middelhavet, kan ikke undslippe, og ladet det regne på den anatolske kyst.

Hovedparten af nedbøren falder om vinteren det er grunden til det lokale klima, nogle meteorologer kalder "næsten en monsoon." Men om sommeren er varm. Selvom regnen er meget sjældne, høj relativ luftfugtighed (ca. 65%) hindrer varmen tolerance. Men forløbet og karakter af dagen ud for kysten ved Antalya således at badesæsonen her begynder i begyndelsen af maj og slutter i november. Selv i januar, hvis nogen ikke skræmme +18 grader i havet, kan du springet. Selvfølgelig, for vinterferien mere velegnede Emirater og Egypten, ikke Tyrkiet. Antalya, hvor skyfri vejr om sommeren, kan prale af, at dets ferie sæson varer 8-9 måneder. Temperaturen i de varmere måneder - omkring 28 grader.

Hoteller Antalya (Tyrkiet)

5 stjerner med systemet "all inclusive" - er den mest almindelige sætning i de mere fjerntliggende områder af byen - Kundu og Lara. Den begunstiget af vores landsmænd Konyaalti heller ingen mangel på velrenommerede hoteller, som alle underholdning inde i hotellet. Som regel er de en eller to etageejendomme. Få hoteller tilbyder gæsterne en villa eller bungalow.

Hoteller placeret vest for det historiske centrum, bruge den offentlige strand med hvidt småsten. De, der står på klipperne, har en platform til solbadning og ned i vandet. Bedste hotel med privat strand beliggende i Lara -Der sandede kyst. Men i de gamle Antalya mange små, billige hoteller i byerne. Nogle af dem er placeret i smukke historiske bygninger.

natteliv

Antalya byen aldrig sover. For rastløse unge her med solnedgang åbner op for mange natklubber, diskoteker og barer. Den mest populære, kunne man sige, et sted for tilbedelse - "Olympen". Dette diskotek ligger på hotellet "Falaise". En nat i det fri klub opererer på det «Club 29" . Og absolut ingen bremser har det sjovt på stranden Konyaalti, hvor man ofte kan høre russisk tale.

På onsdage og weekender på hotellet "Talya" kan du se den professionelle udførelse af Mavedans (ved Fevzi Dzhakmak gaden). Anatolske "Aqualand" nat bliver til en vand diskotek, hvor dans kan kombineres med ridning på rutschebane.

Shopping

Shopping-entusiaster anbefale en tur på Atatürk Caddesi. På denne gade er de mest elegante butikker i byen. Men på andre områder er der ingen mangel i butikkerne med vandpiber, syartikler, smykker og selvfølgelig tyrkisk tekstil fin kvalitet.

I Antalya-regionen er et stort indkøbscenter Migros 5M. Af den måde, han er ikke langt fra sådanne byens attraktioner såsom Mini City og akvariet, så du kan kombinere shopping med en fascinerende tur. Generelt at kende byen bedre selv. Den såkaldte "Antalya Tour", det vil sige, der er en bustur ofte skjult knockout penge fra godtroende turister. Først blev de taget til "Skin Center", som er et kæmpe lager af tørre varer, og derefter i tekstil butik, og derefter - i en guldsmed butik. Først i slutningen af trætte turister vise Duden Waterfalls.

Naturlige attraktioner Antalya

De er ganske meget, og de er meget forskellige. For Duden vandfald kan nås til deres egen båd fra havnen. Den nederste fase er allerede synlige fra bestyrelsen og til den øverste værd at klatre. Derunder er indgangen til en stor Karst hule.

Fremragende strande er placeret på en lille ø beslutte tæt på kysten. Der er også sendt katerki fra havnen. Byen har mange skyggefulde velplejede parker. Syv kilometer væk står en bakke Tyunektepe. Oven i det, ud over til observation dæk, der er en rund bygning restauranten med panoramavinduer. Der er synlig på et øjeblik, som alle Antalya (Tyrkiet). Foto åbne bakken landskaber er værdig til at blive en computer pauseskærm. A fyrre kilometer fra byen er en reel skibakke, hvor vinteren du kan tage en tur berømt på snedækket skråning. Tredive kilometer fra byen er store og forgrenede Karain Cave.

historiske steder

Men endnu mere i Antalya (Tyrkiet), menneskeskabte vidundere. For at se dem, bare gå til Kaleici distriktet. Det er en gammel by. Her er resterne af gamle mure, Hadrians Gate, den gamle byzantinske basilikaen, middelalderlige moskeer, bade. I de smalle gader sammenslyngede romersk, græsk, Seljuk og osmanniske arkitektur. I dette område er der også havnen med de sædvanlige for disse steder fiskemarked. Sørg for at købe og prøv fisk GRID. Det findes kun på de lokale strande, og smagen af hendes fantastiske. På din anmodning rengøres sælger og rensede fisk.

Symbolet for byen er den Yivli moské med en smuk høj minaret. Vær sikker på at også besøge tårnet Hidirilik og Calais-Kapysy, Selcuk Caravanserai Khan, Mehmet Pasha Mosque og Iskele. Fra museer anbefale et besøg i det arkæologiske og etnografiske. Det er også interessant akvarium, hvor besøgende over tunnelen svømmer næsten alle levende væsener i Middelhavet.

Antalya (Tyrkiet): hvordan man får

Byen vokser den samme hastige tempo som Istanbul og Ankara. Derfor, i Antalya, en masse interessante moderne bygninger. En af dem er Sabanci Pyramide - en grand struktur af glas og beton.

For at gøre ankomst og afgang af byens mere komfortable gæster, blev to internationale terminal bygget. Af den måde, er det meget bekvemt at komme til byen Antalya (Tyrkiet) og Istanbul på lokale flyselskaber. Smuk japansk busstation tjeneste bus, som erstattede den gamle dolmushi. For at komme fra lufthavnen til byen, det tager tyve minutter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.