ComputereSoftware

Hvordan "Ordet", "spurs": trin for trin guide

Med den forestående session og eksaminer, er studerende på udkig efter måder at skrive test drift ved maksimal høje score. Men nogle gange, at huske alle de eksamensspørgsmål er ikke muligt, mængden af information er for stor. Der er endda elementer, der ikke påvirker erhvervet, de er valgfri. Men lærerne stadig kræver for meget.

Faktisk, for at lære hele tiden er ikke nok. Så kommer han til hjælp studerende gammel og betroede assistent - krybbe.

Hvordan "Ordet", "Sporer"?

Kvalitativt gjort krybber - en måde at bestå eksamen godt. Nogen bruger ikke dem, men alligevel forbereder dem. De er, i udtalelsen fra de studerende selv, giver selvtillid.

Men at skrive i hånden kilometer tekst - alt for længe. Det er meget hurtigere at bruge en teksteditor og udskrive alle svar på spørgsmål i et par minutter. Men bruger standard tekstformatering er ikke en mulighed. Skjul A4 ark er svært, men for at få det under testen - det er umuligt.

Populære redaktør giver eleverne mulighed for ikke at bekymre sig om, hvordan man gør "Ordet", "Sporer". I et par enkle trin, kan du nemt gøre vugger meningsfuld og kompakt.

Skift sidelayout

Når du opretter krybber vigtigste mål er at placere så meget tekst på et lille stykke papir. Du skal først at opdele pladen i "Ordet" for små højttalere, som er trykt og skåret som vil være let skjules i en lomme eller ærme.

For at foretage ændringer i layoutet på siden, skal du gå til menuen "layout" og klik på linjen "søjler". Vælg "Andre kolonner" i popup-menuen. I det vindue, der åbnes, skal du indtaste:

  • Antallet af kolonner - seks.
  • Separator - for at aktivere.
  • Kolonnebredde - 2,99 centimeter.
  • Span - 0,1 centimeter.
  • Kolonner af samme bredde - aktivere.

Efter at indstillingerne skal du klikke på knappen "OK". Ændringerne træder i kraft med det samme, vil arket blive opdelt i seks identiske kolonner, hvor du har brug for at indsætte den ønskede tekst.

Formatering tekst i "Ordet"

Det første skridt i et sådant problem, hvordan gør "Ordet", "Sporer", blev efterladt. Side afgrænset, til venstre for at arbejde med teksten. Hvis du ikke ændre formateringen af teksten, vil svaret på et spørgsmål tage for meget plads. Og margenerne på arket for meget.

Inden vi går videre til at ændre skrifttype og størrelse, er det nødvendigt at arbejde med teksten. Fra det er bedre at fjerne billeder og blanke linjer - de vil kun tage op værdifuld plads på arket. Kunsten at hvordan man gør "Ordet", "Sporer", er, at af "ark" at isolere hovedteksten.

Når alt det overskydende er fjernet, er det tid til at ændre feltet. For at gøre dette, "Layout" du skal vælge menuen "Fields". - "Custom Fields" I det vindue, der ser ud til at sætte ned på alle punkter i værdi - 0,2 centimeter.

Det skal bemærkes, at udskriften kan falde advarsel om, at margenerne er uden for udskriftsområdet. For at betale for det er ikke værd opmærksomhed, moderne printere er ikke baseret på data om markerne. Efter dette trin for at forstå, hvordan "Ordet" at gøre "spurs", simpelthen. Visuelt, vil du bemærke, at teksten er sat forskelligt.

Det næste punkt at løse problemet, "som i" Ordet "for at gøre Spurs" - at ændre skrifttype og punktstørrelse. Til at begynde med al tekst for at vælge. Dette kan gøres ved hjælp af tastaturgenvejen Ctrl + A. En af de mest nemme at læse skrifttype Arial overvejes. Men at vælge det er ikke nødvendigt. Det hele afhænger af de individuelle karakteristika af studerende.

Dernæst ændre skriftstørrelsen. Skriftstørrelsen kan ligge fra 3 til 6. For at indføre data skal manuelt. For at finde ud af, hvor lille man kan gøre teksten, udskrive et par stykker i forskellige størrelser tilstrækkelige.

Intervaller, afsnit og lister i vugger

Og den sidste - skift linjeafstand. Når hele teksten er fremhævet, skal du gå til hovedmenuen og vælg "Interval". Fra en liste af værdier til at vælge 1.0. På denne kan du færdiggøre arbejdet med, hvordan man kan lave en "anspore" i "Ordet" 2010. Teksten er bedre at fjerne alle stykker. Tilsvarende gælder for listerne behøver kun at forlade dem, der er af nogen værdi.

For nemmere at søge gennem bunker af vugger i løbet af eksamen anbefales før starten af svaret skriv navnet spørgsmålet og fremhæve det. Det er muligt at anvende en understregning (Ctrl + U) eller fede (Ctrl + V). Du kan også markere og vigtigste ideer eller udtryk i teksten. Eksamen vil kun brug for et par sekunder for at få fat i ting og flytte alt på testen arbejde.

Trykning og brugen af færdige krybber

Når der ikke er problemer med hvordan man laver små "sporer" i "Ordet" kan kun udskrive dokumentet. Til en start, anbefales det at foretage en testudskrift et enkelt ark for at se, hvordan teksten vil være på listen.

Den resulterende krybbe er bedst at folde "harmonika". Så 5-10 spørgsmål at pakke vugger lommer. Hvis krybbe vil blive skjult af tallene, er det bedre at udskrive et ark med spørgsmål, for ikke at spilde tid på at lede.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.