ComputereSoftware

Hvordan man arbejder i Excel 2010

Excel er en del af Microsoft Office 2010 standard pakke og bruges til brugerens pc med et regneark.

Jeg vil forsøge at besvare spørgsmålet om, hvordan man arbejder i Excel. Med dette program, vi først oprette en Excel-projektmappe, der består af flere ark. Det kan oprettes på to måder.

På den stationære pc, skal du højreklikke på genvejsmenuen, vælg "skabe en Microsoft Excel-ark" eller "åbne programmet ved hjælp af genvej og oprette en ny bog."

Excel program giver en analyse af datatabeller og sammenfattende rapporter, lave forskellige matematiske beregninger i dokumentet ved ind formler, opbygge professionelle diagrammer og grafer giver dig mulighed for at analysere data tabeller.

Ikke så nemt opsummeret i en kort artikel snak om, hvordan man arbejder med Excel, hvad er rækkevidden af programmet, hvad vil du have formlen. Men lad os starte fra begyndelsen.

Før du åbner en bog, der indeholder tomme celler. Før du begynder at arbejde med dem, læse program interface , afhængigt af versionen. 2010-versionen har en top af båndet faner. Den første af dem - "Home". Endvidere er fanerne indrettet til at udføre brugernes opgaver: "Indsæt", "Sidelayout", "Formula", "Data", "anmeldelse", "Vis" og "Add-ons". Skal være grundigt bekendt med de værktøjer, som er beliggende i de data faner.

Bemærk Office-knappen. Den er designet til at vise de kommandoer og er i vinduet, øverst til venstre.

Antag, at vi opretter en finansiel dokument, hvor du kan se bevægelser af likvide midler, indkomst data, beregning af resultatopgørelsen. Her er en mulighed for at lave en fuldstændig analyse af finansiel aktivitet. Sådan bruger Excel til at oprette et sådant dokument?

Først indtaste numeriske data i cellerne, der er kombineret i tabellen. For at indtaste data i en celle, skal du gøre det aktivt. For at gøre dette, skal du vælge det klikker og indtast den ønskede information.

Efter at have udfyldt alle felter, vi gør ud tabel ved at tildele hele arbejdsområdet. I genvejsmenuen, forårsaget af højre museknap, vælg linjen "Formater celler". Her vælger vi af "Boundaries" og anvende den.

Denne menu er til rådighed, og andre kommandoer til redigering borde. Sådan arbejder i Excel, vil du undervise i biblioteket. Tjek dem ud på egen hånd. Anskaf og læs omhyggeligt den lærer, der opstiller i detaljer principperne for, hvordan man arbejder i Excel 2010. Vælg en mappe med et job som en teori uden praksis er ineffektiv. Færdiggøre quests, vil du være i stand til at konsolidere den teoretiske viden og lære principperne for arbejde i Excel hurtigere.

Arbejde med Excel formler

Efter registrering af tabellerne for beregningen arbejder i automatisk tilstand (og Excel-software, i virkeligheden, er beregnet til dette formål), skal du indtaste de relevante tal og symboler i formlen bar, og i meget celle. Arbejde med formler til Excel - en af styrkerne ved regneark. Her kan du udføre nogle operationer: addition, subtraktion, multiplikation, division, kvadratrod, beregningsmetoderne funktioner og logaritmer; du kan finde summen af de tal og aritmetiske gennemsnit.

Formel forud lighedstegnet, som sættes i formlen bar, derpå funktionsargumenter skrevet i parentes, som er adskilt af et semikolon.

For en mere grundig undersøgelse af principperne om arbejdet i dette program, er du nødt til at tage særlige kurser. Og til at starte du kun har brug for et ønske om at lære reglerne, der giver indsigt i, hvordan man arbejder i Excel.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.