ComputereSoftware

Hvordan man laver en linje i "Ordet" for underskriften: et par enkle måder

Som du ved, arbejder i Word involverer primært brugen af kontoret tekstdokumenter, kontrakter, officielle former og figurer, som undertiden har brug for at efterlade en tom plads til en signatur understreget. Generelt kan kun de brugerkrav og ikke være begrænset. Omfanget af understregninger meget bredere. Men nu taler vi om hvordan man laver en linje i "Ordet" for signaturer. I editoren, kan du bruge et par enkle værktøjer, som alle brugere kender.

Hvordan man laver en linje i "Ordet" at underskrive? Den enkleste metode

Hver af dem, der mindst en gang konfronteret med en tekst editor Word, ved, at den normale linje kan sættes op ved hjælp af tastaturet tegn.

Du skal bare holde Shift-tasten nede og derefter - nøglen bindestreg ( "-"). I denne udførelsesform kan ledningen have en vilkårlig længde. De vigtigste ting - ikke rive med, og derefter gå til en ny linje, det automatisk vil blive konverteret til fedt og mere over hele bredden af arket.

Brug af fanen

En anden simpel måde at løse problemet med, hvordan man laver en linje i "Ordet" for signaturer er at bruge såkaldt Tab, for at sige det enkelt, tabulatortasten.

For at oprette en kontinuerlig linje, skal du først installere understregningen ved at trykke på den tilsvarende knap på hovedværktøjslinjen (det er markeret understregede bogstav "H" i den russiske udgave af redaktøren), eller bruge en kombination af Ctrl + U, hvilket er det samme. Nu er det lille. Du skal bare nødt til at holde Shift-tasten nede, gentagne gange at trykke på tabulator og skabe en linje af enhver længde. Det er værd at bemærke, at denne linje har en fast længde (det afhænger af, hvilken indstilling for fanen vises i parametrene).

Hvordan man laver en streg under teksten i "Ordet" i en tabel?

De ovennævnte metoder gør det muligt at oprette, selvom de nødvendige komponenter i form af linjer, men at indtaste tekst på dem er umuligt.

Hvis du vil oprette en tom plads understreget, kan du bruge tabellen, opdelt i flere celler. For eksempel kan i tilfælde af de tre-celle tekst indtastes på højre og venstre, og centret vil være en tom plads til en signatur eller indtaste yderligere tekst.

Så det ser ud præcis som en linje, alle tabeller grænser skal fjernes, så kun den nedre grænse for antallet. Her er det værd at være opmærksom på, at når du indsætter en tabel i midten af teksten (når den er placeret over og under) mellem cellerne i den lodrette indrykning vil blive øget automatisk, hvilket kan føre til dårlig læsbarhed eller udseendet af dokumentet. Det anbefales derfor at foretage en sådan indsættelse af den endelige anvendelse eller tomme linjer med at trykke på Enter-tasten (delte typen afsnit).

grafiske værktøjer

Endelig er problemet med at lave en linje i "Ordet" for signaturen, kan løses ved hjælp af de tegneværktøjer der er tilgængelige i enhver version af editoren. For at gøre dette, anvende en sektion, hvor værktøjet er valgt en lige linje tegning.

I teksten nok til at sætte markøren til startpunktet, derefter flytte det, mens du holder venstre museknap nede for enden position og slip knappen. Ændre længden af linien kan være ved at adskille det ønskede emne med fremkomsten chetyrehstrelochnogo ikon og markøren på et af punkterne, indtil den dobbelte pil vises. Efter denne ændring foretages ved strækning eller kompression.

i stedet udfald

I princippet som allerede kan ses, for at skabe en kontinuerlig linje er ikke så svært at underskrive. Nogle har imidlertid forsøger at bruge den sædvanlige symbolet "-" uden at holde Shift-tasten nede, som kun fører til, at linjen er opnået ved en punkteret, er beliggende i den lodrette positionering strengt i midten og bare ødelægger udseendet af dokumentet. Derfor er det bedre at bruge de ovennævnte metoder. Hvis det tomme rum er ikke nødvendigt at indtaste tekst, perfekt tastatur og tabulator tegn eller for den samme længde af linjer, men hvis du ønsker at indtaste yderligere tegn eller bogstaver uden tabellen ikke til at styre.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.