SundhedPræparater

Det stof "Kalgel". Anmeldelser, beskrivelser, ansøgning

"Kalgel" er en farmakologisk middel, fastsat på grundlag af lokale antiseptiske og bedøvelsesmidler. Det bruges som et smertestillende middel til at blive bidt børn.

Lægemiddel "Kalgel": sammensætning

Midler fremstillet i form af en gel. Han homogen struktur, en brunlig farve med en behagelig smag og en bestemt duft. Det går på salg i aluminiumsrør på 10 gram. De vigtigste aktive midler er cetylpyridiniumchlorid og lidocainhydrochlorid.

Betyder "Kalgel" for børn. Ansøgning instruktioner

Lægemidlet tilhører en gruppe af mestnoanesteziruyuschih kombinerede midler. Aktive stoffer smertestillende og antiseptisk virkning. Brug betyder "Kalgel" begyndervanskeligheder anbefales, når et barn er i smerte. Starter ved 5 måneder stoffet er godkendt til brug. Hvis baby tænder er begyndt at vokse inden da, før brug, konsultere en børnelæge. Midler, der anvendes til smøring tyggegummi på de steder, hvor de var ømme og hævede. Dispensere en lille mængde gel på fingeren (hånd forvask er nødvendigt) og derefter forsigtigt gnide det ind i det betændte område. Lægemidlet kan anvendes op til 6 gange om dagen over en 20-minutters interval.

Remedy "Kalgel": anmeldelser af læger og forældre

Det stof er meget populær blandt forældre, hvis børn oplever smerter under begyndervanskeligheder. På grund af det faktum, at gelen har en behagelig smag, børn tolerere det godt. Det fremhævede effekten af produktet. Flere minutter senere, barnet under indflydelse af lokalanæstetika ophøre med at føle smerte. Selvfølgelig er dette er en midlertidig pause. Men symptomerne kan reduceres betydeligt, hvis gnide et par gange om dagen betyder "Kalgel". Anmeldelser af forældre viser, at brugen af et barn begynder at gel bedre søvn og spise. Læger anbefaler dette værktøj på grund af sjældenhed af bivirkninger, en høj terapeutisk virkning og hurtig lindring af smerte.

bivirkninger

Når børn får ordineret medicin "Kalgel" anmeldelser om bivirkninger er særligt vigtige. Forældre ønsker ikke at risikere deres børns sundhed og forsøge at finde ud af alle vigtige oplysninger. Kun i sjældne tilfælde, der er bivirkninger af de beskrevne midler. Dette er hovedsageligt allergiske reaktioner, der forekommer som udslæt, kløe (i ekstraordinære tilfælde, anafylaksi og angioødem kan forekomme). Sørg for at tjekke barnet for udseendet af allergi symptomer efter den første anvendelse af midlerne "Kalgel". Anmeldelser af positiv karakter er ikke en direkte bevis for, at stoffet virker på alle de samme. Hvis du har bemærket ukarakteristisk udslæt, skal du sørge for at kontakte din læge og stoppe med at tage stoffet.

overdosis

Det sker, at forældrene til dette værktøj for ofte bruges til at lindre smerter hos børn. Dette kan medføre en overdosis. Det manifesterer sig i form af opkastning, bleghed af huden, hvilket reducerer hjertefrekvensen og vejrtrækning. I sådanne tilfælde bør man søge læge med det samme.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.