SundhedPræparater

"NEXT": brugsanvisning. "NEXT": beskrivelse af indikationer for brug

Smerte er en af de fysiologiske fænomener, der ledsager en person gennem hele livet. Det kan være resultatet af blodudtrædninger og skader, muskelkramper og blodkar, stimulering af nerveender og endda en halv snes forskellige årsager. Kæmp smerten moderne menneske hjælper en masse af narkotika. Et sådant værktøj - tabletter "Næste", som gennemgår i de fleste tilfælde, kun positive.

Reklame positionering lægemidlet som en af de mest effektive i kampen mod enhver form for smerte. Hvad, så er det en funktion? Sådan skal du tage disse piller? Alt dette kan fortælle betjeningsvejledning.

Beskrivelse af lægemiddelpræparatet

Tabletter analgetiske "Next" repræsenterer et medikament omfattende på en gang to aktive stoffer: paracetamol og ibuprofen i en mængde på 400 og 200 mg. Tabletter er ovalt og dækket med en folie enterisk overtrukket rød. På den ene side anvendes de risiko forskydning. Ved begyndelsen af tabletten set en hvid eller næsten hvid kerne. Tabletterne har ikke en udpræget smag, men de skal tages uden razzhovyvaniya.

Ud over de aktive bestanddele i sammensætningen af præparatet "Next" brugerprogrammet nævner hjælpestoffer. Denne mikrokrystallinsk cellulose, natrium kroskamelloza, magnesiumstearat, aerosil og calciumhydrogenphosphat. Disse elementer udgør grundlaget for tabletkemen "Næste". Sammensætningen af skallen indbefatter farvestoffer, polyethylenglycol, polysorbat, polyvinylalkohol, titandioxid, talkum og giproloza.

Pakket medicin "Næste" i mærkevarer papkasser med producentens logo. Hver karton kan indeholde 1 eller 2 med niveaulinjerne cellulære emballage 2, 6, 10 eller 12 tabletter.

Farmakologiske egenskaber af lægemidlet

"Next" (tabletter) vejledning gælder for ikke-steroide anti-inflammatoriske lægemidler. Dette skyldes det faktum, at en af de aktive komponenter (ibuprofen) henviser specifikt til denne gruppe af lægemidler. Paracetamol, til gengæld er en smertestillende-antipyretisk. Kort sagt, den "næste" instruktion på ansøgningen vedrører en kombination af et middel, der kan ikke kun lindre smerten ved næsten enhver oprindelse, men også bidrage til at reducere kropstemperaturen. Også, at lægemidlet har en markant anti-inflammatorisk virkning.

Overveje mere detaljeret de farmakologiske egenskaber af hver komponent lægemiddel. Paracetamol påvirker syntesen af cyclooxygenase og receptorer følsomhed over for virkningerne af denne forbindelse. Dette aktive stof virker mere på smertereceptorerne i CNS. Ibuprofen har også en undertrykkende virkning på ikke-selektiv cyclooxygenase fremgangsmåde, hvorved en prostaglandinsyntesen regulering ejendom, dvs. effektivt virker på smertereceptorerne i den perifere del af kroppen.

Efter at have taget tabletterne "Næste" deres indsats bliver mærkbar efter 25-45 minutter. Halveringstiden af de aktive bestanddele er 1-4 timer efter indtagelse af medicinen.

Indikationer

"Næste" (tabletter) brugsanvisning anbefales som en smertestillende i følgende tilfælde:

 1. Hovedpine af forskellige ætiologier, herunder migræne, smerter forårsaget af overdreven sammentrækning af muskler i hovedet og skulderen område.
 2. I tilstande med feber grundet forekomme i kroppen inflammatoriske sygdomme i infektiøse og viral oprindelse.
 3. Spasmer af glatte muskler i indre organer, herunder algodismenoree, tarm smerter og så videre. D.
 4. Når rygsmerter, forårsaget af betændelse af muskelfibre (myalgi).
 5. Med ledsmerter forårsaget af degenerative forandringer i bevægeapparatet.
 6. Neuralgi.
 7. Når en tandpine.
 8. Når frakturer, blå mærker og andre skader, såvel som i tilbagebetalingsperioden efter kirurgi og post-traumatisk periode.

I situationer, hvor smerten i et par dage, genoptages, skal du muligvis at besøge en læge. Nogle gange for tilsyneladende triviel eller dårligt defineret smerte kan skjule en alvorlig sygdom. Lang modtagelse bedøvelse "Næste" ikke blot smøre billedet, men også uundgåeligt føre til fejl i mange organer.

Kontraindikationer

Vejledning til brug indeholder oplysninger om kontraindikationer for brugen af lægemidlet "Næste". bør ikke tages Tabletterne for dem, der har en intolerance eller overfølsomhed over for deres medlemsvirksomheder komponenter. Derudover er der et temmelig omfattende liste over betingelser, hvorunder brugen af dette stof kræver forsigtighed. En af kontraindikationer for at tage medicinen "Næste" - børnenes alder (12 år). Desuden bør man være særlig opmærksom på udnævnelsen af lægemidlet til patientens vægt: dem, hvis vægt nåede 40 kg, kan det være nødvendigt at afvise ansøgningen.

Usikker drug "Next" til nyfødte, så ammende mødre på tidspunktet for hans indlæggelse bør opgive amning, indtil komponenterne i stoffet ikke vil blive helt elimineret fra kroppen. Tredje trimester af graviditeten som en kontraindikation for at tage disse tabletter.

Der er en række af sygdomme, hvor det ikke anbefales at tage stoffet "Næste" (tabletter). Instruktioner nævner således følgende sygdomme:

 • eroderende og ulcerøse læsioner i den gastrointestinale slimhinde i den akutte fase, herunder blødning, gastritis, enteritis, og colitis;
 • hjerte-, nyre- og leverinsufficiens i alvorlige form;
 • hyperkaliæmi;
 • sygdomme i kredsløbssystemet og bloddannelse, herunder hæmofili og hæmoragisk diatese;
 • bronkial astma, tilbagevendende nasal polypose og bihuler, kombineret med intolerance over for NSAID;
 • restitutionsperiode efter koronararteriebypasskirurgi;
 • leversygdom, herunder alkoholisk eller viral hepatitis, cirrhose;
 • nefrotisk syndrom;
 • diabetes.

Før du bruger medicin, sørge for der er ingen kontraindikationer. Det er nok til at se en læge, der kan undersøge din sygehistorie rådighed for allergiske reaktioner over for medicin, og for at identificere sygdommen, hvor modtagelsen af lægemidlet kan være farligt.

Oplysninger om overdosis og bivirkninger

På de bivirkninger, der kan opstå, mens du tager på "Næste" stof, betjeningsvejledning indeholder detaljerede oplysninger og visning, som du kan i en nedstrøms tabel.

Inden for bivirkninger

mulige reaktioner

kredsløbssygdomme

Svigt i hjerterytmen, især takykardi, hjertesvigt og højt blodtryk.

respiratorisk

Bronkospasme, åndedrætsbesvær og åndenød, allergisk rhinitis.

nervesystem

Angst, depression, svimmelhed og hovedpine, søvnløshed eller døsighed.

fordøjelseskanalen

Epigastriske smerte, fordøjelsesbesvær (diarré, forstoppelse, kvalme, opkastning, opstød og luft i maven), aftøs stomatitis, pancreatitis.

urinvejsorganer

Polyuri, blærebetændelse, nefrotisk syndrom og nyresvigt.

bloddannende organer

Leukopeni, anæmi, trombocytopeni, og agranulocytose.

sanser

Lyde eller ringen for ørerne, dobbelt syn, tørhed af øjnene, irritation.

hud

Allergiske udslæt, hævelse, angioødem, Stevens-Johnson syndrom, Lyell syndrom.

Med langvarig brug af præparatet "Next" tabletter kan fremkalde bivirkninger frem for alt i en mere kompleks form. Desuden er det forbedrede deres nefrotoksiske og hæmatologiske virkninger på kroppen. I denne forbindelse er det ikke anbefales at bruge stoffet længere end 3-5 dage.

Den anbefalede dosis tabletter "Næste": erklæring

Ifølge brugsanvisningen, drikke "Næste" pille bedre efter at have spist. I så fald har de ikke en udtalt effekt på slimhinderne i fordøjelseskanalen. Den daglige dosering til voksne patienter bør ikke overstige 3 tabletter (én for hver modtagelse). Til børn over en alder af 12 år, den daglige dosis er lidt lavere og andrager 2 tabletter.

Varigheden af behandlingen ved hjælp af "Next" stof afhænger af modtage det som en smertestillende eller antipyretisk. I det første tilfælde, modtagelse varighed er højst 3 dage, den anden - ikke mere end 5 dage. Hvis patienten er forpligtet til at fortsætte modtagelse af "Næste" medikament brugsanvisning rådgiver adresse til eksperternes råd.

Forsigtig

Når tager medicin har brug for at sikre, at patienten ikke brugte andre lægemidler, der indeholder NSAID og paracetamol, da dette kan føre til en overdosis. Når udvidelsen af behandling piller "Næste" du skal overvåge og eventuelt kontrol af laboratorie indikatorer for perifert blod og tilstanden af leveren og nyrerne.

Inden for få dage efter indtagelse af den lægemiddel laboratorieværdier for blodglucose og urinsyre kan forvrænges. Før blodprøvetagning til analyse, lægen eller tekniker, som du har taget medicinen. Desuden kan tabletten "Næste" fordreje billedet af studiet af blod (plasma eller hendes) 17-kortikosteroider. Før passagen af denne undersøgelse er nødvendig for at annullere lægemidlet to dage før hegnet materialer.

Patienter, der tager stoffet, er "Næste" anbefales ikke at drikke alkohol-holdige drikkevarer. Derudover er der mulighed for skade på grund af forekomsten af bivirkninger i nervesystemet. Derfor under behandling med dette værktøj er at opgive de aktiviteter, der kræver høj koncentration og hurtige reaktioner.

lægemiddelinteraktioner

Da "Næste" smertestillende piller indeholder kun to aktive komponenter i sin liste over lægemiddelinteraktion omfatte flere flere point end de andre, en-komponent formuleringer. Nogle medikamenter reducere den toksiske effekt af komponenter anden stigning. Hver patient er vigtigt at vide om den negative narkotika kombination pille "Næste" for at undgå alvorlige konsekvenser for organismen.

Så lad os gå til de vigtigste spørgsmål: Hvad er de forberedelser "Næste" pille er bedre ikke at tage? Først og fremmest er det værd at nævne en række tinkturer, der indeholder alkohol. Det faktum, at ibuprofen i kombination med alkohol er meget mere tilbøjelige til at forårsage fremkomsten af erosioner og sår på slimhinden i mave-tarmkanalen. Den samme virkning på kroppen har en kombination af "næste" tabletter glucocorticosteroid midler. Paracetamol reagerede også med de alkoholiske drikke og medicin. I dette tilfælde kan patienten udvikle pancreatitis hos akutte form.

Præparater, som indeholder barbiturater og tricykliske antidepressiva, kan ikke blot reducere absorptionen af paracetamol, men også forårsage alvorlig forgiftning. Særligt farligt at tage disse stoffer sammen med høje doser af tabletter "Next".

Begge aktive bestanddele (paracetamol og ibuprofen) indflydelse på absorptionen og virkningen af antikoagulanter i en stor måde. Før du bruger smertestillende og lægemidler, der reducerer blodpropper, skal du konsultere en læge om tilpasning af doser af narkotika. Den samme handling er påkrævet, mens modtagelsen af insulin og smertestillende lægemidler og vasodilatorer.

Opbevaring og levering af apoteker

Tabletter "Næste", hvor prisen ikke er for høj, er frigivet OTC måde. Men det betyder ikke, at du kan tage dem alle uden undtagelse. Som nævnt ovenfor er nytten af tabletterne bestemt af tilstedeværelsen eller fraværet af patienten kontraindikationer.

Agenten skal udføres i henhold til almindeligt accepteret for alle lægemidler regler. Tabletter bør ikke udsættes for direkte sollys, for høj eller lav temperatur. Det ideelle miljø for opbevaring anses mørkt, tørt, ventileret rum med en temperatur på 17-25 grader. Der bør indføres, og at stoffet er farligt for børn. I denne forbindelse er det ikke anbefales at lade tabletterne i deres adgang område.

Holdbarhed af lægemidlet er begrænset til en periode på to år. Efter denne periode, bør de ikke indtages.

Hvor meget er "Næste" pille: pris

Det stof kan findes i næsten ethvert apotek. Omkostningerne afhænger af antallet af tabletter, der er indeholdt i pakken. For eksempel 6 tabletter koster fra 90 til 126 rubler. Større emballage koster fra 145 til 180 rubler. , Helst formulering omfatter således en enkelt dosis.

konklusion

Vi talte om alt, hvad der vedrører "Næste" drug (piller). Bemærk, at prisen, de farmakologiske egenskaber, indikationer for brug, og så videre. G. er beskrevet i detaljer i denne rapport. Til sidst vil jeg gerne bemærke følgende: prøv alle de samme som at skulle gå til lægen. Må ikke selvmedicinering!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.