Af teknologiMobiltelefoner

Smartphone Alcatel Idol 3: beskrivelse, funktioner og anmeldelser. Oversigt over smartphone Alcatel OneTouch Idol 3

Virksomheden Alcatel, som engang var en af de førende på markedet for mobilenheder, i det væsentlige "overgav sin position" i den tid, hvor smartphones opstod. I dag er dette mærke meget ringere end til nogle nyudviklede kinesiske virksomheder, der producerer kopier af enheder produceret af berømte udviklere.

Med Alcatel er alt mere kompliceret. Virksomheden arbejdede først på sine modeller ved hjælp af taktikken med at øge antallet af enheder. Vi husker alle versionerne af One Touch, der blev præsenteret i 2014. Derefter fandt virksomheden det rigtigt at forberede et stort antal forskellige modifikationer, som dog ikke havde stor succes.

I tilfælde af Alcatel Idol 3 har udvikleren noget ændret sin strategi. Som vi kan se, kom kun 2 modeller til markedet under dette navn. Hvilke slags smartphones er de, og hvad skal de forvente af brugeren fra, læs videre.

Positioneringsenheder

Faktisk ser man på de tekniske egenskaber ved enhederne, kan du tænke på Apple, fordi størrelsen af skærme i begge tilfælde er ideelt set den samme. Alcatel udgav også to telefoner med skærme på 4,7 og 5,5 tommer. Tilsyneladende blev strategien for "apple" i denne plan kopieret af en grund - måske definerede virksomheden dette som det bedste forhold mellem skærme og ønsket at skabe konkurrence i disse segmenter.

Hvad angår telefonerne selv, er de repræsenteret i budgetklassen - deres omkostninger når ikke 300 dollar. I betragtning af egenskaberne ved smartphones kan vi konkludere, at udviklerne forsøgte at finde det ideelle forhold mellem pris og kvalitet.

Interessant er den prispolitik, som Alcatel følger. Idol 3, som er genstand for dagens gennemgang, tilbydes til forskellige priser afhængigt af det land, hvor salget finder sted. I USA for eksempel vil det koste $ 250, mens for Rusland er "start" omkring 320 dollar. Tilsyneladende vil udvikleren på denne måde gerne fremme enheden på et mere attraktivt felt mere succesfuldt på grund af den konkurrencedygtige pris.

Uanset hvad det var, men fra at forsøge at ophæve tankerne hos folk, der markedsfører produktet, lad os gå videre til sin umiddelbare beskrivelse for selvstændigt at forstå, hvad det er.

udseende

Med hensyn til design af enheden vil jeg gerne bemærke, at han ikke kan prale af noget særligt. Dette er en simpel "mursten", hvor formene er stærkt smurt og facetterne blødgøres. Vi fik en sort model på anmeldelsen, selvom på tidspunktet for debut af enheden lovede udvikleren at give et valg af farvekombinationer til Alcatel Idol 3-kunder.

I dette apparat er hele forsiden dækket med et mørkt glas, der rager noget over overfladen. På grund af samme farve er det svært at sige, hvor skærmen slutter, og den omgivende ramme begynder. Denne måde, forresten, ganske ofte bruges af mange telefonudviklere.

Det pseudo-metalliske hus er konstrueret på en sådan måde, at brugeren taber symmetriens følelse. Højttalerne og mikrofonerne på forsiden af enheden er parret, hvilket gør det muligt at tale på telefonen selv "på hovedet". Der er ingen fysiske nøgler på forsiden af enheden - al navigation sker ved hjælp af systemknapper.

Bagdækslet er dekoreret med et kamera placeret i den øverste venstre del af smartphone, hvorunder der er en flash. I midten er der en indskrift Idol, og også du kan se producentens logo.

Sidefladerne har også nøgler til styring af lyden og slukning af smartphone.

Hvis man generelt skal tale på grund af materialer i sagen med en mat tekstur og også takket være de glatte hjørne kanter ligger telefonen i hånden ganske komfortabelt.

udstilling

Skærmstørrelsen af Alcatel Idol 3, som allerede nævnt, er to størrelser - 5,5 og 4,7 tommer. Tilladelser til dem er forskellige og henholdsvis 1920 x 1080 og 1280 x 720 pixels. Tætheden af billedet på grund af en sådan matrix af skærmen er ret høj. Hvis man skal tale fra et praktisk synspunkt, så er skærmen for denne klasse af enheder ret høj kvalitet og kan perfekt gengive multimedie.

Jeg vil også gerne notere farvetransmissionen på smartphone. Hvis du sammenligner to modeller af Alcatel One Touch Idol 3 med hinanden, er versionen med en stor skærm bedre til at overføre billedets mætning - billedet selv bliver lysere, og i solen med det er det meget mere behageligt at arbejde med.

Der er ikke sagt noget om beskyttelsen af skærmen. Vi ved kun, at der under glaset ikke er noget luftlag, hvilket gør telefonen tyndere. Samtidig taler vi ikke om mere stabil belægning her.

autonomi

Batterierne installeret på forskellige versioner af Alcatel One Touch Idol 3 varierer også i deres kapacitet. Så er batterikapaciteten på 4,7-tommers gadget 2000 mAh, mens den 5,5 tommer enhed er udstyret med et batteri på 2900 mAh, hvilket er ret logisk. Den store skærm forbruger ladningen hurtigere, så for at sikre et længere arbejde af smartphone, skal du passe på den øgede kapacitet af næringsstoffer. Det gjorde også udviklerne.

Også producenten gik til nogle yderligere foranstaltninger, der kunne påvirke smartphoneens tid til en vis grad. For eksempel er det: valg af en oplader, der er i stand til at forny batteriet i 2,5 timer (i gennemsnit); Oprettelsen af en særlig økonomisk tilstand, hvormed (efter at afgiften er faldet til 30%) begynder Alcatel Idol 3 5.5 selvstændigt at deaktivere uafhentede tjenester, der opererer i baggrunden.

produktivitet

Afhængig af enhedens skærmstørrelse installerede producenten to ret stærke processorer: Snapdragon 410 (4.7-tommer) og Snapdragon 610 (5,5 tommer). Den første opererer på basis af 4 kerner, mens den anden er en 8-core-løsning. Klokkens hastighed på det første element når 1.2 GHz, den anden - 1,7 GHz.

Som praksis viser, fungerer enheden med en mindre skærm langsommere, og nogle gange kan den "slow down", når hardwaren er overbelastet. I tilfælde af den 5,5-tommer gadget er der ingen sådanne problemer. Telefonen er meget lydhør over for brugerkommandoer, og processoren arbejder med en stor magtmængde.

RAM version 4.7 er 1,5 GB, og versionen med en 5,5 tommer skærm - 2 GB. Dette volumen er ganske nok til at sikre enhedens ønskede hastighed.

kamera

Selvfølgelig har hver af ovennævnte versioner af Alcatel Idol 3 (LTE) to kameraer. Der er både grundlæggende og frontale. I tilfælde af "babyen" er deres opløsning henholdsvis 13 og 5 megapixel, mens den større enhed har en 8 megapixel matrix som en ekstra enhed. Kvaliteten af billederne taget af hovedkameraet på enhederne er identisk, men SELFI på den 5.5-tommers smartphone er bedre.

Programindstillinger, som er i versionen af Alcatel One Touch Idol 3 5.5 og samtidig ikke tilgængelig på 4.7-versionen, giver dig mulighed for at oprette bedre billeder med det samme udstyr. Der er også forskellige valgfrie funktioner, såsom farve stabilisering, automatisk fokus, hvidbalance.

Selv de fagfolk, der lavede Alcatel-designet Idol 3 anmeldelse, blev overrasket over den høje kvalitet af billederne taget med denne telefon. Forvent de af de øverste modeller til samme pris er ikke nødvendig, som faktisk fra konkurrerende kinesiske smartphones.

link

Begge enheder, som præsenteres smartphone Alcatel Idol 3, lige overfyldt med kommunikationsfunktioner. Hvis du ikke tager højde for et typisk sæt bestående af en GSM-modtager, Wi-Fi-modul, GPS og Bluetooth, kan du også tilbagekalde NFC-chip, som ikke er tilgængelig på alle modeller.

Som anmeldelserne viser, er der ikke noget problem med kommunikationskomponentens arbejde på smarttelefonen. Dette kan tjene som en bekræftelse af samlingens høje kvalitet og fabrikantens korrekte niveau for optimering af enheden.

Software framework

Det er næppe værd at minde om, at både Alcatel Idol 3 (den anmeldelse, som vi gør) opererer på grundlag af Android-operativsystemet. Siden præsentationen var den nyeste version af Lollipop (5,0), er det netop denne version, der præsenteres på denne enhed.

Hvad angår grænsefladen, der arbejder på enheden, har den ikke undergået så betydelige ændringer. Udviklerne har lidt ændret systemets design, tilføjet et antal af deres innovationer. Dette omfatter f.eks. OneTouch Steam-modulet, der viser nyheder, vejr og nogle begivenheder, der kan være af interesse for brugeren.

Faktisk, som feedback viser, er dette system noget ubrugeligt, da ejeren af enheden ikke har lov til at foretage ændringer i det sæt medier, som opdateringer skal komme fra. Derfor er det ikke så nemt at arbejde med dette modul.

Og generelt har vi den klassiske Android 5.0, som, hvis du starter enheden nu, vil blive opdateret til en nyere version - 6,0.

Anerkendelse af nethinden

Fabrikanten, der besluttede at overraske køberen af sin enhed med noget, besluttede sig for at indføre et innovativt, usædvanligt system til at genkende brugeren ved hjælp af nethinden. For at gøre dette, som med fingeraftryk på Apple og Samsung, er det nødvendigt at give smartphone mulighed for at tage en "prøve" af billedet, det vil sige, scanne dit ansigt, hvorefter det vil modtage oplysninger, som du er ejer. Systemet blev kaldt Eye-D, og ifølge dem, der allerede havde tid til at arbejde med det i praksis, virker det ikke så effektivt som vi gerne vil. Der er flere problemer med det. For det første tager telefonen lang tid at genkende dit udseende, tager scanningen selv lang tid (det er lettere at indtaste et kodeord eller tegne en grafisk nøgle). For det andet er systemet stadig ikke perfekt og mislykkes ofte.

Imidlertid forsøger Alat Alcatel allerede at være innovative på dette område, som i sig selv fortjener ros.

anmeldelser

Anbefalingerne fra personer med erfaring med interaktion med Alcatel Idol 3 6045Y, er for det meste positive. Brugere bemærker, at enheden virkelig viste sig at være budgetmæssig og ret funktionel, smart og samtidig besidder en temmelig høj responshastighed. Samlingen, understøttelsen af to SIM-kort og et hukommelseskort er også vigtige fordele ved modellen. På samme tid var der nogle mangler, som vi også skal beskrive i denne kategori af vores gennemgang.

En af de oftest nævnte er den lave kvalitet på mikrofonen og højttaleren under et opkald. Lyden af enheden transmitterer desværre dårligt - blandet med forskellige lyde, knirk og skrabning af ukendt oprindelse. Hertil kommer, at højttalerens lydstyrke forbliver det bedste, selv på det maksimale niveau.

Et andet problem er sensorens hastighed. Folk klager over, at det undertiden ikke sender et signal til smartphone hurtigt nok, hvilket kan føre til forsinkelser i signalbehandling. Hvis der ikke er nogen problemer på processorsiden, er kommandobearbejdningsmodulet selv tilsyneladende årsagen til "bremserne".

Også nogle købere klager over et stort sæt software "skrald" fra bygherren. Det viste sig, at enheden forudinstallerede omkring 140 programmer, hvoraf en væsentlig del kun kan fjernes via root-administration. Det er naturligvis gavnligt for bygherren at installere en så imponerende pakke af applikationer, men det er ubehag for brugerne.

Der er mange andre problemer, nogle af dem er nemt elimineret, den anden kan være et fabriksægteskab, vi vil ikke dvæle på dette.

fund

Smartphone viste sig at være overkommelig, men virkelig multifunktionel og "ladet" fra et teknisk synspunkt. Hvis du er på udkig efter en billig men alsidig enhed med mange nyttige funktioner og stilfuldt design, så er det hvad der passer til dig. Derudover har markedet et stort antal tilbehør til Alcatel Idol 3. Cover, beskyttende film på skærmen, ekstra batterier - alt dette kan købes efter ønske og dermed individualisere enheden.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.