Af teknologiMobiltelefoner

Tethering på iPhone 6. Sådan aktiveres tethering?

For mange mobile brugere, en vigtig egenskab er den såkaldte "tethering" (på engelsk lyder det som Personal Hotspot - «personlig indgang til nettet" Dette er en mulighed, der gør det muligt for smartphone til at distribuere internettet via Wi-Fi, som i sin. dreje, tilføres via den mobile netværksoperatør.

Hertil kommer, at evnen til at skabe et Wi-Fi-netværk gør det muligt at forbinde to iPhone-enheder med henblik på at overføre filer (selvom det kan gøres på andre måder); og for at nyde med spil, der understøtter multiplayer mode.

I denne artikel vil vi tale om, hvordan man arbejder med denne funktion på de nyeste fremgik af iPhone - den sjette generation af modellen.

Sådan aktiverer tethering på iPhone 6?

Lad os starte med generelle oplysninger - at sikre, at din smartphone er begyndt at distribuere på internettet, er det meget simpelt. Bare gå til "Indstillinger", som vil være til rådighed for den tilsvarende post. Det kaldes "tethering". På iPhone 6, som, ja, og anden teknologi Apple, arbejder på grundlag af iOS 8, denne indstilling aktiveres ved et enkelt klik.

Efter det, hvis vi går til fanen indstillinger, kan du se de indstillinger Wi-Fi, som vil pege på en måde at oprette forbindelse til netværket. For information om, hvordan du udfylder dem, forklare lidt længere.

Problemet med iOS 8

Mange mennesker, der har brugt en firmware opdatering på din enhed, der kører på 8.-generations operativsystem, kan være et problem - det vides ikke, hvor den manglende modem-mode. IPhone 6 det sker, også - og ofte den person, som du vil oprette et netværk med fordelingen af internettet, ikke ved, hvad han skal gøre for at aktivere dit modem. Nogen kan foreslå, at det er en systemfejl. Mindst bedømmelser af iPhone-brugere i de fora indikerer en mangel på forståelse for mennesker, hvor indstillingen mangler.

Faktisk udefra ser det sandsynligvis gerne et problem - det menupunkt, der tidligere var tilgængelige i spidsen for arbejdet som modem forsvinder fra indstillingerne. Men jeg kan forsikre dig, intet at bekymre sig om. Findes på, hvordan du aktiverer tethering på iPhone 6, vil dække i denne artikel.

beslutning

Så efter en firmwareopgradering punkt virkelig forsvinder fra indstillingerne - det er en kendsgerning. Det sker med den begrundelse, at strays konfiguration af en mobil adgang pege din netværksoperatør. For information om dette emne kan findes på samme sted - i "Indstillinger" i "Cellular". Så, for at konfigurere tethering på iPhone 6, skal du gå til "Cellular Network Dataoverførsel" sektionen, hvor du vil se nøjagtigt, hvad problemet er.

Nedenfor er der et vindue, som kaldes - "Tethering". Det har APN grafer, "Brugernavn" og "Password". Husk: de samme oplysninger, du har udfyldt og at oprette forbindelse til internettet i vinduet andre indstillinger. Det vil sige, udviklere iOS 8 kun adskilt baseret konfiguration til telefonen som helhed og for modemet tilstand. Dette blev gjort, naturligvis, med henblik på at forhindre uautoriseret afskrivning trafik.

Dette er svaret på spørgsmålet: "Hvor er tethering på iPhone 6," Han ikke forsvinder - bare de indstillinger, efter den opdatering, du har brug for at udfylde igen.

Data, for at fylde

Til læsere, der bruger de tjenester af en operatør, for at vide, hvilke oplysninger du har brug for at gøre for at komme i gang med modem-mode, udgiver vi et fælles sæt af data på de mest populære luftfartsselskaber.

  • Hvis du har MTS - APN for at indikere internet.mts.ru, i de to andre områder - mts.
  • Hvis Megafon - i APN - internet, og i "User Name" feltet og "password» - GData.
  • For dem, der af Beeline, du har brug for at skrive i APN - internet.beeline.ru, på andre områder - lige linie.
  • Endelig Tele2 skriftligt APN internet.tele2.ru, mens andre forlade banen tomt.

Hvis alle fylde ordentligt, tethering på iPhone 6, som du bruger, vil du straks. Således kan du distribuere det mobile internet til sine venner i nærheden.

Wi-Fi-indstillinger

Glem ikke at også konfigurere Wi-Fi-netværk, som vil skabe din enhed. Det vigtigste for os er stadig navnet på netværket og nøglen til at få adgang til det (adgangskode). Som standard navnet lyder som "Dit navn" (som blev givet ved den første lancering af telefonen) med en iPhone vedhæftet fil. Ifølge ham, dem, der vil oprette forbindelse til netværket, vil se, at du distribuerer det.

Der er behov Den anden mulighed, der skal besættes - er nøglen netværk. Med andre ord, det er den adgangskode, der vil blive bedt om at indtaste ønsker at forbinde til dig. Obligatorisk krav - på mindst 8 tegn.

dataoverførsel

Fordi instruktioner om, hvordan du aktiverer tethering på iPhone 6, vi forklare, hvordan at gøre brug af din internetforbindelse med andre brugere, vil vi også gerne gøre en advarsel - nogle netoperatører deaktiverer muligheden for at distribuere internettet til ubegrænset planer. Dette gøres med den hensigt at forhindre overdreven belastning på netværket. Men de største telecom aktører på markedet, såsom MTS, "Beeline", "Megafon", dette gælder ikke.

Der er en anden vigtig pointe - sørg for, at det sker i netværket, dem, som du distribuerer online. Hvis, siger, har du på kontoen er et par megabyte, og du er logget ind modem-mode, og din ven ser video - mest sandsynligt disse MBs vil snart være forbi, og derefter den trafik vil blive opkrævet et helt andet princip. Derfor risikerer du ikke kun at bruge de ekstra penge, hvis tiden ikke prokontroliruete strøm af trafik på netværket.

Vælge en Plan Toldtarif

Endelig, hvis du oplever et konstant behov for at skabe et Wi-Fi-netværk ved hjælp af telefonen, måske du bør tage sig af en egnet takst planen. For at støtte arbejdet i flere enheder på internettet, er det naturligvis nødvendigt billetpris med en stor mængde internettrafik, og bedre - selv med "bezlimita". Fordel i dag give operatørerne mulighed for at vælge den told-planen, afhængigt af, hvilke tjenester du ønsker at forbinde. Og mange udbydere selv har separate trafik pakker kan bestille dem "på toppen" af de tjenester, du får i første omgang (minutter og SMS).

I denne artikel sagde vi, hvad enten på iPhone 6. tethering bør der understreges, at denne erklæring er relevant for andre enheder Apple, arbejder på grundlag af iOS 8. Især iPad enhver generation har en lignende problemer med det faktum, at permanent tabt efter indstilling opdateringen tilstand modem. Intet galt med det, hvordan de skal handle for at fordele internettet igen, du allerede kender.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.