SundhedPræparater

Øjendråber "Kromofarm": brugsanvisning, kontraindikationer, sammensætning og anmeldelser

Hvad er en medicin som "Kromofarm" (øjendråber)? Instruktionen, prisen og lægemidlets egenskaber af denne medicin vil blive diskuteret nedenfor. Også du vil lære om det formål, som dette oftalmiske værktøj er ordineret til patienter og om det har kontraindikationer.

Lad ud formularer, struktur, pakning, beskrivelsen

I hvilken pakning sælges Cromopharm (øjendråber)? Brugeranmeldelser siger, at denne oftalmiske medicin kan købes som en klar væske (måske lidt gullig) i 10 ml polyethylenflasker pakket i pakninger af papir.

Den vigtigste medicinske ingrediens i dette middel er natriumcromoglycat. Med hensyn til hjælpestofferne indbefatter de dinatriumdodecahydrat, dinatriumpolysorbat 80, injektionsvæske, natriumchlorid, natriumdihydrogenphosphatdihydrat, dinatriumedetat og benzalkoniumchlorid.

I hvilken anden form kan du købe en medicin "Kromofarm"? Øjedråber, hvis analoger er angivet nedenfor, er ikke den eneste form for det pågældende lægemiddel. Til salg kan den også komme i form af en næsespray, som er en svagt gullig (eller farveløs) gennemsigtig væske i henholdsvis 15 ml flasker og kartoner.

Terapeutiske egenskaber af lægemidlet

Hvad er øjendråber "Kromofarm"? Ifølge eksperterne er dette et lægemiddel, der anvendes aktivt i oftalmisk praksis. Hvilke egenskaber har den? Denne medicin er et antiallergisk lægemiddel såvel som en stabilisator af mastcellemembraner, som kan hæmme frigivelsen af leukotriener, histamin og andre biologiske komponenter fra mastceller.

Man kan ikke sige, at det pågældende lægemiddel undertrykker migrationen af eosinofiler, neutrofiler og monocytter. Desuden forhindrer dets anvendelse udviklingen af allergiske reaktioner (både forsinket og øjeblikkelig), som kan forekomme efter indtrængning af forskellige allergener i kroppen.

Kinetisk evne til oftalmisk præparation

Er øjendråber absorberet af Cromopharm allergi? Efter indlæggelse i de visuelle organer absorberes denne medicin meget dårligt i den systemiske blodbanen (ca. 0,03%). I dette tilfælde findes spormængder af dette lægemiddel (mindre end 0,01%) i vandhumor og fjernes næsten fuldstændigt inden for en dag.

Indikationer for ordination

Hvad er øjendråberne til "Cromopharm"? Ifølge instruktionen er det overtalte lægemiddel tildelt patienter til:

  • Forebyggelse og behandling af akut keratokonjunktivitis og allergisk konjunktivitis;
  • Forebyggelse og behandling af subakut keratokonjunktivitis og allergisk konjunktivitis;
  • Forebyggelse og behandling af kronisk keratokonjunktivitis og allergisk konjunktivitis;
  • Forebyggelse og behandling af sæsonbetændende konjunktivitis.

Hvad angår næsesprayen med et tilsvarende navn, anvendes den aktivt i akut og kronisk hele året rundt eller sæsonbetinget allergisk rhinitis, såvel som i høfeber.

Forbud mod at bruge medicinen

I hvilke tilfælde er det forbudt at bruge medicinen "Kromofarm" (øjendråber)? Undervisningen anfører, at følgende betingelser er kontraindikationer for brugen af dette oftalmiske middel:

  • Graviditetstiden;
  • Børn under 2 år;
  • Høj følsomhed hos patienten til individuelle bestanddele af lægemidlet.

Oftalmologisk middel "Cromopharm" (øjendråber): brugsanvisning

Hvordan skal du bruge værktøjet korrekt? Metoden til påføring af dette præparat er beskrevet detaljeret i vedlagte instruktioner. Det står, at "Kromofarm" bør indlægges hos voksne og børn over 2 år i mængden af en dråbe i hvert øje op til fire gange om dagen.

I nogle tilfælde (i sygdommens akutte forløb) kan denne medicin fordøjes oftere, det vil sige i mængden af en dråbe i hvert øje op til otte gange om dagen. Efter en markant forbedring i patientens tilstand kan forekomsten af instillation reduceres til ovenstående.

Med udviklingen af sæsonbetinget allergisk konjunktivitis bør behandlingen påbegyndes umiddelbart efter udseendet af dets første tegn eller bruge lægemidlet til forebyggelse før direkte udseende af pollen.

Varigheden af brugen af dette middel afhænger af sygdommens sværhedsgrad og type.

Inden du bruger det pågældende lægemiddel, skal du altid læse instruktionerne. Det hedder, at flaskehætten aldrig skal være tæt skruet, før du bruger dråber. Dette kan kun gøres før første brug af lægemidlet. Hætten skrues så meget som muligt, og tornet på dens inderside skal gennembore hullet.

Lige før brug skal medicinen holdes i håndfladen i et stykke tid for at varme det op til temperaturen på kroppen. Derefter skrues hætten ud, fjernes og trykker let på hætteglassets krop, indholdet begraves i de visuelle organer.

Efter påføring af lægemidlet er hætten igen skruet. I denne formular opbevares den i overensstemmelse med anbefalingerne i vedlagte instruktioner.

Tiltag af negativ karakter

Hvilke bivirkninger kan øjet falde "Cromopharm", hvis sammensætning er anført ovenfor? Ifølge instruktionerne bidrager brugen af dette værktøj til udviklingen af følgende effekter:

- Synsforstyrrelse, især synshandicap, hududslæt omkring øjnene, irritation af øjets slimhinde, brændende fornemmelse, conjunctivalhyperæmi, fornemmelse af fremmedlegeme i øjnene, lakrimation, blepharitis, tørhed, conjunctiva ødem og prikken i øjnene.

Sådanne bivirkninger går som regel uafhængigt 1-3 minutter efter brug af dråber og bidrager ikke til klinisk signifikante abnormiteter såvel som til ændringer i bindehinden.

- Respiratoriske lidelser, især dyspnø.

Hos mennesker med høj følsomhed over for lægemidlets komponenter er overfølsomhedsreaktioner mulige.

Som konserveringsmiddel indeholder præparatet benzalkoniumchlorid. Dette stof kan forårsage sidereaktioner i form af høj følsomhed over for den nævnte komponent samt en ændring i smag.

Når du udvikler negative virkninger efter brug af et oftalmisk produkt, bør du konsultere en erfaren læge.

Ved langvarig brug af lægemidlet er det nødvendigt at konstant overvåge funktionen af nyrerne og leveren.

Fødnings- og svangerskabsperiode

Kan jeg bruge øjendråber "Cromopharm" under graviditet? Ifølge instruktionen er dette middel forbudt at gælde i løbet af svangerskabsperioden. Den maksimale potentielle risiko ved brug af denne medicin er karakteristisk for første trimester. Det skal bemærkes, at hvis fordelene for kvinden, der får brug af øjendråber, vil overstige den sandsynlige risiko for fosteret, kan lægen stadig ordinere en kvinde denne medicin.

Brug af øjendråber under overvejelse under amning er mulig. Det skal bemærkes, at det aktive stof i dette lægemiddel blandes med modermælk i små mængder. Derfor er risikoen for dets skadelige virkninger på barnets krop næsten ikke-eksisterende.

Tilfælde af overdosering

Hvilke symptomer på overdosering forårsager øjendråber "Kromofarm"? Indtil nu er der ikke tilstrækkelige oplysninger om en overdosis på det antidepressive lægemiddel, der er under behandling. Det skal imidlertid bemærkes, at med et signifikant overskud af den anbefalede dosis af et lokalt lægemiddel, kan sidereaktioner øges.

Interaktion med andre lægemidler

Kan jeg kombinere Kromofarm (øjendråber) med andre lægemidler? Instruktionen siger, at samtidig brug af dette lægemiddel med glukokortikosteroider, antihistaminer, beta-adrenomimetika og theophyllin kan øge virkningen af natriumcromoglycat.

Hvis behandling med disse øjendråber er ordineret sammen med indtagelsen af glukokortikosteroider, anbefales dosen af sidstnævnte at blive reduceret. Forresten, i nogle tilfælde er deres brug helt annulleret.

For at reducere dosis er der således behov for 10% om ugen af den totale mængde af lægemidlet. Dette kræver konstant overvågning af behandlende læge.

Det skal også siges, at brugen af anti allergiske øjenlægemidler forbyder brugen af alkoholholdige drikkevarer i hele behandlingsperioden.

Særlige anbefalinger

Hvad skal du vide, før du sætter øjendråber "Kromofarm"? Vedlagte instruktioner siger, at med akut betændelse og under en forværring af en kronisk proces bør den pågældende medicin anvendes samtidigt med antihistaminer eller kortikosteroider.

For at opnå et terapeutisk resultat skal Cromopharm anvendes regelmæssigt. I dette tilfælde skal terapi begynde før direkte kontakt med allergenet og fortsætte i hele dets aktive aktivitet.

Før du bruger øjendråber, skal du fjerne hårde kontaktlinser. Du kan bruge dem igen efter ¼ timer.

Indtagelse af lægemidlet "Kromofarm" (utilsigtet) er sikkert. I dette tilfælde er der ikke behov for særlige foranstaltninger, undtagen omhyggeligt lægeligt tilsyn.

Hvis hætteglassets integritet er nedsat, eller hvis opløsningen er synlig uklar, bør den ikke anvendes.

Efter indånding af lægemidlet i øjet, er det nødvendigt at afstå fra at udføre værker, der kræver øget opmærksomhed, da brugen af denne opløsning kan forårsage visuel forstyrrelse (kortsigtet).

Pris, anmeldelser, lignende produkter

Hvor meget koster den lokale medicin "Cromopharm" (øjendråber)? Prisen på denne medicin er ca. 55-65 rubler (for en flaske). Om nødvendigt kan det erstattes med stoffer som Eden, Agistam, Vigamox, Uniklofen, Primalan, Tevodeks, Iphiral, Aktipol "og så videre (kun efter høring af en læge).

Hvad siger stoffet om stoffet? Patienter rapporterer, at "Cromopharm" medicin er et meget godt øjenfald, som altid sparer fra udviklingen af allergiske reaktioner. De kan bruges ikke kun til behandling af keratokonjunktivitis og allergisk conjunctivitis, men også for at forhindre disse tilstande.

Fordelen ved denne medicin er også dens relativt lave omkostning. Hvad angår de negative sider, har dette stof næsten ingen. Selvom patienterne i nogle tilfælde stadig klager over, at brugen af denne lokale medicin har fået dem til at udvikle bivirkninger, især midlertidigt nedsat syn, og der var også en følelse af fremmedlegeme i de visuelle organer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.