Mad og drikkevarerDrikkevarer

Kissel fra tranebær

Kisel er meget populært i Rusland og nabolandene, da denne drik opfandt det var russerne. Men selv langt ud over denne tilstand kan du tilbyde en bred vifte af muligheder for velsmagende og sund drik. Og selvom han er velkendt for mange, ikke alle ved nogle særlige hemmeligheder af sin forberedelse.

Kissel - en drik, der er fremstillet af naturlige saft eller marmelade. Af den måde, tranebær gelé henviser til en af de mest nærende og sunde drikkevarer i verden. Den omstændighed, at saften af denne fantastiske bær kroppen får ikke kun en meget nyttig vitamin C, men også mange andre elementer, vitaminer og mineraler. Men tranebær gelé, samt fra andre bær kræver frisk juice. Den eneste måde du kan spare så meget som muligt nyttige friske bær. Selvom frisk-frosne bær også arbejde; Sandt nok, at få saften, de har brug for at tø op.

Sådan koger budding med tranebær sikkert vide i Sibirien, hvor det er, dybest set, og voksende. Der kræves S særlige klimatiske forhold. Af den måde, en allergisk reaktion på det - ikke en sjældenhed; og de ikke vedrører det faktum, at bær ikke hører til den region, hvor personen bor, og at dens saft er meget rig på smag og farve. Kissel fra tranebær skal være lyse rødt. Selv hvis du koge det fra en ikke helt modne bær, kan farven blive blege eller endda forsvinde under tilberedningen. For at undgå dette, i gelé af tranebær tilsættes lidt citronsaft eller citronsyre.

Sådan koger tranebær gelé - det er et simpelt spørgsmål, svaret på, som et par. For det første kan det fremstilles ud fra presset saftkoncentrat. For det andet kan man forberede en tranebærsaft, at flere fortyndet koncentration, men det samme vil være velsmagende. Tranebærsaft fremstilles ved kogning eller omsluttende tranebær provarivaya det lidt i en lille mængde vand og presning, knusning bærrene, frugtdrik fremstillet. Proceduren gentages flere gange, så Morse viser sig en hel del.

Så, hvordan man kan lave mad budding med tranebær?

Først skal vi presse saften af tranebær (1,5 kopper), og lade den stå i et køligt sted i en gryde, ikke tilbøjelig til oxidation. Så saften bevarer alle deres egenskaber, mens vi forbereder resten. Hvad er der tilbage efter presse saften til at hælde varmt vand og koges i cirka 5 minutter. Endvidere har det vist sig, er det nødvendigt at filtrere og gnid gennem en fin sigte. Da tranebærsaft vil give alt, hvad der er i den, og de næringsstoffer fra huden vil bevæge sig i det kogende vand. Derefter resulterende væske hældes omkring ¾ kop sukker, og efter kogning fjerne skum. På dette tidspunkt er du nødt til at forberede stivelse. Dette gøres på følgende måde: 1,5 kartoffelstivelse kop fortyndet i en lille mængde koldt vand, derefter filtreret og hældt i en tynd strøm kogende væske. Alt dette er bragt i kog under konstant omrøring. Når kogt budding, tilføjes det kolde tranebærsaft.

Selvfølgelig er det ikke den eneste opskrift på gelé tranebær. Du kan bare knuse bær (det er ønskeligt at anvende redskaber og værktøjer, der ikke er oxideret), derefter fortyndet med vand i en mængde på 5 dele, og den sjette - at forlade for stivelse. Hovedparten af kog sammen med sirup og hæld en tynd strøm stivelse, som fortyndes i saften del og filtreret. Igen bring i kog hele gelé, rør det hele tiden. Derefter kan du hældes i en støbt retter og opbevares i køleskab.

Af den måde, hvis du tilføjer mere budding end nødvendigt stivelse, vil det være som en ørken, og det kan skæres i portioner og straks hældes i forme og efter afkøling, har en ske. Hvis stivelse er lille, vil viskositeten af gelé være meget lille. Denne drik er mere som en rig kompot.

Så vi lærte at tilberede en gelé af tranebær. Hvis showet fantasi, noget at koge en tyk gelé, kan du kombinere det med andre former for desserter, såsom lag.

Lækre og sunde drikkevarer jer!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.