SundhedPræparater

"tritin" Acne: anmeldelser, brugermanual, analoger

Behandling af acne er undertiden en vanskelig opgave. Den udslæt kan dække hele ansigtet, eller distribueres til nogen del af det. Ud over den midlertidige æstetiske skade, de undertiden efterlader små ar, som vil ødelægge din hud for livet. Det stof "tritin" hjælper til hurtigt at slippe af med acne, fjerne de ubehagelige konsekvenser.

struktur

Den væsentligste del af forberedelsen "tritin" instruktion kaldes tretinoin. Dette materiale anvendes i svære tilfælde af acne eller lokalisering omfattende, da det er en meget stærk komponent, hvis handling er baseret på at øge stofskiftet i cellerne. Hvis en person har en betydelig hudproblemer, det betyder altid problemfri hjælper til at forbedre tilstanden af overhuden, og i de fleste tilfælde helt fjerne en person af enhver udslæt.

Til salg er en "tritin" (lotion) med zink. Tilsætningen af denne komponent er den mindste, men virkningen af det umiddelbart mærkbar. Det zink hjælper på meget kort tid og hurtigt lindre betændelse helbrede acne.

ansøgning

Til acne væk, og ansigtshuden ikke lider under følgerne af hendes ophold, er det nødvendigt at tage særlig pleje for at bruge stoffet "tritin". Lotion til acne bør kun handle om specielt tilberedt hud.

For at bruge anti-bums "tritin" vi nødt til at følge den algoritme
handling:

 • Ansigtshuden vaskes grundigt efter en særlig blid skum eller simple tjære sæber, som kan købes på apoteket.
 • Tag vatpind. Hvis ikke, er det muligt at afvikle et lille stykke vat i kampen. Vat dyppet i en krukke, hvor "tritin" (lotion). Brugeranmeldelser tyder på, at det er den mest bekvemme måde at dosering af lægemidlet.
 • For hver stedet for inflammation eller absces anvendt fleece.

Efter programmet kan ikke gøre nogen manipulation af huden, indtil tør lotion "tritin". Instruktioner til dette præparat giver mulighed for at kombinere det med andre lægemidler, men efter en vis tid.

Funktioner af ansøgningen

Efter den første brug af de nødvendige midler til at vente mindst syv dage i forvejen, så længe du kan bruge det en anden gang. Det er værd at bemærke, at der ikke er behov for at annullere de sædvanlige skønhedsbehandlinger på grund af dette stof som en "tritin" acne. Brugerkommentarer er enige i, at dette værktøj er praktisk ved det faktum, at det ikke er nødvendigt på det tidspunkt til at opgive nogen af hygiejneprodukter, enten fra regenerativ, fugtgivende og nærende masker, og heller ikke fra enhver makeup, bortset fra direkte behov.

Den eneste ulempe - det er muligt rødme (hyperæmi) af huden eller afskalning, er det muligt, hvis lægemidlet anvendes "tritin". Brugeranmeldelser sige, at disse ubehagelige symptomer forekommer omkring tre dage efter de første påføringsmiddel. Rødme eller afskalning kan dække kun et lille område til at være næsten umærkelig, men i sjældne tilfælde, grab det meste af ansigtet, der forårsager synlige.

Dette fænomen kan let ignoreres. Fremkomsten af rødme eller selv en lille afskalning af øverste hudlag forudsat den virkning, at stof "tritin" af acne. Brugeranmeldelser hjælpe dig med at sikre, at disse ubehagelige symptomer forsvinder på egen hånd, og huden er genoprettet, bliver det glattere og fastere. Der er også et hurtigt fald i antallet og størrelsen af pletter.

Forsigtig

Under peeling eller rødme i huden behøver ikke at bruge andre midler for at slippe af med disse symptomer. At skade på huden behøvede ikke at bruge "tritin" (lotion) en gang om ugen, de første 14 dage. Til effekten var hurtigere, er det muligt at øge hyppigheden af anvendelsen af lægemidlet allerede efter to uger efter den første brug.

Efter hud tilpasning af procedurer kan øges til 2-3 gange om ugen. Det er tilladt at bruge værktøjet på en dag. Kurset er ønskeligt at fortsætte i to til tre måneder for at fastsætte resultatet. Den positive effekt, samt fuldstændig fjernelse af acne normalt opstår meget tidligere.

virkningsmekanisme

Det stof viser stor effektivitet. At "tritin" acne anmeldelser markeret som en super-værktøj, der kan bruges i mange situationer. Dets virkningsmekanisme ligner systemiske retinoider, men de skadelige virkninger på kroppen, når de anvendes korrekt ikke vises, dog heller ikke afskaffelse organer, især leveren.

Ved brug af "tritin" - lotion til acne anmeldelser er overvejende positiv, da resultatet består af en lang række effekter:

 • Undertrykkelse af overdreven aktivitet af talgkirtler, som automatisk reducerer tilstopning af porerne sebum.
 • Udtalte keratolytisk handling. Porer næppe tilstoppet, da det øverste fine skrællet hornlag af huden. Hvis der var nogen bakker, bliver de gradvist rettet ind.
 • Indsnævret overdrevent store porer, hvilket gør ansigt til at se pæn og velplejet.
 • Der er en antibakteriel virkning, hvilket gør det lettere at slippe af med den betændt og forhindre deres genopdragelse.

Hvordan ved du, det betyder at gøre det rigtige?

I de tidlige dage ofte ansigt ser synligt ændret. Huden bliver rød, der skrælning. Dette er et tegn på begyndelsen af handlingen er tretinoin. Dette materiale er stadig ansvarlig for at øge intensiteten af epitelial dannelse i den indre del af komedoner, der provokerer udbytte udad som acne der var hud dybde synes derfor usynlig.

Når stærkt acne læsioner har brug for at være forberedt på, at der i den første uge af anvendelsen af midlerne bliver nødt til at være som en rød og peeling ansigt, hvilket vil øge antallet af pletter. På dette tidspunkt, er huden behandles og restaureret, så et par dage senere manden selv vil bemærke et flot resultat. Med acne effektivt at håndtere "tritin" (lotion). Anmeldelser indikerer en vellykket fjernelse af spor og ar fra acne, men det kan tage op til tre måneder.

Når hornlaget kommer ud fra under Det ses umiddelbart opdateret, ren og elastisk hud. Behandlingen anbefales at fortsætte i 1-2 måneder. Når huden tendens til at danne pletter eller små uregelmæssigheder hormonelle, provokerende acne, helst efter afslutningen af brug af stoffet for at opretholde en fremragende effekt til at fortsætte med at anvende det en gang hver 7. dag.

Kontraindikationer

Du er nødt til at konsultere en professionel til at sikre sikker brug af stoffet "tritin". Bivirkninger forekommer sjældent, men at eliminere sandsynligheden for deres forekomst har brug for at konsultere den kompetente kosmetolog eller gå til en hudlæge.

brugen af "tritin" betyder strengt forbudt i nogle tilfælde er det:

 • graviditet eller amning, selv under indførelsen af yderligere fodring;
 • leversygdom eller enhver periode med øget belastning på det;
 • renal patologi, for nylig overført problemer med dem;
 • tilstedeværelsen af sår eller endda ridser på ansigtet, der blev opnået 1-2 dage forud for proceduren;
 • eksem og andre allergiske sygdomme, fordi der vises sår, der ligner åbne sår;
 • akutte form af psoriasis i ansigtet (ikke anbefales at bruge midler til at fuldføre fjernelse af alle manifestationer af sygdom i huden og hovedbunden).

andre restriktioner

Forløbet af behandlingen med "tritin" vejledning anbefaler, at i efteråret-vinter periode, eller når en person kommer ikke til at solbade. Det er nødvendigt at begrænse mængden af sollys, hvilket kan påvirke den behandlede hud.

Andre lægemidler, hvis handling tager også sigte på at slippe af med bumser eller acne, kan ikke anbefales. Ikke egnet og nogle scrubs, da han "tritin" udføre deres funktion eksfoliering. Hvis der er behov for at anvende yderligere medicin, bør du gennemgå en høring om dette spørgsmål i den kompetente kosmetolog eller hudlæge.

Man skal huske

Det er umuligt at anvende stoffet på følsom hud. Sådanne zoner har omkring øjnene og omkring næse vinger. Acne, akne er der normalt ingen, og anvendelsen af lægemidlet vil forårsage en brændende fornemmelse og unødvendig irritation. På lotion også anvendes garvet hud, da det kan forårsage midlertidig øget pigmentering.

Når en person er lige begyndt at bruge "Tritinom", kan det bemærkes, at tilstanden af huden aftager en smule. Dette sker i de første dage, omkring tre dage efter starten af anvendelsen af midlerne. Dette er normalt. Ansøg yderligere middel til behandling af læsioner eller annullere brugen af stoffet bør ikke være, fordi så snart alle de ubehagelige symptomer går væk på egen hånd, og efter et par dage, de får det bedre.

Sjældne bivirkninger af anvende lotion

Utvivlsomt, i kampen mod acne, acne og endda en simpel overdreven oiliness af huden stor hjælp "tritin". Anmeldelser bærer ikke den negative byrde i forbindelse med dette stof, men der er oplysninger om overdosis af midler, samt ekstraordinære tilfælde af personlige intolerans. Nogle gange, for at øge effekten af de beskæftigede i høje doser, "tritin". Fløde "Tretinoin" i dette tilfælde kan give dig "en bjørnetjeneste".

komplikationer

Manglende overholdelse af grundlæggende regler kan synes ubehagelige konsekvenser:

 1. Alvorlig rødme af huden efterfulgt af afskalning, når du bruger "tritin" acne. Anmeldelser siger, at det øverste lag af huden kan gå for meget, der vil ændre indtrykket af det ydre.
 2. Fremkomsten af mundtørhed, et lille tab af fugt i slimhinderne.
 3. Blødning under huden, kan den såkaldte vaskulær gitter vises, når overdreven irritation væv. Dette sker normalt, når en person bruger et værktøj med små pauser.
 4. Overdreven sveden.
 5. hårtab. Dette er især sandt øjenbryn. Tendensen til hårtab bør ikke være et middel til at smøre ansigtet området.
 6. Muskelsmerter kan opstå, når de indtages forberedelse.
 7. Kvalme og opkastning er også under udvikling i overdreven anvendelse af lægemidler og ignorere tidligere benævnt ubehagelige symptomer, såvel som i kontakt med en vis dosis inde.
 8. Stor svaghed og lyst til at sove - en yderst sjælden fænomen, der kan forekomme med betydelig oral anvendelse former for personlig eller intolerans, som regel i kombination med en overdosis.

Lignende stoffer

Der er en analog af "Tritina" - er "Tretinoin". Det kan sælges uafhængigt såvel som en del af lægemidlet. Øget effektivitet har "tritin" - lotion til acne. Anmeldelser bekræfte det, og ikke laver fejl. Dette stof er tretinoin, en del af det, er en sand kendt metabolit af vitamin A. Det er den eneste retinoid anvendes til behandling af acne, såsom acne og post-acne.

"Tritin" med zink

Der er en separat gruppe af lægemidler, hvor producenterne besluttet at tilføje zink. Dette grundstof er unik i dens egenskaber, som har været aktivt involveret i de komplekse processer af metabolisme af alle kroppens celler. Med henblik herpå træder han de forskellige reaktion med visse enzymer. Dette påvirker direkte dens egenskaber og hud. Det hjælper til hurtigt at vise den subkutane fedt, samt enhver forurening, bidrager til den hurtige fornyelse af væv, er involveret i regenerering.

Folk ofte tendens til at bruge det "tritin" med zink. Anmeldelser tyder på, at det lindrer inflammation, rødme, og fremmer den hurtige resorption af bylder. Når ruheden af huden eller overdreven fedt det er muligt at eliminere de stoffer, som forringer hudens tilstand.

En række præparater "tritin" kom officielt fra producenten, men ofte i købmænd er det umuligt at finde. Mange mennesker foretrækker at bestille narkotika online butikker. På grund af en vis underskud af varerne er ikke altid muligt at erhverve en ægte "tritin" acne. Anmeldelser tyder på, at nogle gange er der en oplagt falsk, eller blot dårligt gjort narkotika. For at undgå en mislykket køb, skal du spørge før bestilling butikschefer et certifikat for et specifikt produkt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.